Şimdi Ara

Yes, Your Grace Turkish Localization (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu istek listenize eklemeyi unutmayın, daha önce bunun istatistiklerinin etkili olduğunu bir çeviri grubu açıklamıştı.

Her sektörde, her konuda böyle troller çıkıyor, çıkmayada devam edecek bunlara bir şey dedikçe bunların hoşuna bile gidiyor.Oyunun yapımcıları zaten neyin ne olduğunu biliyordur, isteği görürse zaten yapacaktırda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TackleBarry

Türk'ün Türk'e faydası yokken gerçekten bu sektörün gelişmesi çok zor...

Abi adam resmen Türkçe dil getirmeyin demiş.Bir insan sebebi ne olursa olsun kendi ülkesinin dilinin gelmesini neden istemez.Bu zihniyettekileri bu yapıdaki insanları iyi bilirim. Bu aptalları savunanlar var birde

• Ah bir de şu moderatör ciddi küfürlü yorumlar harici her önüne gelen yorumu silmese keşke...
  • Öyle aptalca bir yorum yapmış ki... O yorumu yapmak sana mı düştü? Firmanın ekonomik danışmanı sen misin? Maliyesinden sen mi sorumlusun? Sana ne bundan? Sen bi' oyuncu ve "Türk" olarak dilinin gelmesini istemek yerine firmaya "akıl" veriyorsun, kendi dilini ve vatandaşını kötülüyorsun kendi "ufacık aklınla." Bunu yapan bi' Türk olamaz. Değil de zaten. Sanırsın firma oyunu Türkçeye çevirince bunun cebinden para çıkacak... Bir de akıl vermiş.
  • Bebe bide şikayet etmiş kötü şeyler yazıyolar profilime diye. İnanılmaz insanlar var yav. Bence bu forumdan bu oyunu gönüllü çevirecek babayiğitler çıkar. Yapımcıyla iletişime geçilse kabul ediceklerini düşünüyorum.
  • Şey gibi değil mi bu X ünlü firma sitesinde 'yeni şirketimizi nerede açalım? Şu en yeni y markamızı ilk hangi ülkede satışa çıkaralım?' demiş de bizim hayırsever(!) insanımız da ''Ya ben zaten x firmasını sevmem siz Türkiye'ye getirmeyin zaten kimse de almaz'' demiş. Afedersiniz de bu faydalı(!) insanın yaptığını savunmak da bakış açısı ve ya eleştri vs. gibi şeylerin arkasına sığınılarak söylenecek şeyler değil. Bu oyunu duyurulduğundan beri istek listesinde tutanların ya da konusu açıldığında görüp almaya karar verenlerın adına adına kendince aptal yorum yapmayı açık görüşlülük(?) adı altında tartışmaya açmaya çalışmak bile bayağılıktır.

Forumda bağımsız kendince çeviren insanları da bunun gibi insanlar soğuttu. Firma yapmasa da burada yapan çıkar mı bilmem. Maaşına zam yapılmasını istemeyip 'ben ilerde dilenirim' diyen çalışan gibi saçma ve boş.. Ayrıca çevrilmesse bu arkadaş çeviri için istek konusu açar yüzsüz gibi..

• Umarım yapımcılar arkadaşı dikkate almamıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle kıytırık bir işte bile ülkesine köstek olanlar varken ohoooo....

• Aslında şimdiye kadar bir geri dönüş almamız lazımdı.

• TackleBarry kullanıcısına yanıt
    Başka oyunların Türkçe dil taleplerine hemen geri dönülmüş müydü ki? Firmadan firmaya değişebilir mi?

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Türkçe dil desteği için böyle bir talep olabileceğini düşünmüyorlardı bence ilk mesajlarına istinaden ne yapabileceklerini değerlendirdiklerini düşünüyorum...

Bence Türkçe dil gelecek. Girdiler artık bu yola. Ayrıca Steam sayfasındaki yorumlara bakılırsa oyun Türkiye’de baya satılmış. Normalde indie oyunların sayfasında pek yorum olmaz. Bomboş olur. Bu oyunda ise bir sürü Türk kullanıcı yorumu var. Zaten dünya genelinde de satışları gayet güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 18 Mart 2020; 3:46:33 >
    Ben de satın aldım. Umarım çevrilir.

• OneShotKO isimli arkadaşın yeni kendi çapında ki yorumu. Gerçekten komik ya...

Yes, Your Grace Turkish Localization

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TackleBarry -- 18 Mart 2020; 3:33:56 >
    Yorumsuz.
    Yine mi ya. Böyle kötü niyetli insanları Steam’den falan da engellemek lazım. Ben bu “OneShotKO” nickli şahısı Steam’den engelledim. Hatta bence oyunun yapımcıları da bu şahsın kötü niyetli olduğunu farketmişlerdir. İlerde Türkçe dilin oyuna ekleneceğini düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TackleBarry

OneShotKO isimli arkadaşın yeni kendi çapında ki yorumu. Gerçekten komik ya...

Kardeş valla bana göre de senin cevapların yorumsuz..

2 tane örnek oyun atmiş mesela onları niye eklemedin ?

Adamın yazdığında yine yanlış bir şey yok,insanları hedef göstermekten vazgeçin.Türkçe oyunlar istiyorsanız türkçe dil desteği veren oyunları destekleyin demiş neresi yanlış bunun ?

2 tane oyun atmiş türkçe var,türkçe yorum yok neredeyse rezillik bence de

• ronaldinho1434 R kullanıcısına yanıt
    Dur aman taşlarlar..

O kadar dedik orjinal oyun satın alın, bu alımlar firmaların dikkatini çeksin, korsan kullanmayın, duyarlı olun.. bu seferde gittiler duyarlılığın cılkını çıkarttılar.

Hesabımda 1100 küsür oyun var elimden geldiğince Türkçe diline destek veren oyunları ya da serisinin devamının Türkçe gelmesini istediğim büyük AAA oyunları satın alıyorum, almaya da devam edeceğim. 1000 oyun satan indie yapımcı yerine adımızı, varlığımızı daha büyük bütçeli oyunlara duyurmak için enerjimizi harcamamız daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum. (Hemen satış rakamları koyacak olan olabilir diye ek yapayım 1000 oyun farazi örnek firmanın potansiyeli ile ilgili sadece.)

Herkes her şeyi düşünmekte, savunmakta ve eleştirmekte özgür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bulkathos -- 18 Mart 2020; 13:4:21 >

• Sen mi karar veriyorsun milletin hangi oyuna Türkçe dil talep edeceğine? Ne zamandan beri milletin tercihlerine karar verir oldun? Üstelik Türkçe dilin eklenmesini engellemeye çalışıyorsunuz.

Aynı şeyi kendiniz yapmanız kadar ironik bir şey yok

Millete ders veriyorlar sözde
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.