Şimdi Ara

Yeter !! İntihar Edeceğim. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
6
Favori
22.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
200 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 yaşında çocuk 3 tane çocuk değil. Anlayarak okuyun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZENTURK -- 26 Mart 2021; 15:17:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Bu mesaj silindi.

malesef Türkiye vatandaşı için çok güzel/doğru bi mesaj olmuş  

Arkadaşın şuan yapabilecek bişi yok malesef. Hayata böyle devam belki ileride şartlar güzelleşir ,takmamaya çalışmak lazım. Her gecenin bi gündüzü vardır

• hocam lütfen intihar etme ben de babasızım, her şeyden geçtiysen git çocuğuna sımsıkı sarıl, düşün sence değmez mi sırf onun yüreğinde derin bir acı olmamak için yaşamaya..

• Benim yazdigimi oku bakayim ne yazmisim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o değilde haftada 2 damacana suyu nasıl içiyorsunuz 40 litre su yapar, günde 8 litre su mu içiyorsunuz

• Bu coğrafyada doğmak kesinlikle aci cekmek demek evlenmek konusuna girmiyorum zaten, hayat cok zor, hergun zorlaşıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

bu yazının altına imzamı basarım, çok haklı hamza kardeşim.

intihar edecekmiş miş. çocuğun günahı ney? ba-ka-cak-sın. o kadar.

• Bundan sonra çocuğunuzu düşüneceksiniz, kimseye emanet edemezsiniz, kimse kendi çocuğu gibi şefkat gösteremez. O yüzden yola devam bir kere. İş güç konusunda da, şayet şu an borcunuz yoksa ve hala 5 bin getiren işiniz varsa gerçekten kendinizi sınıf atlamış gibi hissedebilirsiniz. Bu pandemi de çok ciddi batanlar oldu. Bir ton krediyle restorant, cafe açanlar battı. Onlarında çoluğu çocuğu vardı. Belki sizin 3-5 katınız da parası vardı, ama şimdi sizden aşağıda. Yüksekten düşmenin de etkisi büyük olur. Evet hayaller bir türlü olmuyor, evet sürekli aksilikler zorluklar çıkıyor. Ama ileride daha güzel şeylerde olabiliyor.

Ben de 34 yaşındayım. 23 yaşımda evlendim. Daha iş kurmamıştım bile. 3-4 seneye yakın, işlerimi oturtana kadar işportacılık yaptık eşimle. Sonra bir süre işler iyi olur gibi oldu, yine kayboldu. Yaş geldi 27-28, bende aslında ölsem üzülmem diye düşündüğüm çok anlar oldu. Dediğiniz gibi bu böyle nereye varacak dedim. Sonra bir anda işler bir açıldı, o can sıkıntılarım kayboldu, çok mutlu, rahat gidiyor derken artık yaş 30, çocuk için ya hep ya hiç dedik, madem işlerde iyi olsun dedik. Tam çocuk olurken, en büyük para kazandığımız şirket çalışmayı bırakmaz mı. Haydaa. 2 seneye yakın tek asgari ücretlik kazançla ve birikimleri yiyerek geçinmeye çalıştık. Yine tabi insan depresyonlara giriyor.

Şimdilerde işler düzeliyor gibi oldu ama hiç bir şey belli olmuyor bunu anladım. İşte ilk arabamı (2016 linea) daha 33 yaşımda alabilmiş oldum. Oğlum 3 yaşında benim de. Ben 34 yaşına geldim. Borçlarım var, alacaklarım var. Artık hedefim, az da olsa kenara koya koya, artık 10 senede olur, 15 senede olur, oğlum için yatırım yapmak. Kendimden geçtim yani artık. Oyunmuş, gezme tozmaymış, hobiymiş. Artık onun benim yaşadıklarımdan bir tık daha rahat bir hayat yaşayabilmesini sağlamak istiyorum.

Bazen ben de kötü hissettiğimde, yolda gördüğüm 4-5 yaşlarındaki çocuğu hatırlıyorum, bacakları dizden bir garip, paytak paytak annesinin elini tutmuş yürüyordu. E körlük var, sağırlık var, bir çok hastalıklar var küçücük çocuklarda. Çok şükür diyorum en azından çocuğum sağlıklı. Önemli olan o. Siz de öyle düşünün.

• 100 TL lik faturani 50tl ye dusurebilirsin. Ayrıca 1500 liralık ev yerine 800 1000 TL civarı güzel evler bulabilirsin. Ayrıca benim aylık mutfak masrafım 1000 TL yi geçmiyor benimde çocuğum var. Hadi 1200 de. 5bin TL maaş ile çok rahat gecinirsin. Evet doğru tatile gidemezsin araba alamazsın rahatça para harcayamazsin ama bunlar mutluluk değil. Bunlara sahip olup mutlu olamayan intihar eden çok insan var. En büyük mutluluga sahipsin. Çocuğuna... Ne tatil ne araba ne ev , çocuk en büyük zenginlik. Ülke şartlarına göre iyi bir maaş alıyorum , kullandığım tarife 36tl lik. Evimde ki internet alt yapı iyi olmadığı için 8mbit ama Netflix izleyebiliuorum rahatça. Tatil dediğin benim için memleketimdir. Gidebilirsem senede bir kere giderim temiz o² yi içime çeker mis gibi berrak h²O yu pınarından patlayana kadar içerim. Hafta sonu genelde evimde olur çocuğumla geçiririm. Arada bir sahil yürüyüşü yapar çekirdeğimizi citlariz eşimle. Mutluluk lüks lokantalarda yemek yemek her dışarı çıkınca AVM lere para akıtmak değil. Mutluluğu çok farklı yerlerde arıyorsunuz.

• Lustiel L kullanıcısına yanıt
    Ya sallarken hesap yapamamış yada sözelci.

• quote:

Orijinalden alıntı: SUBJECT 101

Hocam geçende bunu gördüm hemen aklıma sen geldin.

Alıntıları Göster

Mxkckckjsnznncmvvllgşkmvkkskskc

• Sen o maaşla bi adıyaman yerleş kendine multimilyoner hissedersin

• İşini ve ekstra işlerini yazmamışsın , 5BİN TL de az bir para degil. Ailen yok mu? Harcamaların normal , ancak su ve cep telefon faturan biraz yüksek geldi bana. Evlilik öncesi eşiniz veya sizin bikim yokmuydu ? Hem erken evlenmiş hem de çocuk yapmışsınız ( kiracı iseniz ve eşinizin iş hayatı hiç yoksa iyice kötü ) asgari ücretle gecinenlere göre ( tek iş - sabit gelir beş bin tl ise ) şanslısınız. DH de bu tarz konu açıp intihar eden de prk görmedim :)) 5 bin tl sabit maaş alanda pek yok başlıklara bakarsak , coğu okumuş , egitimli , zeki ama işsiz :)) Bu parayı duymasınlar !!!

• Halipılasyon H kullanıcısına yanıt
    Bu içinde bulundugun durumun da SORUMLUSU sensin aslında ama daha kavrayamamışsın,

Devlet sana ne yapsın !?? Forumda bu başlık ve icerige bakıp da kimse de seni umursamaz ! Biraz tasarruf ve biraz şükretmek , hayatına deger verip sarılman gerek o kadar !

Serzenişin tamamen sallamasyon !

• engineerolduenginar E kullanıcısına yanıt

Nasıl da avunuyor ahahahha

• quote:

Orijinalden alıntı: ağlayanmezun

Nasıl da avunuyor ahahahha

Niye. Milletin sana çakmak için allayıp pulladığı telefonu, bilgisayarı, evi, arabayı, tatil paketini alınca mutlu olacağını mı zannediyorsun. İstediğin restorana gidip canının çektiğini istediğin zaman yiyebiliyorsan zenginsindir. Bir tek yemeğe verilen paraya acımam diğer tüm lüks metalar saçmalık çünkü her zaman kaliteli ve daha uygun alternatifi vardır. Liseli bir ergen olduğunu biliyorum, senin gibi düşünen ama söyleyemeyen yetişkinler vardır onlara cevap olsun diye yazdım. Seni de blokluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 25 Mart 2021; 0:7:42 >
  • Padişah 3-4 çocuk diyor. Halktan bu kadar uzak bir padişah olunca rahat konuşuyor...

• por favor kullanıcısına yanıt

Başkanlıkla şahlandırmıştınız zaten ?

• Lustiel L kullanıcısına yanıt
    Benimde 3 kişilik ailem, bende haftada 2 damacana alıyorum. 38 litre yapıyor. Çay, kahve, içme suyu işte.

İnsanlara karşı bu kadar güvensiz olmanızın bir nedeni var diye tahmin ediyorum. Zor durum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.