Şimdi Ara

Yeter !! İntihar Edeceğim. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
6
Favori
22.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
200 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • engineerolduenginar E kullanıcısına yanıt

✔ Sefaleti güzelle.

✔ Kemer sıkma telkinleri.

✔ Mutluluk şu değildir aslında budur nasihatı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Multistrada

En acısız yöntem hangisi tavsiyeye ihtiyacım var

kimse tavsiye veremez hocam suç. düzelme ihtimali yok mu durumunuzun? konu açıp derdinizi anlatın belki bir yol gösteren olur.

• Zamanında evli bir vatandaşın sözü aklıma hep gelir. Evin yok ise evlenme. Senin belini kira bükmüş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim eşinin çalışması mümkün değil mi ? 1 çocuk 1 eş 1 sen 5000 tl evi kira olan için gerçekten zor.

• Hem işin var hem kaçayim ben artık diyorsun. İşsizlere ayıp ediyorsun. TBMM nin yozlaşmalardan temizlendiği günleri görüp oh be diyebilmek için yaşar insan. Yunanistan yine saldırsa bir kurşun da ben sıkayım işgalcilere diyebilmek için yaşar insan. Işlemcilere daha kaç çekirdek ekleneceğini görebilmek için yaşar insan. Çocuğunun büyüdüğünü görmek için yaşar insan çünkü çocugu en büyük varlığıdır, en önemli projesidir, en güzel tatilidir, en çok çekirdekli bilgisayarıdır, en güzel anlarıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 25 Mart 2021; 21:33:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marowak

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Bunu öğrendiğim çok iyi oldu doğal gaz iyimiş .

Ben propofol bulmaya çalıştım da bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: BloodyMonday

kimse tavsiye veremez hocam suç. düzelme ihtimali yok mu durumunuzun? konu açıp derdinizi anlatın belki bir yol gösteren olur.

Alıntıları Göster

Arkadaşlar iyi bir tavsiye vermiş sağolsun.

Yok benim durum düzelmez ben doğarken Ofsayt'a düşmüşüm.

Daha önce konu açtım da sildiler hep.

Hem konu açmak bir işe yaramıyor

• Şu, (intihar edeceğim, kafama sıkacağım) Falan gibi, böyle canıma kıyacan temalı mesajlara acayip tav oluyorum kusura bakmayın. Hayır yani, sevgili dostum intihar asla bir çözüm değildir!!!

• Ülkenin sorunları bir kenara (ülkeden ve insanlarından nefret ederim orası ayrı konu) neden bu kadar erken yaşta evlendiniz? 24 yaşındayım şuan Toronto'da öğrenciyim ve part-time işlerde çalışıp kendi çapımda yalnız yaşıyorum mesela ben de

• quote:

Orijinalden alıntı: Multistrada

Arkadaşlar iyi bir tavsiye vermiş sağolsun.

Yok benim durum düzelmez ben doğarken Ofsayt'a düşmüşüm.

Daha önce konu açtım da sildiler hep.

Hem konu açmak bir işe yaramıyor

Alıntıları Göster

hayat adil değil hocam. benim de değiştiremeyeceğim bazı şeyler var eskiden kabullenemiyordum ama artık bu şekilde yaşamaya alıştım. sizin sorununuz ne boyutta bilmeden konuşuyorum tabi ki sadece kendimden örnek vermek istedim.

• Kiraya çok fazla veriyorsun. Bir şekilde ilk ev almaya bak beli 10 belki 15 senede olur ama Ev almadan evlilik zulüm kiralar çok yüksek

• burada çalışan ailesini geçindirmeye çalışan birisi intiharı düşünürken hiç bir vasfı olmayan insanlar belli bir yere üye diye vekil olup paramızı çatır çatır kafa çekmek için kullanıyorlar.

• 2-3 çocugu olup aylık 2 bin maaş alanlarda var sen 5 bin alıyorsun evlenmemen lazımdı ama neyse kiradan kurtulup para biriktirmeye çalış gerekirse boşan

• Evlenmeyin bekarlık güzel dediğimizde gız bulamıyonızz a diyo herkes:))

36 yaşındayım bekarım evlenince bişey olmuyor sürü psikolojisine gerek yok arkadaşlar gidin bi ev tutun döşeyin gezin tozun böyle büyük bi sorumluluğa nasıl herkes evlen der anlamam düzene falnda girdiğiniz olmuyor

• şu hesabı görür görmez, "o lüks, bu lüks, şu neden o kadar fazla, çok harcıyon" diyecek, "ben asgari ücret alıyom geçiniyom sen müsrif harcamalar yapıyon" diyecek tiplemeler çıkacağına emindim. çıkmışlar bile.

intihar edeceğine max. kredi çek ve yurt dışına git. kredinin yarısını kendine, yarısını geride bırakacağın ailene bırak. işsizlik maaşını da bırak.

ülkeden git, 1-2 sene dandik işlerde kaçak çalış. o işlerden arttırdıkların ile tr'deki kredi borçlarını öde yavaş yavaş. sonra katekulli yollarla işçi oturumu al. sonra da aileni yanına al. kurtul bu ülkeden.

şu dediğimi yapan ve hatta 40'ından sonra ailecek göçenler gördüm. gerçi onların şansı oralardaki akrabalarının ev-iş ayarlayıp işçi oturumu için gerekli katekullileri bilmeleri idi.

sen de çıkmaza girdiysen tek git, katekullileri kendin öğren. 2-3 sene sonra aileni yanına al. hatta belki daha önce.

bu ülkede bireysel olarak muhalif partilere oy vermekten, hapse sokmayacak muhaliflikte tweetler atmaktan başka yapabileceğimiz bir şey kalmadı.

bu ülkede haklarını koruyacak bir muhalefet, adalet kurumu, kolluk kuvveti kalmadı. uzun zamandır orman kanunları geçerli.

paran var ise kalıp kendine özgürlük alanları satın alırsın.

paran yok ise malum parti zihniyetinin sana özel çizdiği sınırlarda takılırsın. talihine küfredersin böyle.

vakit varken gidin. zira yakın zamanda diğer göçmenler gibi botlara atlayıp meriç'ten geçmek zorunda kalabilirsiniz.

• Umarım öyle bir delilik yapmazsın. Eşim bankada yönetici, benimde şu anda fena olmayan bir gelirim var. 35 yaşındayız ve çocuk yapamıyoruz. Sebebi kiracı olmamız, aracımızın olmaması vs.... Çocuk büyük sorumluluk.......Türkiye şartlarında çocuk yapmak kolay olsada bakmak, büyütmek, ilgilenmek iyi bir eğitim hayatı sağlamak çok güç, bizi aşıyor.

• ...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rjager -- 26 Mart 2021; 0:12:1 >
  • Akp kongresinde rte çıkıp çok çocuk yapın diyor. Batı çocuk olmadığı için çökmüş biz felaha ermişiz. Aldım şukuunu verdim çoşkuyu 5 sene içinde 5 sucuk yapacam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.