Şimdi Ara

Yeter !! İntihar Edeceğim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
6
Favori
22.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
200 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşa neden evlendin diye yüklenmişsinizde bundan 4 5 sene önce güllük gülistanlık olmasada ekonomi fena halde değildi. Yani o zamanlar hadi 4 bin alıyordu diyelim o parayla evini de geçindirir gezmesine tatilinede gider biraz sıkıp araba taksitinede girerdi. Nerden bilsin 4 5 seneye her şey tepetaklak olup inanılmaz bir ekonomik kriz yaşanacağını..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUBJECT 101

Ben de bu yaz düşünüyorum. Yapmak istediğim son 1-2 şey var. son kez denize girmek, ormanda kamp gibi. Artık iyice boku çıktı bu dünyanın.

Sorununuz nedir hocam?

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Objektif olarak bakmak gerekirse çok haklı bir yorum yapmışsın tebrik ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zenginler 40 yaşından önce çocuk yapmıyor fakirler 20 yaşında patır patır çoğalıyor. Sonra neden fakiriz diye soruyorlar :D
  • Ülke şartlarında evlenip sonra da ağlamak çok saçma. Ne kendimize ne de evlendiğimiz kişiye zulmetmeye hakkımız yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem

Bu mesaj silindi.
    Knk ne azmettirmesi intihar edemezsin ulan diyorum

Baba olduysan baba gibi davranacaksin

• Konu gerçekse sen sisteme çalışıyorsun.Taşın köye yap hayvancılık,tavukçuluk masrafını giderlerini hertürlü çıkarırsın...

• Adorer kullanıcısına yanıt
    “İyiyi örnek alacağımıza, kötüden ibret alıp vicdanımızı rahatlatıyoruz. İşte bizi bu arabesk zihniyet tüketti.”
  • Bende 28 deyim.bekarim zoooooorttt
    Da zort

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 5000 çokta kötü bir para değil gayette yeterli

• Simit ,pasta filan ye

• Daha 28 yasindasin ki allah bilir kac yasinda evlenmisindir. 5k maaş aliyorsun evlisin ve 3 yasinda cocugun var? Biliyor musun dostum UMRUMDA DEĞİLSİN.

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

ben de bunu bırakayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodyMonday -- 24 Mart 2021; 23:46:23 >

• intiharlık bir durum söz konusu değil. bu ülkede senden çok daha kötü yaşayanlar var hem de gırla, az buz değil.

çocuğun okula başladığında eşin de çalışmaya başlar.

kadınların ağırlıklı çalıştığı bir yerde çalışır. herhangi bir vasfı olmasa bile halleder yani asgari ücret bile alsa yeter.

nefes alırsın yani hocam, sabret sadece. sadece mantığınla hareket etmeye çalış.

sen zaten en baştan erken evlenerek yanlış yapmışsın bana göre ama sıkıntı değil yani, bundan sonra ne yapabileceğini söylüyorum sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: SM01_VXG

Tüm masraflar çıktıktan sonra Geriye 1500 TL para kalıyor daha ne istiyorsun

şu anda zaten rahvan gidiyoruz, daha fazla şahlanırsak geriye düşme ihtimalimiz var.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.