Şimdi Ara

YETER ARTIK BIKACAĞIM AİLEMDEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babam yeni kasa Range Rover'a biniyor, yıllık ciromuz 450.000 TL'den fazla ama ailem bana bir 250 TL bile vermiyor bıktım artık biraz yardımcı olun lütfen konu ciddi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panagglutination -- 3 Şubat 2015; 22:01:00 >

• Zevke mi geliyosunuz ailem su kadar kazaniyor ama bana bu kadar veriyor derken? Tamam knk hll

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üvey misin ?

• Aylık 3750 civarı kazanıyorsunuz. Bir aile için gayet standart bir rakam. 250'yi ne için istiyorsunuz, oyun, telefon vb mi yoksa temel ihtiyaçlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Aylık 3750 civarı kazanıyorsunuz. Bir aile için gayet standart bir rakam. 250'yi ne için istiyorsunuz, oyun, telefon vb mi yoksa temel ihtiyaçlar mı?

Aylık 3.750 değilki 15'den fazla kazanıyoruz ama vermiyorlar işte..
  • Turbonun kayıp kuzeni

• Turbo diye girdim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeter artık!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sende iş yok demek ki.
  • arkadaşlar ben ne yapayım yani bir tavsiye verin
  • benimki 2000 kazaniyor gecen gun kuzenim gelmisti istemeden cikardi gezersiniz falan diye 100 lira verdi sende is yok demekki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anasini satayim haftalik 20 tl ile geciniyoruz adamlar neler diyor ya gozunuz doysun

• quote:

Orijinalden alıntı: Ejderya.

benimki 2000 kazaniyor gecen gun kuzenim gelmisti istemeden cikardi gezersiniz falan diye 100 lira verdi sende is yok demekki

abi sinir oluyorum ya sadece bayramdan bayrama öyle çok yüksek meblalar veriyor yoksa sadece normal harçlık veriyor
  • Ben de olsam ben de para vermezdim artistin tekine benziyorsun.

• Ayp
     YETER ARTIK BIKACAĞIM AİLEMDEN

• Turbo sanacaktımki babam değilde ailem yazmışsın.Onun babasının milyonları vardı da koklatmıyordu.
    Senin konuna gelecek olursak
    450.000/12=Ayda 37.500 TL (oha)
    37.500/30=Günde 1.250 TL (yine oha)

Senin istediğin günde 250 TL ise
    Ayda 250.30=7500 TL
    Yılda 90.000 TL
    Yani 90.000/450.000=%20
    ailen sana 1 yılda parasının %20'sini bile koklatmıyor.

İNTİHAR ET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-402869AF7 -- 3 Şubat 2015; 22:22:57 >
  • babamın 2.5 bin tl maaşı var ben halimden memnunum ama sen değilsin eğer hakkım varsa sende söke söke alcam diğer tarafta.Kim bilir senin baban vergi de kaçırıyodur.Lanet sistem yüzünden sende aynı vergiyi veriyon bizde. Lanet sistem; zengin hep zengin fakir hep fakir.

• quote:

Aylık 3750 civarı kazanıyorsunuz. Bir aile için gayet standart bir rakam. 250'yi ne için istiyorsunuz, oyun, telefon vb mi yoksa temel ihtiyaçlar mı?

Kardeş matematiğin -1 mi
  • quote:

kardes o rakamı nasıl buldun

• quote:

Orijinalden alıntı: dehacocuk

babamın 2.5 bin tl maaşı var ben halimden memnunum ama sen değilsin eğer hakkım varsa sende söke söke alcam diğer tarafta.Kim bilir senin baban vergi de kaçırıyodur.Lanet sistem yüzünden sende aynı vergiyi veriyon bizde. Lanet sistem; zengin hep zengin fakir hep fakir.

dostum tekstil üzerine fabrikalarımız var ayrıca babam vergi felan kaçırmıyor, dediğin şey ile alakamız bile yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: panagglutination

quote:

Orijinalden alıntı: dehacocuk

babamın 2.5 bin tl maaşı var ben halimden memnunum ama sen değilsin eğer hakkım varsa sende söke söke alcam diğer tarafta.Kim bilir senin baban vergi de kaçırıyodur.Lanet sistem yüzünden sende aynı vergiyi veriyon bizde. Lanet sistem; zengin hep zengin fakir hep fakir.

dostum tekstil üzerine fabrikalarımız var ayrıca babam vergi felan kaçırmıyor, dediğin şey ile alakamız bile yok

Kardeş o zaman şükret. Başkaları napsın. Bu ülkede öle insanlar varkı askeri maaşla geçiniyo. Tabi babanın yaptığı cimrilik o ayrı ama bu ülkede vergi kaçırıp zengin olup halinden memnun olmayan hainler var. Bu işin içine kürtler de girinci tüm vergiler biz memurlara kesiliyor. Haline şükret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrolTrolleyenAdam -- 3 Şubat 2015; 22:17:28 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.