Şimdi Ara

Yes, Your Grace Turkish Localization (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Blokladım seni kardeş. Sizin gibilere asla prim yok. Türkçe dilin çıkmasını engellemeye çalışan tipler hiçbir şekilde muhattabım dahi olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 18 Mart 2020; 14:59:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Blokladım seni kardeş. Sizin gibilere asla prim yok. Türkçe dilin çıkmasını engellemeye çalışan tipler hiçbir şekilde muhattabım dahi olamaz.
    Benzer cevapları kendileri yiyince verdikleri cevap bu türden oluyor

Keşke bazılarına akıl vereceğinize biraz insanlıktan nasiplenseniz

Ayrıca engellemene ne çok üzüldüm tahmin bile edemezsin İyi forumlar..
  • ingilizce oyun alın belki türkçe yama gelir.

hakikaten siz akıllanmazsınız. bugüne kadar defalarca kanıtlandı satış sayılarının dil desteğine bir etkisinin olmadığı. dil desteği uygun maliyetliyse ve yapımcı getirmeyi düşünüyorsa gelir. yoksa rüyanızda görürüsünüz. 23 studio ve benzeri abuk subuk firmalar yüzünden çekilen akıl almaz rakamlar yüzünden yapımcılar türkçe dilini eklemiyorlar. öküz altında buzağı aramaya gerek yok. adamın oyun yapım bütçesi kadar dil çevirisine para istersen kimse sana dil desteği vermez. bugün rockstar türkçe dil desteği ekleyecez oyunlara fiyat verin deseler bu açgözlüler oooo para babası gelmiş ne kadar kanlarını emebilirsek emelim diye bakmazlarsa gelin yüzüme tükürün. sektörü büyütmek gibi bir amaçları olmadığına hatta olanlarında önünü kestiklerini gördük. witcher 3 yamasında yaşanan ahlaksızlar olsun metro ex yamasında olanlar olsun...

3 kuruşluk aklıyla burada akıl vermeye çalışan tipler, ingilizce oyun satın alarak türkçe yama çıkmasını bekliyorlar. allah akıl fikir versin diyorum.

mesela dying light, stardew valley ve r6 ya niye türkçe geldi çünkü çok sattı gibi saçma yorumlar yapanlarında dünyadan haberleri yok. bu tarz oyunlar zaten dünyada milyonlar satmış (en küçüğü sv bile 12 milyondan fazla satmış) ve sonraki projeleri için reklam amacıyla var olan işlerini globalleştiriyorlar. bunu algıyamayacak kadar cahil kesimde gelip orcinal alın orcinal diye kekoluk yapıyor.

haa hiç mi etkisi yok çeviri ile satış sayıları arasında derseniz kurulabilecek tek bağlantı var oda yapımcıların daha çok oyuncuya ulaşma isteği olabilir. yoksa para kazanma hırsı değil buranın piyasasındaki abuk tipler gibi.

• r0ket kullanıcısına yanıt
    Kardeş türkçe yama gelmiş oyunlara satın alınsın denmiş bak şimdi senin cevabın üzerinden farklı bir linç olacak

Bak yukarı da bize ders vermeye çalışan bir şahıs var şimdi gaza gelip yine hakaret,küfür felan edecek ne yaptın sen
  • Yes, Your Grace Turkish Localization

• Yes, Your Grace Turkish Localization

Başka konularda dikkat çekmeye çalısıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TackleBarry -- 18 Mart 2020; 23:13:14 >
  • Engellemek nedir oğlum meczup musunuz la. Her türlü karşıt görüşü engelleyelim he mi ahahaha.
  • TackleBarry kullanıcısına yanıt
    Kardeş valla sen dikkat çekmeye çalışıyorsun gibi sanki ?

Dedikoducu kadınlar gibi oradan buraya laf taşıyorsun sürekli

Türkçe yama gelecek gibi bu yolda emeği büyük olan Jahrein'e kendi adıma teşekkür ederim en büyük emek onundur.Beta sürecinden itibaren sürekli oyunu tanıttı ana sürümden itibaren binlerce kişiye ulaşmasını sağladı

Yayıncı dediğin böyle olmalı.Tebrikler valla
  • TackleBarry kullanıcısına yanıt
    Hocam ekran görüntüsündeki malum şahıs kesin olarak yapımcının dikkatini çekti, ama burada çok kritik bir nokta var. "Olumsuz anlamda" dikkat çekti. Bu şahsın kötü niyetli olduğunu fark ettiler. Yapımcılar koskoca adamlar, çocuk değiller ki. Onları kandıracaklarını sandı. Elinde patladı. Geleceği yoktuysa bile, bu saatten sonra Türkçe dil kesin olarak gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 19 Mart 2020; 3:36:55 >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Venomstr'nın senınle uğraşmak istememe sebebi senin kafandaki kişilerin hakaretten zevk alması bunun gibi bu bi hastalık gerçekten var ki bunun örneklerini bu konuda açıkca gördük, insanların sabrını zorlamak için elinizden gelen herşeyi yapmanıza ibretle bakıyoruz. Sizide anlamıyo değiliz corona falan bahane buldunuz kendinizi eve kapattınız ona buna sarıyorsunuz karşımıza çıksanız g.t korkusundan çıtını çıkaramayacak adamalar klavye karşısına geçince sözde küçümseeyici,aydın,filozof,üstün zekalı oluyor. Kendini zeki sanıp klavye başında 1 cümle için saatlerce düşünen adamların arasında kaldık yapacak bişi yok.
  • Venom bugün kimi engelleyecek meraklıyız
  • quote:

Orijinalden alıntı: StRonK

Vay arkadaş bu kadar düşmanlıkta ne diyim artık bunu yazan velet kesin bu konuyu görüp orada gitti de yazdı yoksa bu velette bu beyin yok oyun bana zerre hitap etmediği halde belki türkçe de gelir diye + verdim yazıklar olsun

Alıntıları Göster
    Evet bakın üstün zekalı biri karşısında olsam tir titrerim

Hiç hakaret var mı ? Yok resmen aydınlandım şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ahaahah :D yazık düşüne düşüne cevap için bu cümleyimi kurdun o kadar da vaktin vardı ama bu sefer yazı yazmakta acele ettin sanırım :D
  • Dil dosyalarını Crowdin vb. üzerinde açık hale getirsinler yine topluluk çevirir her zamanki gibi belli ki getirmeyecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkneaS -- 19 Mart 2020; 16:27:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ronaldinho1434 R kullanıcısına yanıt
    Eyvallah, bunu insanlarla dalga geçen biri söylüyor şuralara bir yere not ettim.

Son olarak daha mesaj yazmicam konuya tek bir şeyi belirticem o kadar.

Bu mesajin bu kısmı genele

Bizim sinirlenme sebebimiz türkçe gelme ihtimali az da olsa bir oyun için destek çıkmaktı bir oyuna türkçe dil gelmesi güze bir şey hangi akıl kendi dilinde bir oyunun gelemsine karşı çıkar ? bu soruyu geçtim bu tek bir kişinin kararı değil oradaki insanlar toplanmış türkçeye bir oyun daha kazandırma çabasına girmiş bu iyi birşey ama bir adam gelip konuyu baltalıyor ve haklı olduğu öne sürülüyor.

Hangi forumda olduğunuzun farkına varın burada insanlar türkçe yama çıkarmak için aylarca uğraşıyor ve insanlara faydalı olmak için uğraşıyor, burası siyaset yapar gibi taraflara bölünme yeri değil bir tane bile yama kazansak bizim içindir. Bırakın türkçe çıksın hepimiz faydalanalım kendi milletinizin bacağına sıkmayın.

• Galiba şu kısmı anlamıyor bu sürü mantığıyla ilerleyenler. Biz oyun Tükçe ÇIKMASIN demiyoruz. Diyene de destek olmuyoruz. En azından benim için durum bu. Tek belirttim şey herkes fikrini belirtsin. O kişi bunun gelmesini anlamsız buluyorsa oraya yazılsın densin ki " Arkadaşım boşver alan çıkar oynayan çıkar Türkçe olsun önemli olan o!" ama yok "velet" gibi aşağılayıcı laflar, hitaplar, hakaret etmeler..

Konuyu açan kişi benim samimi olduğum biri zaten. Ama farklı görüşü var diye birine "velet" demesi hoşuma gitmedi bende bunu belirttim. Kaldı ki beni bilen bilir Türkçe desteği olması için ne kadar destek olduğumu yıllarca.. O sebeple bu son mesajım.

Saçma sapan triplere girmeyin, ötekileştirmeye, bizden sizden olayıyla başka yerlere çekmeyin. Karşındaki hatalıysa sende düzeltmek için hata yapma! Bak tane tane yazdım bu seferde anlamıyorsanız daha diyecek lafım yok zaten.

Kampanya başarılı olursa sevinirim üzülmem. Ama bana hitap etmeyen benim açımdan "olmasada olur" bir oyuna da çaba göstermek istemedim. Büyük yapımlara bunu başarırsak küçük yapımlar takip edecektir zaten mantığındayım. Sana uyar uymaz. Saygı duymalısın o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: StRonK

Eyvallah, bunu insanlarla dalga geçen biri söylüyor şuralara bir yere not ettim.

Son olarak daha mesaj yazmicam konuya tek bir şeyi belirticem o kadar.

Bu mesajin bu kısmı genele

Bizim sinirlenme sebebimiz türkçe gelme ihtimali az da olsa bir oyun için destek çıkmaktı bir oyuna türkçe dil gelmesi güze bir şey hangi akıl kendi dilinde bir oyunun gelemsine karşı çıkar ? bu soruyu geçtim bu tek bir kişinin kararı değil oradaki insanlar toplanmış türkçeye bir oyun daha kazandırma çabasına girmiş bu iyi birşey ama bir adam gelip konuyu baltalıyor ve haklı olduğu öne sürülüyor.

Hangi forumda olduğunuzun farkına varın burada insanlar türkçe yama çıkarmak için aylarca uğraşıyor ve insanlara faydalı olmak için uğraşıyor, burası siyaset yapar gibi taraflara bölünme yeri değil bir tane bile yama kazansak bizim içindir. Bırakın türkçe çıksın hepimiz faydalanalım kendi milletinizin bacağına sıkmayın.
    Bende çıkmasını istiyorum ki..

Burada size yanlış yaptığınız söyleyen bir çok kişi de istiyordur.Ben tartışma yapılırken hakaret ve küfür tarzı yorumlar görmek istemiyorum hepsi bu

Forumun seviyesini aşağıya çeken şeyler bunlar

Eğer ki siz uygun bir dille cevaplar verseydiniz emin olun bu konu bu kadar uzamayacaktı.Bakın Grace-tr konusunu da kapatmış oyun yapımcıları neden ?

Çünkü burada adama hakaret eden kişiler gitmişler aynısını orada da yapmışlar.İnsanları ötekeleştirme veya hedef gösterme durumlarını sevmiyorum

Bu konuyu açan arkadaş ısrarla bunu yapıyor.Eğer o yorumu buraya taşımasaydı şuan ne bu tartışmalar dönecekti ne de oradaki konu kapatılacaktı

Hatta belki Türkçe dil desteğini çok fazla +1 den dolayı öne çekerlerdi

Saygılı olmayı öğrenmemiz lazım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.