Şimdi Ara

YGS-LYS BİRLİKTE Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncellikle herkese merhaba.12.sınıf sayısal öğrencisiyim.Günlerdir aklımı kurcalayan bir soru var sizle paylaşmak istedim

Mat1 de durumum ortanın üstündeyim geçen seneden birçok konuyu bitirdim.Daha fazla soru çözerekte tam olarak kavrayabileceğimi düşünüyorum.Fen bilgisinde fazla iyi diyemem

Sizce bu durumda lys matematiğe başlamalı mıyım.ikisini birlikte götürebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Matematik ile türkçe bitti mi ? Onlar bittiyse ygs fen sosyal konularıyla birlikte başlamanı tavsiye ederim.
  • hocam mf isen ilk 20k hedef filansa şimdiden başla derim tm olsaydın aralık gibi başla derdim de mf için ideal ay bence
  • Lys ye şimdi başla. YGS 15 tatilde de iyi çalışma ile biter fen+sosyal+ Türkçe. Lys mat a değil fen + mat a başla mf isen

• Matematiğin çoğu bitti soru çözerek çalışıyorum şuan zaten konu çalışmıyorum

• Puntan2016 kullanıcısına yanıt
    İkisini birlikte götürebilir miyim tek korkum o

• metalisst M kullanıcısına yanıt
    mf hakkında pek bi yorum yapamıcam hocam ders konusunda geçen sene buralarda kasım gibi başladım gibi yazılar görüyordum ama götürebilirsin tabi mesela tm için konuşuyorum lys mat günlük 2 saat ayır edebiyat 1 saat toplam 3 saatimi ayırıcam bende lysye ama mfde farklı çalışılcak ders sayısı fazla gibi
  • Puntan2016 kullanıcısına yanıt
    Sayısalım maalesef

• Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.