Şimdi Ara

YES Sınavı hakkında...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba , YES ve AFS olarak ikiye ayrılan bu sınavlar hakkında herşeyi biliyorum ve bu sene katılacağım fakat şimdi benim tek korkum YES'te ki mülakat aşamasında sorulan sorularda ne gibi cevaplar vermeliyim ? YES Sınavı gerçekten zor bir sınav mı ? AFS sınavına giremem belli bir bağış gerekiyormuş ki biraz pahalı geldi bana :) YES veya AFS sınavını tecrübe etmiş kişiler cevap verirse sevinirim.

• İnternette okumuşsundur üç kişi var iyi, tarafsız ve kötü polis olarak.

Sorularda doğal olmaya çalış kem küm etme.Çelişkili şeyler söyleme.En başta söylediğin birşeyi ardından saptırma.Fikir ayrılığına düşme yani.

Sana şu şeyi savun demem doğru olmaz ne hissediyorsan ne demek istiyorsan onu demelisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opsss mademoiselle -- 23 Ağustos 2014; 4:47:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yes olayı biraz değişik bi süreç.lisedeyken ben de denemiştim hatta o zamanki aklımla bi ton hayal falan kurmuştum sonra eve yerleştirilemediniz kağıdı gelince çok üzülmüştüm.ingilizce sınavı dahil her aşamayı sorunsuz geçmeme rağmen böyle oldu.şansıma benim başvurduğum send engelli öğrenci kontenjanını artırıp normal öğrenci kontenjanını düşürmüşler@kansav81

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChadSmith -- 23 Ağustos 2014; 4:50:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde tanıdığım var kendisi hayaller kurup gidebildi onun tavsiyesiyle gitmeyi düşündüm :D asla hayalinden vazgeçmeyeceksin
  • Opsss mademoiselle O kullanıcısına yanıt
    Cevabın için çok teşekkür ederim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.