Şimdi Ara

YGS'DE 3. YILIM SIRALAMA KONUSUNDA KENDİME GÜVENİYORUM YARIŞMACI ARKADAŞLARA BŞRLR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet gençler elimden geldiği kadar sınav zorluğunu da göz önünde bulundurarak aşina olduğum kadar yaklaşık tahminlerde bulunuyorum. Amacım hiçbir şekilde moralinizi bozmak ya da size boş ümit vermek değil. Yollayın gelsin

• tr 34 doğru 5 yanlış
    sos 27 doğru 12 yanlış
    mat 1 doğru
    fen 4 doğru

dilciyim ondan bu mat neti neyse ygs 3 kaç k olur teşekkürler :)
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=115248409&p=1#115249493

Burdan devam arkadaslar sahtekarlara prim vermeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr 35
    Sos 12
    Mat 26
    Fen 34

Kac k gelir hocam?

• Turkce 26,75
    Sosyal 5
    Matematik 23,75
    Fen 15,5

Ygs 1-2?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FNA97 -- 14 Mart 2016; 15:05:28 >
  • Tr 35,25
    Sos 27,25
    Mat 40
    Fen 34

Ygs 1-2
  • ya sjfdjfkh :D evet ülke genelinde 3 kere sınava giren bi sen varsın zeka parıltısı ya.
  • Türkçe 30
    Sosyal 7
    Mat 22
    Fen 32

YGS 2 Sıralaması ?
  • türkçe 32,5
    sosyal 25,25
    mat 36,75
    fen 36,5

ygs 1 - ygs 2
  • Türkçe 32-8
    Sosyal 24-15
    Matematik 38-2
    Fen 32-8

Ygs 1-2

• Ya bize ne acik mert korkusuz?

• tangedik99 T kullanıcısına yanıt
    hocam keşke biraz daha zaman ayırsaymışsın mata elbet çok rahat yapabileceğin sorular vardı. sıranın 120k civarlarında olmasını bekliyorum açıkçası, ama oralarda denge çok çabuk değişir yani 1 netle binlerce kişi atlayabilirsin. o yüzden sen + - 15k koyabilirsin bu aralığa bence.
  • ya hakikaten sana ne anlamsız mesaj kalabalığı ?
  • kıreyzii kullanıcısına yanıt
    Kardesim siralama tahmini yapicam diyorsun okeyde neye gore yapacaksin? Sezgilerinle rastgele birsey yapacaksin oysa ki ben kendi konumda nasil tahmin yapilacaği ile ilgili zemini forumdaslarla paylastim ayrica ben onlarn degil onlar kendi siralamalarini kendileri tahmin edecekler verdigim sistemi kullanarak
    Gg

• Sınavın zorluğuna, yaptıkları netlere göre düşüncemi paylaşıcam. Zaten "tahmin" kelimesinin anlamı da budur. Mantık çerçevesi içinde olabilecek bir şey söylersin. "rastgele" dediğin ise mantıkla pek uyuşmaz. Bence önce kelimelerini düzgün seç, kendini daha iyi ifade edersin. Ha bir de, senin verdiğin sistemi zaten matematiksel hesaplarla veren yaklaşık siteler var. Ancak insanlar burada sınav zorluğuna göre sıralarının geçen senelerden ne kadar farklı olacağını anlamaya çalışıyorlar. Bunu da hiçbir sistemle tam veremezsin. GG.
  • ÇantayaBakBe kullanıcısına yanıt
    Hocam türkçe ve fenin gayet güzel bence. Türkçe ortalama zorluktaydı ama her babayiğit 35 yapamaz sonuçta. Fen 34 de gayet iyi ancak matematik sanırsam biraz daha kolaydı daha yüksek olsa güzel olurdu gibi. ygs 1-2 için de 5-6 için de 30 binlerin altına pek düşeceğini sanmıyorum.
  • tr 3y 1b
    sos 6y 6b
    mat 2b
    fen 2y

ygs 1-2
  • Hocam herhangi bir dersten 30 netin üstüne çıksaymışsın çok daha güzel olurmuş ama kötü bir sonuç değil bence. 100binlerde olmanı bekliyorum, belki 110 bin falan. Tabii tahmin hep bunlar. 150 bin de gelebilir 80 de.
  • turkce 33 dogru 7 yanlıs
    matematık 39 dogru 1 yanlıs
    fen 36 dogru 4 yanlıs
    sos 23 dogru 6 yanlıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jhiy -- 14 Mart 2016; 16:46:37 >
  • türkçe 33.75
    sosyal 31.25
    matematik 32.00
    fen 18.00

ygs 5 için bakar mısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Cocktail -- 14 Mart 2016; 15:20:48 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.