|
Bildirim
|
Adam senin gibi, bu tarz bir oyunla zerre ilişkisi olmayacak insanların konuya yazdığını söylemis. Yazdığı şeyde bir yanlış yok. İstek listesine alanların çoğunun oyunu almayacağını söylemis. Firmada bunu biliyordur zaten. İstek listesine alanların hepsinin alacağını tahmin ederek çeviri bütçesi ayırmıyorlardır. İstek listesine alanların belirli bir yüzdesi alır diye tahmin yürütüp çevisinin yapılıp yapılmayacağına karar veriyorlardır.
Velet diyip durmuşsun adama. En azından velet başına, kendini anlatacak kadar ingilizce öğrenmis. Sizde öğreninde bu tarz konularda bir lütuf bekler gibi uğraşmak durumunda kalmayın. |
Muşmula suratlı kadının teki "Türk olmaktan utanıyorum" diyerek İtalya'ya kaçmıştı. Şimdi devlete yalvarıyo beni buradan kurtarın diye. O mesajı yazan şahıs da bunun laciverti işte. Yok kimseye hakaret etmemiş, yok kimseye kötü söz söylememiş vs bırakın bu martavalları. Adamın bir "türkçe bok gibi bir dil, oyununuza türkçe ekleyip de boşa vakit kaybetmeyin değmez bu korsancılara" dediği kalmış, dilimizi nerdeyse itin poposuna sokmuş siz hala hakaret etmeyin, küfretmeyin derdindesiniz. Küfredin ama küfretmeden küfredin Erol Mütercimler gibi.
|
Seni blokladım kardeş. Senin gibilerine zerre tahammülüm yok. Pizza Steve de aynı şekilde. Onu da blokluyorum. Kötülük bedava değil.
|
Vay arkadaş bu kadar düşmanlıkta ne diyim artık bunu yazan velet kesin bu konuyu görüp orada gitti de yazdı yoksa bu velette bu beyin yok oyun bana zerre hitap etmediği halde belki türkçe de gelir diye + verdim yazıklar olsun
|
İlk paragrafta buraya +1 yazanların çoğu oyunu almayacak diyor. Yalnız unuttuğu bir şey var bu tarz bir oyunda o başlığa gidipte +1 yazanların çoğunluğu alır o oyunu.
İkinci paragrafta bende gelmesini isterim ama potansiyelinizi buraya harcamanız yanlış olur, diyo. Yani firmanın oyuna türkçe dilini eklemek için vakit harcaması potansiyelini zayi etmekmiş. Üçüncü paragrafta bazı türk firmaları bile kendi dilini eklemiyor. Siz bu dili eklerseniz bu sizin şahış firması olduğunuzu gösterir, diyo. Bir nevi firmayı küçümsüyo bu oyuna türkçe dilini eklerseniz ufak firmasınızdır demeye getiriyo. Anlayacağın canım hocam karşı çıkmaktan fazlası var burada. Bu resmen kendi diline düşmanlık. |
Durumu çok net açıklamışsın arkadaşın yaptığının her fikre her görüşe saygı ile alakası yok, resmen yaptığı ülkede ki oyuncu kitlesine hakaret, küçük görme...
|
Tamam da ona ne arkadaş firmanın satış müdürü mü? Maaş mı alıyor? Niye böyle birşey söylüyor. Ne gereği var söyler misin bana ? Bu bence bir adilik başka hiç birşey değil!
|
Şey gibi değil mi bu X ünlü firma sitesinde 'yeni şirketimizi nerede açalım? Şu en yeni y markamızı ilk hangi ülkede satışa çıkaralım?' demiş de bizim hayırsever(!) insanımız da ''Ya ben zaten x firmasını sevmem siz Türkiye'ye getirmeyin zaten kimse de almaz'' demiş. Afedersiniz de bu faydalı(!) insanın yaptığını savunmak da bakış açısı ve ya eleştri vs. gibi şeylerin arkasına sığınılarak söylenecek şeyler değil. Bu oyunu duyurulduğundan beri istek listesinde tutanların ya da konusu açıldığında görüp almaya karar verenlerın adına adına kendince aptal yorum yapmayı açık görüşlülük(?) adı altında tartışmaya açmaya çalışmak bile bayağılıktır.
Forumda bağımsız kendince çeviren insanları da bunun gibi insanlar soğuttu. Firma yapmasa da burada yapan çıkar mı bilmem. Maaşına zam yapılmasını istemeyip 'ben ilerde dilenirim' diyen çalışan gibi saçma ve boş.. Ayrıca çevrilmesse bu arkadaş çeviri için istek konusu açar yüzsüz gibi.. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azor ahaii -- 16 Mart 2020; 0:58:18 > |