ss2 kullanıcıları şu ss2 konusunu tek başlık altında toplayamadınızya helal olsun.Forum yetkilileri görür müdahale edermi diye bakıyoruz tık yok canı sikilan topic acıyo
Forumun bu bölümü biraz kopuk sadece 2 mod var ve çok az uğrarlar. O yüzden öyledir.
evet bencede..sx1,gta san andreas gibi bununda tek başlık altında toplanması lazım....
"tek başlık altında yoplanması lazım" değil de receiver ve tv kartı konularını ayırmak lazım.
valla ya şunu bölseler hoş olacak
Böyle iyi her taraf güllük gülistanlık.
quote:
Cevap: YER GÖK SS2 OLMUŞ...!
Herhalde dalga geçiyorsun ben tam tersini ispat edebilirim.
Herhalde dalga geçiyorsun ben tam tersini ispat edebilirim.
SS2 den kasıt DVB-S kartlardır bence.
ya arkadaslar alt-forum yapcaklar işte. bi bölüm : Dvb-s kartları digeri: Receiver bölümü olcak bukadar basit.
quote:
Orjinalden alıntı: Mccartney
ya arkadaslar alt-forum yapcaklar işte. bi bölüm : Dvb-s kartları digeri: Receiver bölümü olcak bukadar basit.
bencede en doğrusu bu olur..
kaç haftadır bu söyleniyo ama hala bi hareket yoq....
quote:
Orjinalden alıntı: dreamon
"tek başlık altında yoplanması lazım" değil de receiver ve tv kartı konularını ayırmak lazım.
evet bak buda olabilir ii fikir hakkımızada hayırlısı ne diim diyecek ve yapıcak bişey yok
ee ne oldu kimse sesimizi duymuyormu huhuu site yöneticileri...? bu soruna çözüm lütfen madem ayrılmıyo herkes kafasına göre topıç açmasın bari aradığımızı bulamıyoruz ya
Ses güldürme beni... Yok öyle bişey. Şeytan aldı götürdü..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme