Şimdi Ara

YGS de %60 Barajı Geçmedi İddiası ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YGS de %60 Barajı Geçmedi diye bir laf dolanıyor ortalıkta bügun dersanede herkes bunu konuşuyordu doğruluk payı nedir bilen var mı?

• yalan inanma
  • Böyle birşey olması çok zor. Gerçi yüksek hedefleri çok etkilemez ama sıralamalarda yer yerinden oynar.
  • baraj seviyesine oynayanlar zaten türkçe ile geçiyordu bu sene türkçe kazık olduğu için barajı geçemeyen geçen seneye göre daha çok kişi olabilir fakat bu %60 seviyesinde olamaz.
  • %100 yalan.
  • İyi sallamşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeyCaNM

YGS de %60 Barajı Geçmedi diye bir laf dolanıyor ortalıkta bügun dersanede herkes bunu konuşuyordu doğruluk payı nedir bilen var mı?

boşver ne de olsa birinci sensin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Baraj derken 180 puan barajı ise bence pek de anormal değil. Çünkü geçen senenin verilerine göre 1.600.000 kişiden 800.000 kişi 180 puan barajını geçebilmiş. Bu seneki Türkçe'yi de göz önünde bulundurursak bu oranın %60 olması pek de sürpriz olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amewrika -- 17 Nisan 2012; 19:43:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zelishnur

quote:

YGS de %60 Barajı Geçmedi diye bir laf dolanıyor ortalıkta bügun dersanede herkes bunu konuşuyordu doğruluk payı nedir bilen var mı?

en mantıklı cevap
  • nick entry uyumu yani geçende birinciyim diyodu fake bu adam tez nicki çizile!
  • OK BY.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trabzonfalcon -- 17 Nisan 2012; 19:58:43 >
  • quote:

Sanane ki sen işine bak birincisin sonçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: alidemir199

quote:

Sanane ki sen işine bak birincisin sonçta

quote:

Orijinalden alıntı: zelishnur

quote:

sizlerde haklısınızda ben genede bir paylaşayım dedim ben nede olsa birinciyim .Saten bugunde açıklanmadı sonuçlar neyse

•  YGS de %60 Barajı Geçmedi İddiası ??
  • sınav sonuçları açıklandıktan sonra çogu insan çalışmayı bırakcak pusuya yattım şuan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.