Şimdi Ara

Yerel Disk D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi forumlar. Ben 2 gün önce yerel disk d deki sistem dosyalarının yerlerini değiştirdim. Daha sonra bilgisayarı kapattım. Açmaya çalıştığımda artık bilgisayarımın çok yavaş açıldığını gördüm ve pc'yi açtıktan sonra yerel diski d yi açmaya çalıştığımda da yerel disk d açılmıyordu. Bilgisayarım gözle görülür şekilde de yavaşladı. Bu sorunu nasıl çözebilirim.

• tam olarak konuyu anlayamadım ama ... yerel disk genelde C oluyor ..sizde neden D .. ?

ayrıca neden sistem dosyalarının yerini değiştirme gereği duydunuz ? .. wındowsun yapısıyla oynamanız sonucu dosyalar zarar görmüş olabilir ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

tam olarak konuyu anlayamadım ama ... yerel disk genelde C oluyor ..sizde neden D .. ?

ayrıca neden sistem dosyalarının yerini değiştirme gereği duydunuz ? .. wındowsun yapısıyla oynamanız sonucu dosyalar zarar görmüş olabilir ..

Bilmiyorum sistem dosyaları mıydı fakat yerel disk d olduğuna eminim. 25841849 veya asdafa5815adfa gibi isimleri olan dosyalardı. İstemeden değiştirdim yani bilerek değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tommx -- 14 Temmuz 2012; 11:43:47 >
  • Bende anlamadim tam olarak ama umarim recover dosyalarini degistirmemissinizdir cunku d de genellikle kurtarma bolumu oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o dpsyalar sistemde güvenlik programı varsa onların yedekleri olsa gerek ..tarama yaptıklarında klasorler oluşur hdd de. .uzun uzun değişik harf rakamlarla isimleri vardır ..sistemin yedekleri v.s.. siz o dosyaları silip yer değiştirdinizse ondan kaynaklanıyordur ..

sistemi bır kaç gün öncesine geri yüklemeyi deneyin ..
  • quote:

o dpsyalar sistemde güvenlik programı varsa onların yedekleri olsa gerek ..tarama yaptıklarında klasorler oluşur hdd de. .uzun uzun değişik harf rakamlarla isimleri vardır ..sistemin yedekleri v.s.. siz o dosyaları silip yer değiştirdinizse ondan kaynaklanıyordur ..

Geri yüklemeye çalıştım fakat olmuyor. Başka bir önerisi olan var mı ?
  • Geri yüklediniz mi? Yoksa yükleyemediniz mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yerel Disk Z Erişim Engellendi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tommx

Selam
    Değiştirdiğiniz dosyalar muhtemelen sistem tarafından kullanılan yazılımlardı. Sistem bu dosyaları arıyor ve bulamadığı için de zaman kaybına neden oluyor.

Çalıştır'a sfc /scannow yazarak bilgisayarı onarmayı deneyin. Tarama tamamlanana kadar bir işlem yapmayın ve tarama işlemi bittikten sonra bilgisayarı tam kapatın.
    30 sn veya 1 dk. sonra bilgisayarı yeniden açın bakalım durum ne olacak?
    Kolay gelsin..
  • sorun win xp li bilgisayardaysa combofix programını indirin
    win vista veya 7 ise başlangıç onarmayı kullanın. ondan sonra sistemdeki antivirüs programı varsa kaldırın ve securtiy essentials indirip tarama yapın.

sorun devam ederse spybot programı ile taratın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seko_88

sorun win xp li bilgisayardaysa combofix programını indirin
    win vista veya 7 ise başlangıç onarmayı kullanın. ondan sonra sistemdeki antivirüs programı varsa kaldırın ve securtiy essentials indirip tarama yapın.

sorun devam ederse spybot programı ile taratın.

Selam
    Konuya vakıf olmadığınız belli oluyor ve size hatırlatayım bunu kısaca.
    Konu sahibi arkadaş demiş ki; yerel disk d dEki sistem dosyalarının yerlerini değiştirdim.

Virüs vs. ile bunun ne âlâkası var onu anlamakta zorlanıyorum doğrusu?
    Mesajınız post kasmaktan başka bir yardım içermediğini belirtmek isterim..
    Bilginize ve kolay gelsin..
  • benim post kasmak gibi bir amacım yok. cehaletten de yazmıyorum. 2005 yılından berigelen bir tecrübe ile yazıyorum.
    konuyu açan arkadaş bunları uyguladıktan sonra sorun çözülmediyse ne derseniz haklısınız.
  • quote:

benim post kasmak gibi bir amacım yok. cehaletten de yazmıyorum. 2005 yılından berigelen bir tecrübe ile yazıyorum.
    konuyu açan arkadaş bunları uyguladıktan sonra sorun çözülmediyse ne derseniz haklısınız.

Selam
    Bende 1977 den bu yanaki tecrübe ve deneyimlerim ile yazmaya çalışıyorum. Belki bu yıllarda siz doğmamıştınız bile!
    Kolay gelsin..
  • yorumları okumadım ama windows 7 ise başlat taki arama motoruna sistem geri yükleme yazın vede çıkan sistem geri yükleme adlı metine tıklayın geri yükleyin sorununuz çözülür ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Geri yüklediniz mi? Yoksa yükleyemediniz mi?

quote:

o dpsyalar sistemde güvenlik programı varsa onların yedekleri olsa gerek ..tarama yaptıklarında klasorler oluşur hdd de. .uzun uzun değişik harf rakamlarla isimleri vardır ..sistemin yedekleri v.s.. siz o dosyaları silip yer değiştirdinizse ondan kaynaklanıyordur ..

Geri yükleme noktası seçin diyor fakat benim işime yarayacak bir geri yükleme noktası yok. Benim başıma bu olay 20 Haziran gibi gelmişti galiba. En uzak geri yükleme noktası 27 Haziran.

Edit:Bu arada pc xp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tommx -- 17 Temmuz 2012; 11:21:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

Selam
    Değiştirdiğiniz dosyalar muhtemelen sistem tarafından kullanılan yazılımlardı. Sistem bu dosyaları arıyor ve bulamadığı için de zaman kaybına neden oluyor.

Çalıştır'a sfc /scannow yazarak bilgisayarı onarmayı deneyin. Tarama tamamlanana kadar bir işlem yapmayın ve tarama işlemi bittikten sonra bilgisayarı tam kapatın.
    Kolay gelsin..

sfc/scannow windows tarafından bulunamadı. Diyor.
  • quote:

quote:

quote:

Selam

Kolay gelsin..

Hocam benim üstte yazdığım yöntemi denediniz mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Selam

Kolay gelsin..

Hocam benim üstte yazdığım yöntemi denediniz mi?

Denedim malesef o da olmadı.

• http://tinypic.com/r/2r6crki/6
    http://i50.tinypic.com/2r6crki.jpg
    İşte bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tommx -- 17 Temmuz 2012; 11:53:01 >
  • Yorumları okumadım.Windows CD'sinden başlatıp onarmayı denemenizi öneririm.
  • quote:

Hocam ben söyle bir şey anladım.

Arkadaş Windows'u D üzerine kurmuş ve bunu partition programıyla C'ye çevirmeye çalışmış ve bilgisayar yavaşlıktan açılamaz hale gelmiş.

Format atmanı öneriyorum.

Edit : 13 yaşında bende böyle yapmıştım aynı şekilde sistem kasmaktan açılamadı...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.