Enerji Sistemi Arızası alıyorum DC taktığımda bugün mobil TOGG servisindeki arkadaşı yakaladım ona sorduğumda rendevu alıp servise bırakılmalı batarya değişebilir dedi. Ek olarak sağa çekme problemi de var aynı şekilde. Sağa çekme problemi konusunda servisler ne yapıyor bu konuda tecrübe edinen var mı acaba? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spentime -- 10 Ocak 2025; 0:0:56 > |
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (662. sayfa)
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 28.1.2025)
-
-
Hiçbir şey sağa çekme ile alakalı düzelen olmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 10 Ocak 2025; 0:36:15 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tekerlek ve rot olsa direk bir müdahale ile düzeltebilirlerdi, şase kaynaklı bir sorun mu var diye insanın kafasında tilkiler dolaşıyor
-
Ben sorduğumda bununla alakalı testler yapılıyor aracın ağırlık merkeziyle alakalı olduğu düşünülüyor dedi. Aks mesafesi falan filandan bahsetti. Çok yakında onunla ilgilide tam düzelme meydana gelicek dedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teslada nasıl yapıldığını gösteren bir video var sanırım o cihazdan ellerinde yok ya da kullanmayı bilen eleman yok bir de uzun saatler sürüyormuş Esa'dan filan sıra gelmiyor ki😪quote:
Orijinalden alıntı: spentimeTekerlek ve rot olsa direk bir müdahale ile düzeltebilirlerdi, şase kaynaklı bir sorun mu var diye insanın kafasında tilkiler dolaşıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 10 Ocak 2025; 7:11:46 >
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 10 Ocak 2025; 12:28:3 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Klimayı açıp sadece araç içi dolaşımı seçiyorum ancak yine de dışarıdaki egzoz dumanı veya havada ki kötü kokuyu araç içinde geçiştiriyor bunun çözümü var mı Sadece polen filtresi ile mi alakalı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
muhtemelen o kadar adi ki filtresi ama diğerini bu sabah taktirdım daha düzeldi geçti demem için bir müddet kullanmam lazım yapısal da olabilir ama ben filtreden şüpheleniyorum 100 tl etmez denso
-
Ben de değiştireyim, epey yol yaptık.
Zor değildir inşallah değişimi.
Ne takalım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuncer YAMAN -- 10 Ocak 2025; 13:6:40 >
Bunlardan en kaliteli olan hangisi parası önemli değil
Çok zor maalesef
Uğraşan yapıyor ama
Bacanağın hafif ticari aracı vardı, götürdük sanayiye, filtre 50 lira ise takması 100 liraydı galiba. Şofben gibi, saatten kablo çekildi köydeki evde, şofben 1000 lira takması 2000 lira.
Bende 2 adet viofo kamera var ikili. Bizim araçların kamera sistemleri açılmayacak gibi duruyor. Onları togga takıcam 4 bölge olarak. Birde kamp için güç kaynağı var. Ondan beslemesini yapıcam. Bizim araç içerisinde priz olsaydı güzel olurdu. Güç kaynağını ordan doldururdum. Böyle güç kaynağını eve götürüp doldurmak gerekiyor haftada bir 😂 birde konfor seti sipariş ettim. Onunla döşücem iç tarafı. Ek olarak kolçak kısmına da yumuşak süngerli kumaş koymayı planlıyorum. Serviste birisi kapılara vakum yaptırmıştı. Kendiliğinden vakumla kapanıyordu araç çok güzeldi. Modifikasyon için başka tavsiyeler var mı?
Aracı bugün sarjını %97 kadar doldurdum ardından yola çıktığımda Enerji Sistemi arızası vererek araba abs kitliyor ve birden durduruyor ardından N alıyor tekrar aç kapa yapınca siliyor hatayı ama bunu DTC ve hard reset yaptıktan sonrada yaşamaya devam ettim neredeyse 4 kez aynı problemi yaşadım. Korkumdan aracada binemiyorum artık.
-
hocam servislerde topraklama kablosu (jumper kablosu) uygulaması servis bünye tanımlama işlemi başlatıldı.Daha başlayalı bi kaç gün oldu.2.5 aydır 5-6 araçta deniyorlardı sorun çıkmamış artık servise ne için giderseniz gidin kablo olayı ile enerji sistem arızası çözülüyormuş.Benim araçtada Şarjdan çektikten sonra esa arızası vardı direk isteklerimin en altında otomatik tanımlamışlar kablo olayını.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fsm0066 -- 10 Ocak 2025; 16:39:4 > -
Araç kiralıktı aracın alınıp götürülmesini farklı araç vermesini istedim kiralama şirketinden şuanda TOGG'dan yol yardımdan arkadaşlar aradı sorunları sordular teknisyenin aramasını bekliyorum aracın çekiciyle servise götürülmesini talep ettim. Bu sorunları yaşayıp araç sahibi olanlara Allah yardımcı olsun 1 haftada beni benden aldı arızalar.
-
Esa uyarısını önemsemiyorum artık. Frene basıp çalıştırıyorum aracı.
Bazen çalışıyor, bazen reset istiyor. Reset kapı aç kapa başlat devam.
Zaten azalıyor gibi, çok çıkmıyor artık
Peki hocam sizde fren atıp boşa alıyor mu araç Esa verdiğinde?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fsm0066hocam servislerde topraklama kablosu (jumper kablosu) uygulaması servis bünye tanımlama işlemi başlatıldı.Daha başlayalı bi kaç gün oldu.2.5 aydır 5-6 araçta deniyorlardı sorun çıkmamış artık servise ne için giderseniz gidin kablo olayı ile enerji sistem arızası çözülüyormuş.Benim araçtada Şarjdan çektikten sonra esa arızası vardı direk isteklerimin en altında otomatik tanımlamışlar kablo olayını.
banada dedi jumper mampır diye de anlamadım. Nedir o. Güvenle kullan istersen köye gir falan dedide şimdilik şehir içindeyim. Az önce kamera sistemini döşedim. Birkaç kere aç kapa zorla et şu bu hata verdiği zamanında herşeyi yaptım. Şarj istasyonunuda şuanda vadide e fish istasyonunda dolduruyorum. Toggdaki şarj oranı ile istasyondaki birebir aynı ilerliyor. Arıxadan önce doldurduğum istasyonda yüzde 3 falan farklıydı astor sirmens. Diğeri pilstop vialand. Pilstop tam facia zaten. Ama bu jumper olayını anlamadım aydınlatırsanız sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hatırlamıyorum pek, kafam çok karışık bu aralar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X