Şimdi Ara

ygs lys derecesiyle harward vs. burslu gidilebirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar harward gibi üniversitelere bu şekilde burslu gidilebilirmi ilk yüz fln bu çeşit bir burs için yeterlimidir yoksa daha iyisimi olmali ? bu okullarla nasıl iletişim kurulur. Bildiklerinizi esirgemeyin ...

• istersen Türkiye 1. ol yinede giremessin sen. harwardmış te allahım ya. harvard diye yazılır. senin neyine harvard
  • cok komik bravo.. Kendin nesin merak ettım
  • yani bi sey soruosun insanlr ne kadar ciddiyetsiz yha arkadaşlar lütfen söyleyecek sözü olanlar yazsn .
  • harvard napsın bizim dandik ygs lysyi
  • hayır gidemezsin bu sınavları kullanarak. öncelikle amerikadaki okullara 7-8 ay önceden başvurman gerek. başvuruda senden toefl skorunu, S.A.T puanını(bu sınav öss gibi yalnız ingilizce. ingilizcen yoksa veremezsin. sayısalı össye göre kolay sözel kısmı össden 10 kat daha zordur genellikle ingilizce kelime bilgini ölçer) okuldan mezun olma puanın(derecen her neyse) ve bi kaç iyi eğitimli hocadan referansın olması lazım. bunuın yanında sosyal faaliyetlerde bulunduysan bunları kanıtlaman gerek. yani kabul edilebilirsin belki ama burs alman imkansıza yakın. robert kolejden bile belli sayıda kişi gidebiliyor onlar da burslu mu burssuz mu bilmiyorum.
  • Bilgim yok ama şöyle bir mantık yürütebiliriz türkiyenin en iyi üniversiteleri dünyada il 300 e girebiliyor sen türkiye birincisi olsan önünde binlercesi var harvard niye seni aslın özelliğin ne ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Niye Harvard?
  • Yurt dısı düşünüyordu ve maddi durumunda iyise 3-4yil Ygs-lys ye hazirlancagina, ingilizceni geliştir, her yaz 3ay yurt dısına cik dil okullarına git, ben essekler gibi pişmanım 4yil yattım bildigin karpuz gibi yata yata liseyi bitirdim, lisede kendime kattığım tek artı deger olimpiyatci olmamdi, keske ingilizcemi gelistirseydim, keske dersanede indirim aldım diye gitmeseydim. Bu yıl ne mı yaptım hic bise koca bi hic sonucuma iyi diyenler var ama bana gore bir hic, mezuna kalıp gelicek sene denicem. Liseye başlarken babamla tartismayip inat etmeyip Ozel okula gitseydim su anki arkadaslarım gibi bende Ygs-lys girmeyip yurt dısına gidicem. Ailemle sorunlarım bittimi hayır bitmedi o zaman ben cocukca davranmisim ailemde bilgisizmis. Su an kardesim ozel okula yazdirttirdim, onada diyiyorum okulun başarılı, yurt dısına çıkışın rahat git İngilizce calis, dersaneye yazdirttirmadim gezsin, tozsun, eğlensin, hafta sonu geç kalkmak zorunda kalmasın. Son sınıfta yazılır. Zekiyim, 1kerede rahatça anlıyorum, geç unuturum ama tembelim, yatmaya alismisim, ilköğretimde Ozel okulda okudum ve calışma nedir mücadele nedir öğretiyorlar, lisede değiştirdim devlet okulunda yata yaya sınıf geçmeyi, cikar iliskilerini öğrendim. Kısaca sana diyeceğim ailenin maddi durumu iyiyse sen is hayatına atılmasan bile 4-5yil idare edebilirseler, otur harıl harıl İngilizce calis, liseler icin olan sınavlar var onlara gir, sonra çıkarsın yurt dısına rahatça çıkarsın. İngilizceyede ders olarak öcü olarak bakma, bir dil, bir kültür, ortak anlaşma dili olarak gor. Su an Yasin mac bilmiyorum ama 18-19yaslarinda İngilizce Cok lazım oluyor ben suan Cok eksiklini hissediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: fod

harvard napsın bizim dandik ygs lysyi

• harvard gibi üniversitelere girmek için sadece zeki olmak yetmiyor seçkin ailelerin çocukları giriyor bu üniversitelere.
  • bölümüne bağlı ama matematikte mesela harvardda okuyan amerikalı öğrenci dünya matematik olimpiadında 12. olmuş sende uluslararası liseler bilim olimpiadında derece yaparsan elini kolunu sallayarak girersin bunun için olimpiada özel eğitim veren liselere gitmen lazım devlet lisesi daha normal eğitimi vermekten aciz. cemaat okulları olimpiadda hep 1. gelir çünkü bu işe önem verir özel hoca tutarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aborjin44 -- 18 Mayıs 2011; 10:02:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.