Bildirim
yer fistigi 5kg 45tl . yer fistigi ezmesi 1kg 10tl
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Hocam ozelden de yazdım buraya da yazayim. Daha ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim. Fıstık ezmesinin fotoğraflari var mı? Kargo bedava mi nasil yapıyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fıstık ezmesi için foto ve biraz detay istiyorum bende, şeker veya bir katkı varmı? -
05462080525 watsupdan yazin atsyim video katki yok hocam ne katkisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
quote:
Orijinalden alıntı: djjin_flu
05462080525 watsupdan yazin atsyim video katki yok hocam ne katkisi
hocam bende resim istiyorum, buraya koysanız da merak edenler bakıp alsa? bir de içindekileri yazarsanız sevinirim -
Aynen hocam fiyat olarak iyi, tabi kargo eklenecektir o kısmı biraz kötü ama resim ekleyin lütfen. Ben de ezme olarak sipariş verebilirim.
Piyasadaki ürünler için konuşuyorum Smooth-Crunch olarak var genelde, yani macun gibi ya da parçalı da bırakabiliyorlar. Sizin ezme nasıl tam olarak, katkı maddesi olmayınca sanırım çok akışkan oluyor. Birkaç resim eklerseniz daha iyi satış olur.
Bir de Ankara'dan elden alma imkanımız var mı? Ben de Ankara'yım da çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belanir -- 1 Kasım 2016; 17:1:36 > -
Merhaba elden alabilirsiniz eryaman batikent civarindaysaniz adrese getirebilirim. Foto ekledim hocam fistigin fotosu var ilanda... fistik ezmesi de soyle baya yogun oluyor ve dogal yani su an ezme yapamiyoruz ama isteyenlere isin puf noktasini gosterebilirim 90tl lik bir alet var onla 5dakikada yapiyorsunuz ister akiskan isster parcali kendiniz nasil istiyorsaniz halledebilirsiniz... kargo yu gozunuzde buyutmeyin ptt kargo sube teslim en fazla 8tl olur yari yariya karsilariz yeter ki yiyin : )
Forumdan kaan adli kullaniciya bugun kargoluyorum yorumlarini yazar merak ettiklerinuzi ona da sorabilirsiniz
Herkese iyi sporlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X