Şimdi Ara

Yep Yeni Yaris D4D (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.583
Cevap
10
Favori
293.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Satış sorumlusu daha ben sormadan kendisi söyledi MMT araçların yokuşta geri kaydığını ve el freni ile kalkmanın rahat olduğunu falan anlattı. Yani MMT araçlarda kaymayı engelleyici bir sistem yok. Dik yokuşta frenden çekip gaza basana kadar araba kayar.

Bende 2 aylık araştırmam sonucunda Yaris D-4D Terra'da karar kıldım. Bu segmentte bakmadığım araba kalmadı. En son evvelki hafta Belçika'dan 3 müşterim geldi. Onlara sordum Punto,Yaris,Polo diye. 2'si Yaris dedi, biri Corolla dedi. Avrupa'da tüm billboardlar falan Yaris'in resimleriyle doluymuş. Feci gaz verdi elemanlar :) Yeni Corolla'da konsept olarak Yaris'e benzeyecekmiş sanırım. Yani alınabilecek en güncel araba dediler.

Sıra var araçda, İzmir için bana Nisan'ın ilk haftasına gün verdiler.
    Bi de hangi renkleri tercih ettiniz siz? Tüm renklerini görme şansım olmadı canlı olarak. Sanırım en çok saten gümüşü, yakamoz gümüşü ve kozmik mavi satılıyormuş.

• Valla renk konusu çok hassas,Ama kozmik mavi bence iyi değil benimki ateş kırmızısı kiremit kırmızı da fena değil griler gerçekten güzel ama herkeste gri var diye ben ateş kırmızı aldım
  • ya araç yok zaten kozmik maviyi seçmek te bir bakıma zorunluluktan ,çok mu kötü bir renk
  • Ben göremedim ki kozmik maviyi.
    Şu ana kadar sokakta 2 defa kırmızı, 1 koyu lacivert,1 gece mavisi gördüm. Yan apartmanda bi adamda saten gümüşü var. Ben verilen ithalat siparişlerini gördüm. (tüm bayilerinki tek havuzda). 3 saten gümüşü, 3 yakamoz gümüşü, 3 kozmik mavi varsa diğerlerinden birer tane örneğin. Yani ağırlık bu 3 renkte.

Kırmızı renk hiç fena değil aslında. Temizken ve cilalıyken çok şık duruyor ama opak boyaya bakmak çok zor olur. Toz falan.

Komşunun saten gümüşü araba da acayip kirli. Be adam 1 y oldu bi yıkamadı arabayı Her gün kontrol ediyorum

Önceki kasada sanırım en çok yakamoz gümüşü satılmış ama galiba o zaman bu saten gümüşü seçeneği yoktu. Malum burası İzmir. Sıcak memleket. Koyu renklere zaten yaklaşan yok burada.

• Arkadaşlar arka koltukları ileri aldığınızda arka kısımda hala oturulabiliyor mu, bayilerde araç olmadığından gidip göremiyorum.En azından çocukların oturabileceği kadar diz mesafesi kalıyor mu bu durumda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkoc -- 28 Şubat 2006; 9:46:53 >
  • Elbette kalıyor.Koltuklar öne çekildikten sonra Grande puntonun standart diz mesafesinden 2 cm kısa oluyo sen hesap et artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Iamnotsuperman

Elbette kalıyor.Koltuklar öne çekildikten sonra Grande puntonun standart diz mesafesinden 2 cm kısa oluyo sen hesap et artık.

Teşekkür ederim, o zaman "Yaris'te bagaj yok" iddiaları hiçte doğru değil.
  • BU YARİSLERİN ARKA KOLTUKLARI NASIL RAHATMI BENDE OPEL CORSA VAR 200 KM OTUR BEL FITIĞI OLURSUN ÇOK DİK VE ÇOK SERT
  • kozmik maviyi gören varmı bir fikir verirseniz sevinirim...
  • yarisin ortadaki gösterge tasarımı benim pek hoşuma gitmedi açıkçası..genel olarak ortadan göstergeli arabaları pek sevmem..kalite olarak toyota markası tartışılmaz zaten..hararet göstergesi konusuna gelince..artık bir çok araçta hararet göstergesi kullanılmıyor..çünkü artık bakımları düzgün yapıldığı sürece hararet yüzünden yolda bırakan araba yok..fakat hararet göstergesi olmayan arabalarda da gösterge panelinde bir uyarı oluyor..genelde kırmızı renk bir derece simgesi var..kontağı açtığınızda görürsünüz..olurda hararet yükselirse bu lamba yanıyor
  • Yarisin arka koltukları ön koltular gibi tamamen yatmasada arkaya yatıyor.Yani ayarlayabiliyorsun dikliğini...
    quote:

Orjinalden alıntı: 34lvt53

BU YARİSLERİN ARKA KOLTUKLARI NASIL RAHATMI BENDE OPEL CORSA VAR 200 KM OTUR BEL FITIĞI OLURSUN ÇOK DİK VE ÇOK SERT
  • kozmik mavi nasıl yardım edin,lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: selo078

quote:

Orjinalden alıntı: bulentcagin

Arkadaşlar Dün akşam aracımı teslim aldım.İlk izlenimlerim şunlar;

1-Araç kesinlikle büyük içi inanılmaz rahat ve geniş.
    2-Apartman otoparkındaki 206 dan Clio dan Ve Jazz dan bariz büyük
    3-İlk Dizel aracım olduğundan alışmakta zorluk çekecem
    4-Rodaj bitene kadar limitlerini zorlayamayacam ama sanki benzinlini keyfi bir başka gibi geldi bana
    5-Kornası çok cılız ve komik
    6-Aynaları çok büyük arkayı çok ama çok rahat görebiliyorsun
    7-Multi modda vites geçişlerini hessediyorsun gerçi MM debriyajsız düz vites demek
    8-Müzik sistemi çok iyi

Toparlarsak iyiki almışım diyebilirim.Daha detaylı bilgileri zamanla sizinle paylaşacam.

ya arkadaş bunun hararet göstergesi nerde?
     Yep Yeni Yaris D4D

bunlar yeni yaa hiç hararet yapmıyor onun için gerek duymamışler koymaya

Şaka bi yana benimde hoşuma gitti alan arkadaşım hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin, nazar değmesin , tü tü tü tü 41 kere mahşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 2 Mart 2006; 22:02:11 >

• İzzet kardeş sen bakma benim kozmik maviyi beğenmeme kafana takılmasın zevkler farklıdır.
  • Dizel yarislere yaklaşık 1000 YTL zam gelmiş...
  • ZAM ZAM ZAM YETER BE , FİYATI ZATEN UCUZDU DAHADA ARTIRSINLAR
  • zamanında almışız demek ,kozmik mavi hakkında yorum yapan çıkmadı ,görenlere duyurulur nasıl bir renk
  • quote:

iç dizaynı bildiiniz çocuk oyuncağı gibi ama baya güzel ve kullanışlı..

yarisin içindeki kullanılan malzemeler tamamen birinci sınıf kaliteli malzemelerdir..

o sınıftaki her aracı gidin inceleyin içine bi oturun kapısını kapatın ... yaris in kalitesini daha iyi anlayacaksınız...

aynı gün polo ile yarisi inceledim ve toyota yarisin malzeme işçilik kalitesine hayran kaldım .. fiyatının hakkına kesinlikle veren bi araç

yakında inceleyin hemen kanınız ısınacak
  • bir cevap alamadım,yok mu şu kozmik maviyi gören ya
  • kozmik mavi güzeldir abi ya trabzon sporun mavisi işte daha ne istiyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 5 Mart 2006; 17:40:37 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.