Şimdi Ara

Yep Yeni Yaris D4D (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.583
Cevap
10
Favori
293.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet, 1.0 yaris 4 kişiyle rampada ciddi sorun oluşturuyor.
  • d-4d nin yakıt tüketimi hakkında bilgi verebilirmisiniz...
  • Ben 125 milyon ile ilk 1100 Km . Mi yaptım.Genelde şehir içi kullandım.Opet Ultra Euro Dizel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeanneau 46 -- 27 Ocak 2006 6:05:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeanneau 46

Ben 125 milyon ile ilk 1100 Km . Mi yaptım.Genelde şehir içi kullandım.Opet Ultra Euro Dizel.

bu tüketim değeri iyi sayılır. motor açıldıkça dahada düşer galiba.
  • Biraz daha düşerse gerçekten süper olur.Ayrıca GTI gibi gidiyor Maaşallah dizel yeni yaris çok iyi ancak Türkiye'ye çok az gönderiyorlarmış.Dün toyota bayine gitmiştim toplam ayda 5-6 araç gönderiyorlarmış .Bence alacaklar fiat düşer felan diye beklemesin bulunca ellerini çabuk tutsunlar.
  • bagajın altında 50 lt ek bölüm varmış doğru mu acaba?
  • Doğru, bagaj alanı olduğu gibi 25 cm. kadar aşağı iniyor ve en az 50 litre daha genişliyor.
  • Evet var öyle bir bölüm trafik seti yangın söndürücü falan gibi sürekli bulunması gereken şeyler için.
    Toyota topiğinde devam edelim mi tek bir topikte bütün bilgiler toplansın
  • 1000 araç indirimi bitince fiatlar 1 milyar kadar artacakmış.Dün toyota bayii arkadaşım söylemişti.
  • Kullandıkça yol ve hava şartlarına göre olumlu yada olumsuz yanlarını daha iyi göreceğiz.

Geçen gün oldukça sert rüzgarlı bir havada mersin -anamur arası yolculuğumda , kullandığım diğer araçlara göre rüzgardan çok daha fazla etkilendiğini gördüm.Arabayı sert bir rüzgar bayağı sallıyor.
    Bunu 0.30 olan direnç katsayısı da bence onaylıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilx

28milyar pahalı ya..
    neticede b segmenti

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: Villeneuve

1.0 ve 1.4 dizel modellerin yakıt tüketimi hakkında bilgi verir misiniz?
    bir de dizel yarisin pahalı olduğuna katılmıyorum. daha ucuz arabalar genelde daha düşük donanımlı. 27.400 olan yaris'de abs, yolcu hava yastığı, elektirikli ısıtmalı aynalar, radyo/cd/mp3 player vs. var. bunlar zaten standart. clioya, fiestaya, poloya, corsaya, puntoya c3'e falan da güvenlik paketi, metalik boya, cd player vs. adı altında bunları eklediğinizde fiyatın pahalı olmadığı ortaya çıkıyor. palio bile eşit donanımda aynı paraya geliyor. euroncap 5 yıldız ve toyota kalitesi de artısı.

• Merhabalar;
    bendede d-4d yaris var, şu an yol bilgisayarının verdiği yakıt ortalaması 6 litre, servisi ile konuştum havaların soğuk olması ve arabanın yeni olması önemli etken diyor. yakında düşer diyor. ayrıca 6 litre şehir içi değeri.

bir diğer konu fiyatına pahalı diyen arkadaşlara , bu özelliklerde diğer araçların tamamı 29'un üzerinde ben bu konuda arabayı almadan ciddi araştırma yaptım. Kia, hyundai gibi arabalara gelince onları dahil bile etmedim listeye.

Yaris bence alınıp kullanlacak bir araba, müthiş bir keyif kullanması.
    yanlız bir kötü nokta var, motor çok güçlü hız yapmadan duramıyorsunuz.
  • Hangi şehir?Arabayı teslim alırken içinde hiç ama hiç yakıt yoktu 100 metre ilerideki ilk benzincide fulledim ve o zamandan bugüne 579 km yol yapmısım.Şimdiki mazotumuda ışığı yanar yanmaz yani son çeyreğin yarısında aldım.Aşağıdaki hesap bu yüzden %100 güvenilir olmayacak.....
    579 km yi 37lt ile yapmışım
    37 litre 82 milyon yani km de 141 bin
    100 km de 6,3 mazot
    Bu söylediklerimin hepsi sabah yoğun trafikte avrupaya geçiş akşam yoğun trafikte anadoluya dönüş yani gıdım gıdım ilerlenen trafikte.Ben yol bilgisayarı 7lerde geziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 29 Ocak 2006 22:44:39 >
  • Evet arkadaşlar tamamaen gerçekçi abartma olmadan 2.depo eurodizel kullanımım.
    Hatırlarsak ilk depoda:
    579 km yi 37lt ile yapmıştım
    37 litre 82 milyon yani km de 141 bin
    100 km de 6,3 mazot

İkinci depoda ise
    522 km yi 32 lt ile
    32 litre 70 YTL yani km de 134 bin
    100 km de 6,1 e düştü

Bu söylediklerimin hepsi sabah yoğun trafikte avrupaya geçiş akşam yoğun trafikte anadoluya dönüş yani gıdım gıdım ilerlenen trafikte.
  • darısı başıma mart 13 aracım geliyor,nasıl memnunsun değilmi araçtan
  • Valla İzzet kardeşim gerçekten memnunum.Gerçi kimse aldığı arabayı kötülemez çünki hata yaptığını kabul etmek olur bu ama inan fiyatı ile özeliklerini kıyaslarsan bu fiyata bu özeliklerde bir dizel almak zor.Bu segmentte dizel alternatiflerine baktım 2 ay kadar her aracın artısını eksisini yabancı sitelerde dahil olmak üzere araştırdım ve içim rahat bir şekilde aldım.Bu sayfada yapılan eleştirilerede katılmak imkansız.Kimi bagajı küçük demiş ama kıyaslamasını hep üst sınıf araç ile yapmış aynı sınıftaki araçlarla kıyasla be güzel kardeşim.Aynı mantıkla Focusun bagajıda Mercedese kıyasla küçük.Kimi araç pahalı demiş ama aracın özeliklerini hiç düşünmemiş aynı özeliklere sahip bir fiestanın kaça geldiğinden bi haberler. Tata dizelde ucuz ama ne güvenlik var ne donanım aynı mantıkla Tata nın yüzyılın aracı olması lazım.
    Gibi bence çok gerçekçi olmayan eleştiriler oldu.Bir aracın herkese hitap edmiyeceği ortada mesela getz bana hitap etmiyor ama sırf bu yüzdende hakkında atıp tutmam yani....

• eyvallah saol,bende epey araştırdım ve karar verdim
  • MMT VİTES KULLANAN ARKADAŞLARA BENİM SORUM ,
    1- ARACINIZ YOKUŞTA KALKARKEN GERİYE KAYMA YAPIYORMU ,
    2- GENEL OLARAK MMT VİTES TEN MEMNUN MUSUNUZ ,

CEVAPLAYAN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM....
  • güncel
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.