Şimdi Ara

Yeter !! İntihar Edeceğim. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
6
Favori
22.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
200 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burda yazanlar çoğu anasının babasının yanında yaşıyor akşam babası 5tl para versin diye ağzı açık gezen tipler bunlar olumsuz yorumlara bakma hocam çoğumuz senin gibi durumdayiz 2arada bir derede yaşıyoruz yasamaya mecburuz ne zaman basimizdakiler değişir belki gene umut yeniden doğar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allaha sukur Cok iyi maas kazaniyorum (herkese allah daha cok versin)

Ama evlendim yine sikinti cekiyorum... Ozet , evlenmeyin, maddiyatla alakasi yok, evlenmeyin :(

• verdiğin elektrik parası normalde su parası fazla gibi geldi

ben tek yaşıyorum.ayda 20-25 tl su faturası geliyor

ayrıca 2 kişi telefon faturasıda 100 tl fazla.30 tl ye vodafone telekom tarifleri var.yani iki kişi toplam 60 tl eder.geri kalan 40 tl ye yine ayda yarım kilo kıyma alırsın

diğer yazdığın fiyatlar hakkında bilgim yok.sanırım bu ülkenin en pahalı şehrinde yaşıyorsun

parası çok olanın masrafıda çok olur.

• ayrıca yaptığın harcama yanınd 1500 tl kalıyor.bunun 500 tl sini bir kenara koysan 11 ayda 5500 t yapar.11. ayın sonunda bu parayla geceliği 500 tl den 10 gün tatil yaparsın.neyine yetmiyor.gidip 5 yıldızlı otelde tatil yapmak zorunda değilsin

• Salak mısın sen ya seni de görücez. Evlenmesen de aç kalırsın sen belli.
  • Türkiye'de maaşı 1000-1500 dolar olmayan evlenmemeli !

• Esin calismiyorsa sikinti, tek maaala sorun yasarsin. Turk kadini calisacak,uretecem ortadogulu kafasindan kurtulun

• quote:

Orijinalden alıntı: limbesh

Türkiye'de maaşı 1000-1500 dolar olmayan evlenmemeli !

aynen haklısın asgari maaş alan insan neden evlenir tuhafıma gidiyor çok gördümde

• fechken34 F kullanıcısına yanıt

Ben intörn doktorum şu an, asgari ücretin üçte birini alıyorum.

• intihar konusunu genelde dinle bağlayıp “yanarsın” şeklinde çözmeye çalışıyorlar.

ancak en son din 1500 yıl önce gelmıs. bence 2020 den sonra “intihar” sıradan bir günahtan öte bişey değil.

• ağlayanmezun A kullanıcısına yanıt

şükür biri anlamış beni..

• memurum maaşım fena sayılmaz ama vallahi kredi kartları krediler olmasa nefes bile alamam,düşük maaş alsam bir dakika bu ülkede durmam gidin hollandaya belçikaya vb..hayatınızı kurtarın...

• arkadaşlar bazı arkadaşlar anlamıyor galiba. Geçinemiyorum demiyorum. sadece istediğimiz bir etkinlik, ürün v.b. almak istediğimizde alamıyorum.

Yani ciddi manada aylık 6500 TL kadar gelir sağlıyorum.

Bu ay çocuk odası satın aldım. Kendiliğinden bazalı yatak+ 4 kapaklı dolap + yatak en ucuz bulabildiğim 5000TL

oğlan 3 yaşına girdi artık oda lazımdı.

örnek bu rakam benim 1 aylık maaşım taksitle 5 taksit her ay 1000 buna gitti. Bakın bu lüks değil zaruriyet.

yani ülkede enflasyon çok fazla.

• Halipılasyon H kullanıcısına yanıt
    Hocam bizde gittik ikea outletten aldık toplam 1200+500. Sonuç çocuk 5 yaşında hala bizimle odada yatıyor odaya arada bir uğruyor 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatsafkan -- 26 Mart 2021; 9:19:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatsafkan

Hocam bizde gittik ikea outletten aldık toplam 1200+500. Sonuç çocuk 5 yaşında hala bizimle odada yatıyor odaya arada bir uğruyor 😀

hocam bende forumdaki IKEA gittim. aynı fiyat. ve orası daha kalitesiz. evlenen kadar kullanır bu aldığımı.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt

çocuğa bakacak kimse yok. Eşim anaokulu öğretmeni. 2021 eylül döneminde başlayacak.

Anaokulu öğretmenleri 3000 TL alıyor. çocukla beraber gidip gelecek.

• kardeş bu kaba taslak bir hesaptı. Nefes almak için 3500 TL lazım. BAKIN SADECE NEFES ALMAK İÇİN. vicudunuz çalışabilsin diye.

• dix1 kullanıcısına yanıt

eşim anaokulu öğretmeni. çocuğa bakacak kimsede yok.

2021 eylül ayında anaokuluna başlayacak. cocukla beraber gidip gelecek. genelde maaşları 2800 - 3000 arası

• d_v_a87 kullanıcısına yanıt

en beğendiğim yorumlardan bir tanesi teşekkürler.

• istanbulda yaşıyorum.

3 kişilik bir aile yönetmediğiniz için bilemezsiniz.

3 öğün yemek,bulaşık, 3 kişi duş , 3 kişinin kıyafet v.b. bazen 60-70 geldiğide oluyor.

Telefon konusunda olabilir.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.