Şimdi Ara

YGS İçin Behzat Hocaya Gerek Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
3
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan ygs matta 20 net civarlarında dolanıyorum. Sizce behzat rasuli ygs videolarını kaflara birlikte alsam mı? Yoksa ygs yi başka türlü mü halletmeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Sancar

quote:

Orijinalden alıntı: BahtsızSüvari

BR + KAF= İlk 1k
    Hadi eyvallah.

Alıntıları Göster
    Yok hocam ben de çok araştırdım derece yapan kaç kişi behzat kullanmış allah aşkına alın karekök,kösb çözün yapamadıklarınızı sorun bunlar bitince de denemlere asılın +35
  • BR + KAF= İlk 1k
    Hadi eyvallah.

• quote:

BR + KAF= İlk 1k
    Hadi eyvallah.

• Yok hocam ben de çok araştırdım derece yapan kaç kişi behzat kullanmış allah aşkına alın karekök,kösb çözün yapamadıklarınızı sorun bunlar bitince de denemlere asılın +35

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Av. Harvey Specter -- 13 Eylül 2016; 16:31:48 >
  • quote:

BR + KAF= İlk 1k
    Hadi eyvallah.

İlk 1 k ama mezun

• Geçen sene fem simetri bitirmiş bir mezunum.Kitaptan çok da memnun kaldım.Sonrasında soru bankalarından tarama yöntemiyle güzel soruları seçip çözdüm.Eksik olduğum kısım doğru düzgün deneme çözerek pratikliğimi arttırmamaktı.

Yani iş Behzat Rasuli ile bitmiyor.Behzat'ın getireceği seviyeye sizi ortalama her kaynak getiriyor.Mühim olan sonrası.Yani bol bol deneme çözmek.

Bu sene Behzat Rasuli'den ilk defa ders satın aldım.Almamın sebebi ise fem yayınlarının web desteğini çekmesi oldu.Mezun olan biri için video çözümü muhteşem bir alternatif.Eğer 12. sınıfsanız ve hocanıza bol bol soru çözdürme imkanınız varsa bence Behzat'a para vermek gözünün içine baka baka ben enayiyim demektir.

Ayrıca Behzat Hoca çok özgün soru çözüyor diyenler için 3-4-5 yayınlarını da tavsiye ederim.

NOT:Hiçbir bölüm denemesi çözmeden sadece fem simetri ile YGS matematik 25 Doğru 0 Yanlış(Geosuz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaddarblue -- 13 Eylül 2016; 17:03:38 >

• su saatten sonra behzattan ygs ye baslamak cok vakit alir lys yi yil basina dayandirir yani,erken baslansa olurdu temmuz gibide artio bosver hallet gec mat2 ye.

• Gerek yok uzun anlatıyor ayrıca ygs yi lys gibi anlatmiyor mantık fazla vermiyor ygs de şunu ezberle dediği şeyler var mesela onun yerine karekök çoz yanında da birini dinlemek istersen matakademi fln is görür. Dersaneye gidiyorsa yukaridaki arkadasin dediği gibi matakademi dinlemeye bile lüzum yok

• 20 neti behzatsız yapabiliyorsan, 40 neti de behzatsız yapabilirsin matematik bölümünden. Evet iyidir, katkı sağlar. Ancak onsuz da rahatlıkla halledebilirsin. Problemler üzerinde vakit geçirip, kendince değişik denklemler kurabilirsin, zaten onun dışında bir çok konunun her türlü örneğini ben internet ve kitaplarda bulabileceğini ve biraz da kendin istersen rahatlıkla halledebileceğini düşünüyorum.
    Ha bu arada ben o adamı sevmiyorum bu yorumumda o da etkili onuda söyleyeyim de yanlış yönlendirme olmasın.
  • bende almayı düşünüyordum ama tam bi para göz olduğunu fark ettim. videolarda sürekli şunu alın bunu alın diyor e zaten dediklerini yapsak 500-600 lirayı buluyor çok pahalı yav gerçek bir eğitmen olsa bu kadar para almaz tamam emeği var ama 300-500 lira çok pahalı ders ders alıyım diyorsun adam o derste bir kaç değişik soru tipi çözüp seni etkiliyor diğer dersleri almanıda sağlıyor resmen para tuzağı sanki o olmadan kimse matematiği fulleyemiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macella -- 13 Eylül 2016; 17:46:57 >
  • çok uzun uzun anlatıyor hocam ya, çok kötü olduğun bir konudan aç izle. kaf'ları çözülür güzel sorular var o ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macella

bende almayı düşünüyordum ama tam bi para göz olduğunu fark ettim. videolarda sürekli şunu alın bunu alın diyor e zaten dediklerini yapsak 500-600 lirayı buluyor çok pahalı yav gerçek bir eğitmen olsa bu kadar para almaz tamam emeği var ama 300-500 lira çok pahalı ders ders alıyım diyorsun adam o derste bir kaç değişik soru tipi çözüp seni etkiliyor diğer dersleri almanıda sağlıyor resmen para tuzağı sanki o olmadan kimse matematiği fulleyemiyordu

hocam ygs icin 110tl video paketi.2 tane paket var etti 220tl. Ozel ders alsan ne kadara gelirdi bir hesap et.Ve bu adam kadar iyi anlatacagida kesin degil.

• Tam sayılar dersini izledim çok örnek çözdüğü için cazip gelmişti. Peki lys kafını ve videolarını öneriyor musunuz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.