Şimdi Ara

yerel disk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    dün C sürücüme hata denetimi yaptırttım 1 buçuk saat sürdü ardından C sürücüm dolu olarak görünmeye başladı normalde 150gb kadarı dolu ama 600 küsürü dolu olarak görünüyor disk birleştirici yaptım işe yaramadı kota koyulmuş mu diye baktım ama yok , gizli dosyalar dahil hepsinin özelliklerine baktım toplamda 600 gb yapmıyor 150 civarı bişey yapıyor bu problemi nasıl çözerim önerisi olan var mı?
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/995213/a6559ad0-0c23-408b-963a-4aa0e13aa968.png

• advanced system care programı ıle bır taratma yapıp denermısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: qarisma

advanced system care programı ıle bır taratma yapıp denermısın

işe yaramadı ..
  • Sc-DiskInfo programını kurup dıskını ıncelermısın
  • bi sonuç yok recovery yapcam mecbur :(
  • FORMATLAYIN VEYA BİÇİMLENDİRİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LightningRaven -- 18 Nisan 2013; 16:20:46 >
  • system care fullunu mü denedin.çözmesi lazımdı?
    Virüs olabilir.
    Winrarla c nin içine gir bakım ne varmış.Winrarla girdiğin resmi paylaşırsan yardımcı olabilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur01651

system care fullunu mü denedin.çözmesi lazımdı?
    Virüs olabilir.
    Winrarla c nin içine gir bakım ne varmış.Winrarla girdiğin resmi paylaşırsan yardımcı olabilirim...

ücretsiz sürümüydü pc m de lisanslı norton var virüs olduğunu sanmıyorum sizlere tavsitem yerel sürücünüze sağ tıklayıp araçlardaki disk hatalarını denetleme yapmamanız 2. kutucuk işaretli değildi ama ben sağlam olsun diye işaretlemiştim. Şimdi recovery yaptım diski 2 bölüme ayırmaya çalışıyordum c yi yarısına kadar küçülttüm fakat küçültülüp ayrılan bölümü yeni bir disk olarak atayamıyorum disk sınırı doldu gibi bir uyarı veriyor herşey alt üst oldu anlayacağınız :S kimseye tavsiye etmiyorum o işlemi

• Pm attım,destek veririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.