Peki bu netlerle en fazla kac bin olur arkadaslar?
Şimdi biraz yüklenicem fakat yapacak bir şey yok
biz nereden bilelim en fazla kaç bin olur ? Ben 20bin derim, sen çalışmayı bırakırsın, sonra bir bakarsın o netlerle ilk 10bin olmuş, gelir burada bana söversin.Ya da tam tersi..
Anlıyorum, şu an köşeye sıkışmış hissediyorsun fakat yorumunu göndermeden önce bir defa daha okursan anlarsın yaptığın hatayı
hayır yok
Olur olur. Zaten 50 binde 7 bin 8 bin Tm var. 5 binde alan dısı dersek. 13 bin 15 bin arası rakibin var demektir. Ygs kasıp kasıp Lys'ye zaman ayıramayan bir sürü kisi var. Rahat olsan sen. 45 mat gercek sınavda yaparsan cok büyük basarıdır ki Ankara hukuka gidip 38 mat falan yapan kisiler var.
Geçen sene 50k da olan bir sayısalcı arkadaşım mf 3 mf 4 te 2 şer yanlışlarla 15 k kadar geldi
iki kere mi geometri çözüyorsun yoksa ingiliz stayla mı?
2.si geo degl cografya olcaktı yanls olmus=D 75 bin olupta 7 bin e giren i duydum da o yüzden sordum arkadaslarnzdan böyle bi basarı gösteren varmı diye ben üniv.de okuyorm yeni sistemde ilk defa girdim bilmiyorm o yüzden..lys 1 ve lys 3 ten 70+ cıkıyor cok sükür sınavdada böyle olursa arkadaslarnzdan örnek vardır diye düsündüm..tabiki sizler de bilemezsnz ama böyle bisey mümkün mü yoksa hayal mi?
geçen sene dersanede 60 binden 10 bin çeken var tıp okuyo şimdi MÜMKÜN
quote:
Orijinalden alıntı: senatorts
geçen sene dersanede 60 binden 10 bin çeken var tıp okuyo şimdi MÜMKÜN
59 bin den 9 bin olur ozaman
şaka bi yana lys de puan düşmemeye çalışın bence puan yükseltmek sonraki hedefiniz olsun. puanınızı korusanız bile baya kişi geçiyorsunuz zaten. ygs de bakkal hesabı yapan kazandı . ama lys de derin bir çöküş olacaktır .
O 50 binde ne kadar TM'ci olduğu önemli.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme