Şimdi Ara

Yeter artık ya resmen bilerek koşmuyorlar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi hoş hocaya, takıma laf ediyoruz da, bu kadarı da olmaz ama ya gerçekten. Rövanş maçında bilerek dikkatle izledim Emenike, Sow hiç koşmuyorlar, insan bir koşar ama ya! Bir rakibe bakıyorum bir de bizim forvetlere. Adam topla yanından geçiyor, Emenike tip tip bakıyor, yürüyor. Yahu bir bas adama, geriye gidip adamın önüne dikilme, koş pres yap yeter. Sow da aynı şekilde. Son maçlarda özellikle dikkat ettim. Bilerek koşmuyor bu takım! Özellikle forvetler.

• LA KOŞSA NE KOŞMASA NE DÜN 4-1 YENSEYDİK BUGÜN DAHA ÇOK KAHROLURDUK İYİ OLDU BU SONUÇ
  • Bende yeter artik ya sinirliyken konu acmasin kimse, bu ne arkadas duygularinizi ifade edecekk 40 tane benzer konu var seklinde bir konu acmayi dusunuyorum ama en temel insani ihtiyac konu acmak seklindeki tepkilerden cekiniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

LA KOŞSA NE KOŞMASA NE DÜN 4-1 YENSEYDİK BUGÜN DAHA ÇOK KAHROLURDUK İYİ OLDU BU SONUÇ

Anlamıyorsunuz. anasını sattığımın Konya maçında da aynı, Barça maçında da aynı koşuyor bu herifler. Demek istediğimi anlayın işte. Bilerek resmen bizimle göz göre göre dalga geçiyor. Bütün takımın yaptığı tek savunma anlayışı adamın önüne geçip geçişini izlemek. Bir kişi bile adama baskı yapayım, press yapayım, ayağından topu almak için hamle yapayım demiyor.

Sow, Emekine > Bunlar da adam topu alıp yanlarından koşturarak geçiyor bir baktıkları bile yok topa veya adama. Top ayaklarına gelene kadar topu almak için 1 tane doğru düzgün bir koşu yaptıkları yok. Sadece top ayaklarındayken hızlanıyorlar. Başka bir şey yok yaptıkları. Topu kaptırıyor örneğin mesela Sow; topa bakmıyor bile adam yanından geçmiş, umrunda olmuyor. Yeter gerçekten. Resmen taraftarla dalga geçmektir bu. Tamam hoca, yönetim kötü de sen de adam gibi oynamak için gayret etsene.

• Oyle beyefendilerin canı istemiyor, isteksiz cansız ruhsuz bitkin, bir pas atmaya aciz

• Bu kadar garip bir takım var mı acaba şu evrende merak ediyorum doğrusu

• Takım isteksiz davranıyor. Takım havası ve kaptanlık yapacak birisi yok. CAS kararından sonra bazı oyuncuların devre arasında gideceğini düşünüyorum. Yine yaprak dökümü bizi bekler. Özellikle Sow, Meireles ve Kuyt gidebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Bu Kızlar Niye Böyle
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eski takimla ruh olarak fark var.Sahadaki takimi nasil benimseyeceksin ki? Tuncay , Umit Ozat , Tumer , Alex , Appiah , Lugano gibi hem lider hem takimi sirtlayabilecek adamlar bunlar.O ruhtan kimse kalmadi simdi Alex de gidince.Simdi Emre ile Volkan var ki neyse...Yabancilardan ruha sahip oynayan bir tek Kuyt var ki o da belli ediyor zaten kendini , helal olsun aldigi paralar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sow'u geçtim emenikeyi almak asrın hatasıydı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.