Şimdi Ara

Ygs 2014 nasil olacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocalarima soruyorum, genel fikirleri kolay olacagi yonunde.gerekceleri olarak da sinavin secim oncesi olmasi ve dersanere ihtiyac olmayacagin gosterme amaci.lakin bu ihtimaller sinavlari hukumet ayarliyorsa dogruluk kazanir oyle degil mi? Cemaat hazirlarsa isler tam tersine doner yani dersaneler onemli diyerek zor bir sinav yapmaz mi? (Ozdebirin dersaneler onemli diyerek yaptigi sinav mesela).hocalarim bu sekilde dusunuyor.siz ne dusunuyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir şey düşünmüyorum ancak umarım ki zor olur kolay olunca seçici olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gianuzzi Yarımayı -- 7 Mart 2014; 21:59:19 >
  • Bunlari düşünmüyorum, at gibi çözebilmek için it gibi calisiyorum. Sen de aynisini yap, kafan rahat olsun.

• Ygs 2014 sorunlarına baktım öyle zor değil.Seçici sorular vardı ama o kadar kasmamışlar.Kitapçık masanın üstünde duruyordu ama şimdi göremedim.Bulursam detayli bilgi veririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı

Bir şey düşünmüyorum ancak umarım ki zor olur kolay olunca seçici olmuyor

Cok zor oldugunda da secici olmuyor bence.cunku normal bir sinavda 30 net fark attigim arkadasima cok zor sinavlarda 10 net fark atabiliyorum

• lowlow1 L kullanıcısına yanıt
    evet aynen öyle kolay olursa da normalde 30 attığın birini 10 netle geçersin en iyisi ne çok kolay ne çok zor her bölümde 5-6 tane seçici soru olmak üzere genel anlamda orta seviye bir sınav olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: küçükhakan

evet aynen öyle kolay olursa da normalde 30 attığın birini 10 netle geçersin en iyisi ne çok kolay ne çok zor her bölümde 5-6 tane seçici soru olmak üzere genel anlamda orta seviye bir sınav olmalı.

Ben de senin gibi dusunuyorum. Tek istedigim surprizsiz siradan bir ygs sinavi olmasi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YGS 1 SIRALAMA SİZCE NE OLUR?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lowlow1 L kullanıcısına yanıt
    orası belli olmaz sürprizlere açık olmak lazım sınav kitapçığını açana kadar kimse ne olduğunu bilmiyor :D
  • inşallah sürprizsiz, kazasız, belasız bir sınav olur. aslına seçimin ya da dersanelerin sınavla pek bir alakası olmaması lazım. ama ösym ye güven olmaz. ne saçma bir kuruma emanetiz!
  • ÖSYM her zaman sürpriz yapmayı sevmiştir.Karşınıza hiç beklemediğiniz sorular çıkabilir.Bu konudan hiç soru çıkmaz dersiniz 5 tane soru çıkar.Her şey onların elinde.Yapmanız gereken tek şey çalışmak.Gerisini düşünmeyin.
  • Hepiniz haklisiniz. Ama calismanin yaninda sansa da ihtiyacimiz oldugunu dusunuyoru

• 2013 lys matematik gibi bişey gelsinde şenlensin buralar

• elinden geleni yap gerisini Allaha birak belli olmaz bunlarin isleri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahahaha ne lys si aman diyim ygsden gitmeye calisiyorum ben, oyle bir sey olursa mahvolurum :D

• arkadaşım 2 sınavda bana göre kolay olacak stres yapmayan kazanacak şunu belirteyim bizim üst komşumuz sadık hoca 2005 öss sorularını hazırlamış çok kral cebirci bir adam.onun ağzını yokladım hiç konusmaz ama bu sene için girenlerin diger senelere girenlere oranla daha tembel oldugunu yani ortalamanın iyice düşücegini söyledi zaten görüyorsunuzdur çevrenizde bunu en iyi mezunlar görür tabiki bi 94 nesline bak bide şimdiki nesile YGS ve LYS den upluycam bu mesajımı rahat olun bildiklerinizi unutmayın yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duglas

arkadaşım 2 sınavda bana göre kolay olacak stres yapmayan kazanacak şunu belirteyim bizim üst komşumuz sadık hoca 2005 öss sorularını hazırlamış çok kral cebirci bir adam.onun ağzını yokladım hiç konusmaz ama bu sene için girenlerin diger senelere girenlere oranla daha tembel oldugunu yani ortalamanın iyice düşücegini söyledi zaten görüyorsunuzdur çevrenizde bunu en iyi mezunlar görür tabiki bi 94 nesline bak bide şimdiki nesile YGS ve LYS den upluycam bu mesajımı rahat olun bildiklerinizi unutmayın yeter

Icimi cok rahatlattin dostum sinavdan once psikolojimi ve heyecanimi iyi ayarlayip bunu avantaja cevirebildigimi dusunuyorum.soyledigin gibi bir sinav bana cok iyi gelir

• türkçe uzun gelcek gibi bi his var içimde umarım uzun gelmez gecen senekı gıbı gelir :D
  • Insallah dostum.ama oncelikli dilegim fenin kolay olmasi :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.