Şimdi Ara

Yerli çip üretiminde yeni dönem: 2027’de 3nm üretim başlıyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
2
Favori
3.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

kimbilir kimin firmasıdır.

devletten teşvik almak için kurulmuştur.

veya devlet alım garantisi vermiştir...

• Fotoğraftaki cihaz internette satılan bir uçuş kontrolcüsü. Üzerine kırmızı bir buton koymuşlar. 10 vin lira fiyatı. Saçma sapan haber yapmayın. 3nm çip diyor adam ya. Hey Allahım...

https://www.robotistan.com/
    Pixhawk 32Bit Uçuş Kontrol Kartı Elektronik Seti - Standart Paket Satın Al | Robotistan
    https://www.robotistan.com/ucus-kontrol-karti-elektronik-seti-standart-paket

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyada yarı iletken üreten bunca az ülke varken ve bunca firma bu üretim seviyesine inmek için yıllarını verirken siz ne ara hangi tecrübe ile 3nm üretim seviyesine geldiniz diye sorarlar. Mikroçip üretmek bu kadar basit bir şey değil. İşin içinden gelmiyor olsak inandıracaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanımhaber kötücülleri doluşmuş yine haberin altına.

• yorumlara bakıyorum da eziklik ruhunuza işlemiş. yerli otomobilin, yerli chip'in en büyük katkısı sonraki nesillerin sızın gibi ezik olmaması olur

• Önce bi mm boyutunda çip yap. Sonra 80 yıllardaki 80nm çipleri yap. 100 nm yap. Sonra tek rakama in. Birden 3 nm ne demek. Eşşek olsa inanmaz. Saha amd Intel Samsung geçmedi 3nm çip yapmaya. Makşnasınıda sadece dünyada 1 firma yapıyor. Oda Hollanda'da. Verirmi sana o makinayı.

• Hadi hayırlısı inşalkah …

• Komik cidden komik

• Çip uretmenin farklı teknik ve elementlere üretimi var. 3 nm müthiş birşey inşallah tmsc foton tabanli ve Samsungun cam tabanli üretim tekniklerini kullanarak bizim urettigimiz 3 nm ile elalemin ürettiği 3 nm çip yarış atiyla sütçü beygiri arasındaki fark olur

• Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt

Ortaklarımızın yapacağız bu iyiliği unutmayız 

Çin'e karşı taiwan dostluğu olabilir mi, doğu türkistan bahsinden dolayı zaten zaman zaman soğuk geçen ilişkilerimiz var, uzak doğuda kore dostluğundan sonra bir de taiwan dostluğu olabilir mi, özellikle bizden savunma sanayii ürünleri alsalar keşke.

• Bence bir sene daha bekleyelim 4.5nm çip üretelim. 

• Hepsi yalan yok uçak yapıyormuşuz yok televizyon yapıyormuşuz hepsi yurtdışından geliyor. Hatta şöyle diyeyim Tuvalette yanan LED Ampülüne kadar Çin'den geliyor..

3-5 tane sözde kağıt parçalı mühendislerin eline tornavida vermişler bir sağa bir sola çeviriyorlar. Sonra yerli diye milleti kandırıyorlar. Bu yaptıkları işin kralını İstanbul Karaköy'de yapıyorlar zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OttomanTurks -- 31 Ocak 2025; 15:17:25 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.