< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeter !! İntihar Edeceğim. (9. sayfa)
-
-
Bence sorun sende
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
CSB.
-
haklısın ama yorumun çok kırıcı ve incitici. Ayrıca konuyu açanın bu hayatta neler yaşadığını bilemezsin.
bence arkadaşın psikolojik desteği var.
Ayrıca bu forumun kurucusu olan @gun dan senin çok artı alan yorumunu kaldırılmasını talep ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalkanGöçmeniBirBey -- 25 Mart 2021; 19:24:5 >
-
Aynen öyle oku bunu konu sahibi baban sen 5 yaşındayken çoğu kişinin hayal ettiği maaşı alıp yorgun olduğunu iddia ederek intihar etse nasıl bir hayat yaşardin? Çocuğuna babasının mesleğini sorduklarında ne diyecek? Maaşın iyi eşin çocuğun var ailen var geciniyormussun yorgun tabi olacaksın babasin sonuçta... Bu arada gıda ve kira masrafınız azaltılabilir.
26 yaşındayım; afedersiniz don alamıyorum ne evliliği ne çocuğu ne de parası var hayliyle...
Karbonhidrat ağırlıklı beslenirsen her oturmada sırf doyarım diye 1 ekmek gömersen yeter. Emekli dayıların poşet poset ekmek aldıkları gibi.. 2 oda evin kirası 2000 lira, fatura, yol parası vs zaten yarısından fazlası gider. Geri kalanı insan gibi besleneyim dersen mutfak masrafına ancak yeter. Ee giyim, gezme, sosyal hayat? Yok benim sosyal hayatım mangaldan ibaret, tatilde de ancak köyüme giderim diyorsan belki yeter. Sen buna yaşamak diyorsan hayatında başarılar, bana göre böcek gibi yaşamaktan farkı yok bunun. Bir kere geliyorsun dünyaya; birileri sarayda keyif çatarken bana şükretmeyi tembihlerse alnını karışlarım onların!
En acısız yöntem hangisi tavsiyeye ihtiyacım var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5000 bin lira maaş yetmiyormuş hmm milyonlarca öğretmen nasıl geçiniyor ?
Asgari ücretliler nasıl geçiniyor ?
Konya'ya git orada kiralar ucuz 600-800 tl ye çok güzel kaloriferli evler var.
-
Kötü olacağını bir nebze öngörmüş olabilirsin ama en baba ekonomi finans profesörüne bile abi yakında bi referandum yapıp bütün ülkenin tapusunu 1 kisinin eline vericez. O da ekonominin başina damadını getirip memleketin anasını ağlatacak. Şu bindiğin 2005 model araba 50-60 bin lira olacak desen yürü git ne anlatıyorsun derdi.
Yani bu kadar kötüsünü ben 5 sene 10 sene öncesinden biliyordum diyen yalan söyler. Ki bilen zaten yemez icmez dolar alırdı.
quote:
Orijinalden alıntı: DambıIdor
TrendyolgoO nedir hocam
-
Dayı yapma hiç birimizin 4x4'lük bir hayatı yok. Ama hayat imtihanlarla dolu elimizdeki imkanlarla hayatımızı idame ettirmek zorundayız. 15 bin tl maaş alsak bile yetmeyecek hedeflerimiz hep yüksek olduğu için doymak bilmiyoruz bu durumda bizim psikolojimizi bozuyor.Yapmamız gereken sade bir hayat yaşamamız.
-
Beni böyle davranmaya hayat itti. Normalde ben ümitli bir gençtim ama zamanla duygusuz birine dönüsşüm.
quote:
Orijinalden alıntı: DrakeMcCainMemleketin durumu iyi değil; ama ortada intihar edilecek bir durum da yok. En azından borç batağında değilsin. Bu ülkede birçok insan borçlarını ödeyemiyor bile. Benim annem emekli, babam ise çalışan devlet memuru. Ben de çalışıyorum; ama sanma ki biz saraylarda yaşıyoruz. Yalnız değilsin yani.
Anne emekli en az 2 lira annen alsa, en düşük memur maaşı 4 küsür babanın da emeklilik yaklaşmış say en az 6 da baban alsa etti 8 sen de 4 lira alsan en kötü ayda 10 bin lira yapar. Bir de herşeyi en düşükten hesapladım. Bekletin ne anlamıyorum ayda 30 bin lira kazanmayı falan mı düşünüyorsun ya da ortalama aile geliri 20 30 bin lira mı olmalı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: JewishKötü olacağını bir nebze öngörmüş olabilirsin ama en baba ekonomi finans profesörüne bile abi yakında bi referandum yapıp bütün ülkenin tapusunu 1 kisinin eline vericez. O da ekonominin başina damadını getirip memleketin anasını ağlatacak. Şu bindiğin 2005 model araba 50-60 bin lira olacak desen yürü git ne anlatıyorsun derdi.
Yani bu kadar kötüsünü ben 5 sene 10 sene öncesinden biliyordum diyen yalan söyler. Ki bilen zaten yemez icmez dolar alırdı.
5 sene önceden gördüm, genc oldugum icin ve bir birikimim olmadigi icin dolar falan almadım ama cevremdekileri uyardim yani ailemi akrabalarimi arkadaslarimin ailelerini v.b dolar alin dedim kimse bana inanmadi 2016 civarinda 20 yasindaydim o zamanlar.İstedigini diyebilirsin dolar 2.5 dan 3 liraya ciktiginda bugunlerin gelecegi belliydi.O zamanlar dolar 3 liraydi ben dolar 5-6 lira olacak dolar alin diye uyardim herkesi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 25 Mart 2021; 20:52:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: VR_27
Herkes keşke evlenmeseydin falan yazıp durmuş. Kardeşim biz de ailecek çok zor günler geçirdik. Daha 1 yıl öncesine kadar. İnancım olmasa benim de işim çok zordu. Şimdi Allah’a şükürler olsun ki toparlamaya başladık. Allah bir kapı açıyor. İmtihan dünyası, mücadele edeceğiz. İsyan etme, korkuya kapılma, düzelecek emin ol Allah’ın izniylene imtihanı yav alaman hollandalı abdliye olmuyorda bir müslüman geçinenlere mi oluyor imtihan şu kafadan çıkın.Sömürülmeye devam yoksa.Bu kafa zararlı.Bu kafa ile tepenize geçenler daha çok saraylar hanlar hamamlar uzay üssü gibi vip camiler diker başınıza.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 25 Mart 2021; 20:56:19 > -
quote:
Orijinalden alıntı: teknoCat
Kardeşim haklısın ama yapma bunu. Herkes zorda şuan. Ama bu günler bitecek. Az kaldıaz maz kalmadı o dış borcu ele al ayrıyetten içerdeki gerçekteki kabul edilmeyen enflasyonun ve devamlı döviz bazlı kredi borçlanmasının bir bedeli olacak.Türkiye'nin beli en az 10-15 yıl kendine gelemez.Oda ibret alırsa tabi.
-
Adam geçinemiyorum demiyor hiçbirşey alamıyorum birikim yapamıyorum hayat standardımı yükseltemiyorum diyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X