Şimdi Ara

Yetişir mi? Yetiştirelim bakalım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üstatlar dershaneden ayrıldım. Bitirdiğim bir ders, konu yok. Kaf-1'de sayı çözümlemedeyim. Ocak ayına kadar bu kitabı bitirebilirim. Bundan sonra matematikte nasıl ilerlemeliyim. Br'den gitmeyi düşünmüyorum çünkü çok uzun sürüyor. Özel ders almayı düşünüyorum. Varsa kitap/hoca/kanal tavsiyenizi alırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Uplayalım bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim durumumda olan insan boldur. Ama benim durumumda olup çalışmaya karar veren sonrasında bunu başaran insan sayısı azdır. Umarım onlardan tavsiye alırız

• şimdi kaf 1-2-3-4 her birini ortalama 40 günde bitirebilirsen ucu ucuna yetişecek ama iş sadece matematikte değil bunun feni var tyt sosyali var artık olmasa da olur denilecek kıvamda değil en yüksek katsayı Türkçe ve sosyalde diye biliyorum. Mezun ve evdeysen 6 ay it gibi çalışan adam bir şeyler yapar diye düşünüyorum ama günde en az 3 derse bakman gerek ve verimli şekilde ilerlemek için de günlük bi 10-12 saat çalışman gerekebilir aradaki molaları da dahil ettim. Bence bi zorla derim 6 ay varken mezuna kalırım falan demekte doğru değil sadece 6 ay ölümüne çalışman lazım sonucu ne olur bilmiyorum işin yarısı çalışma yarısı da sınav günü durumuna bağlı sadece çok çalış başarılar
  • Ocak ayından baz alırsak geriye 3 kitap kalıyor. Geriye kalan zamanım 5.5 ay gibi bir süre. Kaftan devam etmeyi pek düşünmüyorum. Ayrıca geriye türkçe edebiyat geometri ve sosyal dersleri de var. Valla böyle yürücek gibi değil. Ama en azından bu ay sonuna kadar kafı bitiricem orası kesin

• ivans2 İ kullanıcısına yanıt
    şimdi dostum 4 senenin müfredatı 6 ayda öyle güle oynaya bitecek değil bunu düşünmüşsündür kaf 1-2 için bir şey diyemem tyt temelin varsa çözme ama ayt için van komandosuna ne kadar sallasam da olmazsa olmaz gibi bir şey bence al derim sen edebiyat demişsin tmsin herhalde öyleyse ayt için yorum yapamam bilgim yok ama her sene eleyici ders matematik oldu o yüzden ne kadar sağlam olursa o kadar iyi kendine güveniyosan aytye ağırlıklı oyna derim yazın burda tercihler açıklandığında aytde bayağı öne çeken bi arkadaş görmüştüm tabi tyt kötü geçince ertesi gün aytye de moralli şekilde girmek zor o yüzden iyice bi düşün tart kafanda ne yapman gerektiğini sen daha iyi bilirsin
  • fen yüzünden aytde 10k geriye attım ve eşit ağırlık sıralamam edb çözmediğim halde daha öndeydi. bunda her ne kadar tyt de etkili olsa ayt matematiğin önemini özetliyor sanırım. bence tmci olarak ayt matı aceleye getirmemelisin, yapılma oranı düşük çünkü. edb nasıl çalışılır fikrim yok ama yavaş yavaş hallolur diye düşünüyorum. zaten sözellere ve mata çalıştığında tytnin de 3 kısmını halletmiş oluyorsun, fenden de konu seçerek çalışırsan olur gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT'YE NE ZAMAN BAŞLANMALI?
    4 yıl önce açıldı
    180 günde yetişir mi ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tm bölümünden giricem. Kalan 6 ayda nasıl çalışmam gerektiğini bilmiyorum. Lise hayatım boyunca bir şey yapmadım. Bu yüzden derslere dair bir fikrim yok. Kalan 6 ayımı nasıl düzenlemeliyim? Kaftan devam mı etmeliyim olmalıydı aslında sorum. Cevaplarınız için teşekkür ederim. Tavsiyelerinizi bekliyorum hala

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.