Şimdi Ara

Ygs 2 500k'dan kaç bine çekebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene 2. kez YGS'ye girdim ve 2.kez girmeme rağmen geçen seneyle aynı puanı aldım tabi bunun sebepleri de var.
    Sınava girerken çok heyecanlı ve stresliydim bunun son şansım olduğunu biliyordum malumunuz dershaneler kapanıyor ve bunun üstüne sınav esnasında bir anda şoka uğradım matematik sorularını böyle üst üste yapamayınca falan herneyse.
    Bunun üstüne dershane denemelerinde de aşırı yüksek puan yapmazdım ama 250 civarı yapardım.
    Asıl YGS'de ise 192 yaptım.
    Geçen senede bu puana yakın bişey yapmıştım ve LYS'de de barajı geçememiştim 179'da kalmıştı.
    Sizce arkadaşlar şu 3 ayda bu puanımı nerelere çekebilirim. Gördüğünüz gibi LYS temelim de yok gibi bişey zaten düz lise mezunuyum.
    Bu forumda da epeyi üst düzey arkadaşlar var ama elbet benim gibi olan arkadaşlar vardır diye düşünerek bu konuyu açıyorum lütfen biraz olsun yardımcı olun.

Ama şunu farkettim geçen sene bu puanla 600 k bu sene ise aynı puanla 500 k.
    Bir de sayısalcıyım arkadaşlar MF4'den istiyorum yani.

• rizeli531 R kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olun arkadaşlar biraz ya
  • Bence 150 binlere kadar cekebilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 300k dayım hedefim 100k ve aşağısına çekmek.

kardeşim çalışıcaz başka yolu yok. lys kurtarır bizi. senin 500k olması kötü oldu ama sıralamalar değişik bu sene. ihtimal var.bende mf4 'üm mat fizik geo bizim için önemli. biraz da kimya. matematiğe ağırlık ver. benim tahminim 200k'ya kadar çekebilirsin normal bir çalışma ile. çok hardcore çalışıp daha da alta inebilirsin. iyi çalışmalar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.