Şimdi Ara

Yeter !! İntihar Edeceğim. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
6
Favori
22.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
200 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aynen hocam Millet laf sokmaya yer arıyor zaten ,bir hatanı görmesinler hemen yapıştırıyorlar.
  • tubytube kullanıcısına yanıt

Reis çoktan kazandı

• quote:

Orijinalden alıntı: altai35

Bir çok kişi yine vatandaşı suçlamış. vatandaş daha ne yapsın? 365 gün oruç mu tutsun? Arkadaşın yazdığı şeyler, ortalamanın çok altında. Yani normal bir insan ve aile daha fazla harcar. Sinekten yağ çıkarmaya başlamışlar. Biz 3 kişiyiz. (2,5 yaşında oğlumuz var).

Sağlıklı ve kaliteli gıda tüketmeye çalışıyorum. Aylık mutfak/market alışverişim en az 2.500-3.000 TL. Buna ek olarak bazen kendimi şımartıp kuruyemiş alıyorum. Ya da dışarıdan yemek söylüyoruz o zaman herhalde 3.500-4.000 TL seviyesine yaklaşır.

İşte özeti bu konunun; biraz kendinizi severseniz cüzdanınızı kapıyor fiyatlar, herkes para çarçur edebilir ama herkes alçak gönüllü yaşayamaz veya bu duruma uzun süre katlanamaz. Birçoğumuz da doğduğumuz günden beri artık basit tabirle "kanırtan" bu darlıktan bıktık...

• marowak M kullanıcısına yanıt
    Hocam 5000 Lira ile neden dikkat çekmeye çalışsın adam gerçekten çok zor. Bu rakamlar geçim için gerçekten çok zor şu an. Ancak nefes aldırır ama rahatlatmaz. İnanın daha fazla kazanmama rağmen ben de çok zorlanıyorum. Kira, kreş, faturalar, borçlar alınacak ihtiyaçlar derken ortalama üstü kazanmama rağmen geçim için bayağı mücadele etmemiz gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: VR_27

Hocam 5000 Lira ile neden dikkat çekmeye çalışsın adam gerçekten çok zor. Bu rakamlar geçim için gerçekten çok zor şu an. Ancak nefes aldırır ama rahatlatmaz. İnanın daha fazla kazanmama rağmen ben de çok zorlanıyorum. Kira, kreş, faturalar, borçlar alınacak ihtiyaçlar derken ortalama üstü kazanmama rağmen geçim için bayağı mücadele etmemiz gerekiyor

ev geçindirmeyen anlamaz.

• EgoistKişi kullanıcısına yanıt
    Annenin karnından Vehbi Koç olarak neden doğmadın ?
  • Halipılasyon H kullanıcısına yanıt

2.825 lira ile ev geçindiriyorum ajitasyon yapmayın

• Halipılasyon H kullanıcısına yanıt

3000 tl çok az alıyormuş. Mebte çalışmıyor mu ?

Dershanelerde çalışan öğretmenler 4-5 lira alıyorlar diye biliyorum.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.