Şimdi Ara

Yere düşünce bozulmayan telefon hangileri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iki tane yeni telefon almam gerekiyor hanıma ve kendime. Benim hanım telefonu ikidir düşürüyor, en son tuvalete düşürmüş telefon pert g4.

Almışken ikiside aynı yada yakın olsun istiyorum. G8 hem pahalı hemde okuyorum bi karıştan düştü ekran yarıldı falan diyorlar.

A5/a7 beğendim ama selfie de bulanıklık varmış, yeni partide bu devam ediyor mu, birde hangi telefonları önerirsiniz, Samsung şart değil.

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3310.

saka bi yana hepsi bir sekilde kiriliyor hocam. ozellikle 2.5d egimli ekranlar kirilmaya catlamaya daha musait. duz ekranlar biraz daha saglam oluyor onlara gore. eger cok da ders ediyorsaniz fixpack alin kasko. bi yil icerisinde 2 kere ekran kirilmasi ya da suya dusurme gibi olaylara kaskoluyor. aradiginiz bantta 175 gibi ucreti var deger nmi degmez mi bilmem.

ben redmi pro almayi dusundum. onun 89 tl idi. onu alcaktim mesela. cocuklar hic rahat durmuyor bizde.
  • Silikon kılıf takmasan hepsi kırılır . Ben 1.5 yıldır s7 kullanıyorum bayağı bur yere düştü ama en ufak bir hasar almadı. Çukni kılıf var

• Sony Xperia cihazları çok sağlam.

• 3310😀😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc 10 kesinlikle.

Htc 10 drop testleri muazzam. Youtube de s7 edge ile var 32 atısta ancak pert olmuş.

8 kez düşürdüm yüzüstü yan sekmece vs birsey olmadı.

• http://www.hepsiburada.com/cat-s60-dual-sim-ithalatci-garantili-p-HBV0000063RCZ

Üstünden silindir ile geçmediğiniz sürece kırılmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iPhone 4S :) daha sağlamını görmedim.

• iPhone 4S ne ya düşsün direk önlü arkalı cam çatlar Cat S60 al geç

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.