benim anladığım kadarıyla hocam bu enerji sistem arızası aracın içindeki topraklama değeriyle alakalı bu jumper kablosu denileden topraklama kablosu.Ya içindeki hazırdaki topraklama kablosu değişiyor yada ek topraklama kablosu konuyor |
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (663. sayfa)
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 28.1.2025)
-
-
Aracı 2 gün önce aldım servisten, böyle bir şeyden bahsedilmedi, faturada da yok.
-
Hayırlı olsun kamera sisteminiz. Ön ve arkaya mı yaptınız. Kabloları nereden götürdünüz rahat oldumu merak ettim. Arabanın arkasındaki çakmaklık elinizdeki harici güç kaynağını şarj etmez mi? Sigorta kutusundan nasıl elektrik çekileceğini YouTube da birisi anlatıyor ama açıkcası cesaret edemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni başladılar hocam ben bugün servise teslim ettim kendi aracımı, bana verilen evrakta yazıyordu.Belki belli tarihlerde çıkan araçlara yapılan bi işlemde olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fsm0066 -- 10 Ocak 2025; 22:19:8 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mann ama sitesinden bayileri arayıp tek tük kalmış ise almaya bakın ben öyle yaptımquote:
Orijinalden alıntı: VethekBK
Bunlardan en kaliteli olan hangisi parası önemli değil
Bulamazsanız motocar karbo ve antialerjik olani alın 500 tl kendin takmak zor ama imkansız değil
amazonMOTOCAR 1200 100CE AntiPlus Alerjen Klima Filtresi (TOGG T10X)https://www.amazon.com.tr/dp/B0DNMWYDM5?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_G1XE870S3ESNHAE6BQG6_1&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_G1XE870S3ESNHAE6BQG6_1&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_G1XE870S3ESNHAE6BQG6_1&starsLeft=1&skipTwisterOG=1&newOGT=1
Göksel AteşyoutubeTogg Polen Filtresi Değişimi Nasıl Yapılırhttps://www.youtube.com/watch?v=idh9TMcIqBQ&feature=youtu.be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bu videoya göre baya kolay hocam mann filtre 800 civarı sen kaça aldın hocam
ENVER USTAyoutube#togg polen filtresi yerihttps://www.youtube.com/watch?si=nvidFSw5ukoXEFz4&v=YznPwLtLgZ4&feature=youtu.be -
Şarjı 100 e yakın doldurunca rejeni tamamen kapatın biraz düşünce açarsınız, bu sebepten dolayı esa alan çok kişi var. Araç şarj dolu olunca rejeni kendi kendine kısıtlıyor gibi görünüyor aslında ama rejen açıksa sistem hata veriyor gene de saçma şekilde, dolu bataryayı doldurmaya çalışmak gibi bi çelişkiye düşüyor galba sistem yazılım sıkıntıları var maalesef.
Ben de bugün biraktim. Bana da verdikleri kağıtta yaziyor yapilacagi. Yeni galiba.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tesla'nın yaptığı şu güzelliğe bakın(parça fiyatları):
Engin OzorenyoutubeBu canlı yayında, dünyanın en popüler elektrikli otomobillerinden biri olan TESLA Model Y'nin yedek parça ve bakım maliyetlerini mercek altına alıyoruz. #reklam marka ismi geçtiği içindir. #işbirliği değildir. 00:00 Yıkıcı İnovasyon 10:00 Elektrikli Motor Fiyatı 21:30 LED Matrix Far Fiyatı 25:30 Model Y Batarya Fiyatları 34:57 Ekran ve Cam Tavan Fiyatı 44:18 Lastik için Kasko çağırma 51:04 Orijinal Paspas çin malından ucuz 53:26 Ön Tampon ve Kaput 1:00:00 Ön Koltuk Fiyatı 1:02:30 Komple Direksiyon 1:07:48 Kameralar ve AMD Ryzen sistem 1:10:00 Bagaj kaplama (çinden ucuz) 1:17:00 Balata ve Disk fiyatları 1:20:00 Tesla Shop 1:21:00 Neden bu işi yapıyorum ? 1:25:00 Muhtelif sorular Parça fiyatları neden bu kadar yüksek, yoksa bu otomobilin günlük kullanım maliyetini etkileyen başka etmenler de mi var? TESLA sahiplerinin ve elektrikli otomobil meraklılarının aklındaki soruları yanıtlıyor, deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Bununla birlikte, TESLA’nın Juniper projesiyle ilgili son söylentilere, yenileneceği düşünülen tasarım detaylarına ve beklenen teknolojik güncellemelere değiniyoruz. Bu projeyle Model Y, Model 3 gibi serilerin geleceğinde bizleri neler bekliyor? Üretimde kullanılan parçaların Türkiye’de bulunabilirliği, fiyat istikrarı ve servis ağı konusundaki son gelişmeleri de değerlendirerek, elektrikli araç ekosisteminin geleceğini konuşuyoruz. Eğer siz de elektrikli otomobil almayı düşünenlerdenseniz veya TESLA tutkunuysanız, bu yayını kaçırmayın! Yorumlarınızla ve sorularınızla siz de sohbete katılın, hep birlikte TESLA dünyasının nabzını tutalım.https://www.youtube.com/watch?v=ZxLN1Nd1CYcEkleme: TOGG SMS anketi göndermiş.
Değerli T10X Kullanıcısı,
Togg ürün ve hizmetleri ile ilgili memnuniyetinizi ölçmek için hazırladığımız Togg genel memnuniyet anketimize katılıp, değerli görüşlerinizi bizimle paylaşmanız Togg'un sürekli geliştirme çalışmalarına büyük katkı sağlayacaktır. Birkaç dakikanızı alacak anketimize katıldığınız için teşekkür ederiz.
Anket linki: https://user-satisfaction-survey.togg.cloud/start
Saygılarımızla.
Togg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 11 Ocak 2025; 8:49:38 >
-
Ben 4 tarafada yerleştirdim kameraları hepsi 2k viofonun arkada ve öndeki ekranlı yandakiler ekransız. Valla diğer araçlarda çok kolaydı ama toggda aşırı zor öyle bir yapmışlarki ön cam birleşim yerini asla ayıramıyorsunuz. Yan parçalarıda ayırmak zor parmaklarımla kanırtmak zorunda kaldım. Fitillerin içerisine yerleştirdim. Arta kalan kablolarıda bagaja attım öyle. Yan tarafları gören kameralarıda arka küçük camlara yerleştirdim. Şuan 24 saat kayıt alıyor bende güç kaynağı var 500 wattlık. O güç kaynağı çakmaklıktan şarj olmuyor olsa güzel olurdu tabi. Belki dönüştürücü takılabilir ama araç zaten herşeye uyarı verirken o riske girmem 😂 uzaktan da izlenebilen bir kamera olsaydı güzel olurdu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VethekBK -- 11 Ocak 2025; 2:59:18 >
631 TL ye hatta telegramda bir arkadaş 450 TLye aldı alfa romeo guilia nın tarih öncesi filtresi diye önce anlamadılar ucuza verdiler sonra herkes arayınca Togg deyince yasladılar fiyatları filtremarketim 30 tane sipariş ettim 2 aya gelecek diyor ama fiyat ne olacak bilen yokquote:
Orijinalden alıntı: alfa-xBu videoya göre baya kolay hocam mann filtre 800 civarı sen kaça aldın hocam
ENVER USTAyoutube#togg polen filtresi yerihttps://www.youtube.com/watch?si=nvidFSw5ukoXEFz4&v=YznPwLtLgZ4&feature=youtu.be
-
Dün Denizli-Bursa yaptım, 466 km toplam. Yolun hemen hemen hepsinde 120'ye sabitleyip gittim. Son 30 km kadar da otobanda 130-135'e çıktım. Yola öğlen çıkmıştık, ısıtıcı 21 derece otomatikteydi, akşam üzeri hava soğuyunca 25 dereceye çıkardım ve koltuk ısıtmaları açtım. Tam 22 kw oldu tüketim, hesapladığım zaman da %100 ile tam 400 km gitmişiz. Yazın klima açık aynı tempoda gittiğimde 440-450 km menzil alıyordum. Kış şartları %10 kadar etki etmiş görünüyor. Daha da soğuk zamanlarda %20ye çıksın, yine çok iyi. Benim beklediğimden çok daha iyi çıktı kış performansı. Yarı Eco yarı Konfor'da gittim, akşam soğuk olunca Eco'da koltuk ısıtma kısıtlı çalışıyor falan, Konfor'a geçtim. Rejen hep 3.kademeydi. Performansının maşallahı var zaten arabanın, sürüşü de müthiş keyifli. Uzun zamandır uzun yola çıkmamıştım özlemişim :)
Maliyet olarak, bilmeyenler açısından fikir oluştursun: Evden şarj ederek çıktım %95 ile. Akhisar'da bir ihtiyaç molası verdik. Orada Trugo'da şarja taktım. Dönünce aldım direkt, hiç beklemedim, fazlasıyla yetti zaten. 440 lira tuttu toplam. Ama dönüşte evden şarj olmayacağı için 988 lira tutacak. Toplam 1430 lira. 5 litre yakan bir dizel araçla gitseydim 2200 lira yapacaktı. 7 litre yakan benzinli bir araçla gitseydim 3000 lirayı geçecekti. Gidiş dönüş tamamen dışarıda şarj etseydim 2000 liranın altında kalacaktı. Bu haliyle de çok uygun elektrikli araçlar hatta bir SUV'a göre bayağı iyi. Ama Trugo'da Togg kullanıcılarına vaadettikleri indirimi bir an önce vermeleri lazım bence. Togg almanın bir cazibesi olmalı yeni kullanıcılar için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftftftftftft -- 11 Ocak 2025; 11:12:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
O nasıl takmak resmen katlandı filtre. Havanın yarısı boşluktan geçiyor.
O video bana ait değil ama takan bütün arkadaşlar aynısını söylüyor katlamadan sıkıştırmadan yuvaya sokmanın imkanı yok diyorlar ama içeride düzeliyor giriş kısmını dar yapmışlar
-
https://www.sahibinden.com/s/FBaUCGjY
Kazalı bir togu muhtemelen parça parça satışa sunmuşlar. Neredeyse her parça ve kodu bulunmakta. Merak edenler bakabilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün aracı temizledim ama başka biryeri bozuldu. Araç bekleme modunda bir süre bekledikten sonra ekranda uyarı çıkıyor ve aracın kapatılacağı söyleniyor. Sonra ekranlar gidiyor ve start stop kırmızı bekleme modundan kapalı ışıksız hale dönüyor biliyorsunuz zaten. Arabayı güzelce temizledim işim bitti ve yola çıkacakken güneşliği açayım dedim açılmadı. Uzun süre basılı tutunca açılıyor yada kapanıyor. İnternetten buldum bi çözüm yarın deneyeceğim. Yahu arabayı yıkadık güneşlikten olduk :) Sabunu beğenmedi togg galiba.
Videoyuda paylaşayımORHAN AİLESİyoutubeTOGG T10X’inizde güneşlik tek seferde açılıp kapanmıyorsa bunu yapın. #togg #elektrikliotomobilhttps://www.youtube.com/watch?si=nwCp5IAgoNO6LEpU&v=uD9hcuJqs1o&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu şekilde düzeliyor ,kapatma tuşuna sürekli basılı tutacaksın tekrar açılır gibi yaparken de hala basılı tutacaksın biraz geri açılıp tekrar kapatıryor ve tek dokunuşla aç kapa devrede, ilginç olan ilk alındığında yapması , kalibre ediyormuş duracağı yeri ,pozisyonlama hatası yazıyor ekranda , bende de başta 1 kez yaptı bir daha yapmadı ,hatta artık sesli komutla açıp kapatıyorum daha rahat oluyor , joystik yukarı kısa yoluda var tek dokunuş aç kapa . Yıkamadan dolayı değildir
Togg Team TürkiyeyoutubeGüneşlik pozisyon Hatası Alanlar İçin Perde Kalibrasyon Ayarı Nasıl Yapılır?#togg #t10x #t10fhttps://www.youtube.com/shorts/iaD7GjVkXa0?si=Po1155oeQne0-_vC
-
Araç şarj istasyonunda şarj olurken arıza verdi yine. Şarj istasyonu zes 180 kw. Kırmızı renkli araba ve üzerinde ünlem işareti. Arızalar aynı hep yolda kalmasına sebep buydu. Birde sarı üçgen şimşek işareti. Ama bu sefer o çıkmadı. Toggu aradım sinirle. Dedim yeter dalga mı geçiyorsunuz. Bebeğimle akşamın 10 unda kaldım yine. Valla cılkı çıktı. Köye falan gitsem ayvayı yemiştik. Hoş servistekiler iyi hoş ama bence tamiri ile uğraşan tayfada iş yok. Neyse hemen destekten aradılar. Sigorta söktüm taktım hata gitti. Kullanıyorum şuanda ama gerçekten yazık. Araba çok güzel celladınıza aşık oluyorsunuz alınca vazgeçemiyorsunuz. Sadece şunu söyliyim bir sorunda gardınız düşüyorsa eğer bu araçla nakavt olursunuz. Hatalı overclok yapılmış işlemci veya ram gibi habire cihaz beklenmedik anda hata veriyor. 😂😂😂
Geçmiş olsun, gerçekten sabretmek kolay değil. Bazı sigortalar kolay da çıkmıyor, hele bir de soğuk ve yanınızda çocuğunuz varsa dert katlanıyor... Sigorta sökmek için ayrı bir alet taşımak lazım araçta, ya da araçla beraber vermeliler. Aracı almadan evvel bir yerde görmüştüm, garibime gitmişti T10X araçta olması gerekenler arasında sigorta sökmek için şunu bulundurun diyordu, garip falan değilmiş.
Sizler de sigorta sökmek için bir şeyler taşıyor musunuz araçta?
-
Bir evin tek aracı olmaz dedim diye telegramda vatan haini ilan edildim hala iddia ediyorum bir evin tek aracı olmaz daha gidecek çok yolu var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X