Şimdi Ara

YGS'de puanını sıfırladılar isyan etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
2
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  YGS'de puanını sıfırladılar isyan etti

Rize’de 18 yaşındaki lise öğrecisi Mehmet Akif Karali, YGS’de 463 puan aldığını ördüğünü, iki gün sonra puanlarının sıfırlandığını ileri sürdü. Büyük şok yaşayan, gözyaşlarına boğulan genç ÖSYM’ye başvurup sınav sonucuna itiraz etti.

Rize İMKB Lisesi İnşaat Bölümü 4’üncü sınıf öğrencisi Mehmet Akif Karali, 3 yıldır dershaneye giderek üniversite sınavlarına hazırlandı. Bu yıl YGS’ye giren Karali, iddiaya göre YGS-5 türünde 463 puan aldı. Sınav sonuç belgesi çıktısı alan ve büyük sevinç yaşayan Karali, önceki gün gittiği okulda yeniden sınav sonucunu görmek istedi. Ancak şifre hatası nedeniyle giremediği sisteme yeniden şifre alarak giren Karali, daha önce 463 olan sınav sonucu ile birlikte diğer türlerdeki puanlarının sıfır olduğunu gördü.

Bu sonuçlara göre LYS’ye girme hakkını da kaybederek şok yaşayan, gözyaşı döken Mehmet Ali Karali, itiraz için ÖSYM il bürosuna başvurdu. Ancak aydınlatıcı bir bilgi alamayan genç, babasıyla birlikte Ankara’ya gidecek.

"HAYATIM MAHVOLDU"

3 yıldır üniversite sınavına hazırlandığını ve dershanedeki deneme sınavlarında sürekli 430 ila 480 arasında değişen puanlar aldığını anlatan Karali, şunları söyledi:

"Sınav sonuçları açıklandığında baktım, puanım 463’tü. Sonra okulda tekrar sisteme girmek istedik ancak şifre hatası verdi. Yeni şifre ile girdiğimizde ise puanlarım sıfır görünüyordu. İlk baktığımda cevap kağıdımda toplamda 3 boş vardı. Şimdiki cevap kağıdımda sadece matematikte 8 boş görünüyor. Bu sonucu görünce şok oldum. Hayatım mahvoldu. 3 yıllık emeğimin karşılığı bu değil. Yetkililerden yardım bekliyorum."

• ilginç bir durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escherich -- 2 Nisan 2014; 17:37:01 >
  • ilk sonucuda hatalı zaten ygs 1 de 455 puanla 96 bin olmuş. Bariz bir sorun olduğu belli.Çözüme kavuşturulur inşallah.
  • biride demmeiş aga o netle nasıl 96k oluyor
  • 455 ile 96k nasıl olmuş, bana sazan.avi gibi geliyor linkte verdiğim duruma benziyor

http://www.haber7.com/egitim/haber/916078-haberturku-kandirdi-ama-osym-yutmadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kloroflorokarbon -- 2 Nisan 2014; 22:37:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demek hayati mahvolmus. Şu laf beni deli ediyor. Lan neyse bisi demicem. Umarim kisa zamanda cozulur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilal sen misin?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 455 puan 96k öğeyi denetle şov iş başında
  • Hayır bari bir iş yapıyosun asıl gireceğin sırayı değiştiriyorsun , 96 bin niye hala orda duruyor :)

• csb

• böyle bişey olmaz. Kimi kandırıyo bu çocuk.

• az önce tvdede çıktı bu çocuk
    ancak nasıl oluyor anlamadım gerçek midir
    Ygs1 ve 2 o sıralama olamaz ki yapıyorsa da napıyor bu çocuk amacı ne
  • Abi 96 bin görünce sorun olduğunu anlamamış da sonradan bir daha girmek isteyip sıfırlandığını görünce mı anlamış? Bence çok sallamasyon. Hayatı da mahvolmamış, bir sınav sonucu için şunu söyleyip durmasınlar.
  • Geçen senede böyle bir şey vardı yalan çıktı bu da böyledir % 95

• Eğer yalansa düpedüz sahtekarlık bu. Diğer adayların haksız yere önüne geçmeye çalışmaktır... Öyle bir şey varsa ömür boyu ÖSYM'nin sınavlarına başvurusu yasaklanmalı.
  • 455le 96k nasıl oluyor lan ben 450yle 5k oldum.
  • sazan.avi dir muhtemelen bilgisayar puana göre sıralama yapar. o puanla 90k sıralama mümkün değil. Bilgisayar hatası kimi zaman olabilir ama bu şekilde değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kloroflorokarbon

455 ile 96k nasıl olmuş, bana sazan.avi gibi geliyor linkte verdiğim duruma benziyor

linkteki çocuk bizim okuldan
    ben 10ken 12ydi sanırım bu. İnsan gerçekten hayret ediyor.
    Gittiği dersane kapandı bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 2 Nisan 2014; 22:54:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The North Remembers

quote:

Orijinalden alıntı: kloroflorokarbon

455 ile 96k nasıl olmuş, bana sazan.avi gibi geliyor linkte verdiğim duruma benziyor

linkteki çocuk bizim okuldan
    ben 10ken 12ydi sanırım bu. İnsan gerçekten hayret ediyor.
    Gittiği dersane kapandı bu arada

O çocuk neler yapıyor şimdi haberin var mı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.