Şimdi Ara

Yetkili Servisler Ekspertiz Yapmıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden raporlu şekilde yapıyorlardı, daha sonra rapor vermeyip sözlü beyan ediyorlar artık servisten bile içeri almiyorlar

-Renault
    -Toyota
    -Citroën
    -peugeot

Markaları şuan araca bakmiyorlar. Toyota ve Reno da bizzat şahit oldum, genel merkezin emri yapmiyoruz deyip geri çevirdiler. Ee haliyle serviste tanıdık yoksa bakım raporlarına da bakamiyoruz.

Öneriler :
    Sıfır araç alanlar araçlarında bi dosyada bakım faturalarını saklasinlar.
    Ruhsat sahibi olsan bile servise bakımlı olup olmadığını servis söylemiyor.

Bu durum oto ekspertizlerine yaradı tabi ki. Ben son 2 aracimi alırken servis tanidiklarimdan kaydını teyit ettirip boyaciya götürüp boyasina baktirmistim.

Bunu yapamayanlar, en azından 40 bin TL üzeri araç alanlar muhakkak servis bakımlı faturali araç alsınlar.
    Otomatik vites tercihinde bulunanlar ise mutlaka garantisi devam eden araçlara yönelsinler. Çünkü sanayi eksperlerinin otomatik şanzumandan pek anlamadiklarini tahmin ediyorum. Böyle imkânı olmayanlar kesinlikle aracı ekspertizden sonra çok kaliteli bir elektrikciye ve şanzumanciya göstersinler. Yazık günah 50- 60 bin para veriyoruz 50 lira 100 liradan kismayalim.

Basimdan geçen bi olay üzerine konu açtım. Aracim için anlastim fakat servis bakmadığı için satamadim.

Sadece tavsiyedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Özellikle çift kavramalı şanzımandan herkesin anlayacağını sanmam. Satıcı ciddi arıza bilgilerini paylaşmazsa sıkıntı olur.
    Doğuş grubu yine ekspertiz yapıyor galiba ama 101 nokta ekspertiz adı altında 600-800 TL'ye varan fahiş fiyatlar ödeniyor. O ekspertizde bir sıkıntı çıkar da yok ben ödemiyorum parasını derse alıcı o zaman ayrı sıkıntı olur.
  • Yetkili servis eline belge verince hukuki sorumlu oluyor. Dediğinin aksi bişey çıkarsa insanlar da aracı satanla değil raporu verenle uğraşıyor " sen iyi demiştin bak ne oldu şimdi ? " gibilerden. Bu sebeple resmi bir işe girmiyorlar. Resmi olmayınca da para alamıyorlar. para alamayınca da yapmıyorlar.
  • İkinci el yüksek meblagli araç alırken sizin önerileriniz nelerdir ?

• Kebdi bildiğin ustaya göstereceksin en iyisi ama güvenilir bi oto rapor ekspertiz de mantıklı mesela otorapor gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.