Şimdi Ara

YGS-LYS İÇİN KAYNAK KİTAP(BEDAVA GİBİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sanırım 2011 yılına ait(emin değilim) ygs-lys kaynak kitaplarım var.Kardeşim için saklarız diyordum ama evde kocaman bir yer kapladıkları için sıkıldık.Atmaya kıyamadık.Bazılarının bandrolü olmadığından kütüphane kabul etmez diye orayada vermedim(kesinlikle orjinaldir ancak ne hikmetse bazılarının bandrolü yok)O yüzden buraya konu açmaya karar verdim.Bursa/Nilüfer/Beşevlerdeyim.İsteyen kişi SİTEMİN ÖNÜNE gelerek almak koşulu ile sembolik olarak 20 tl ye sahip olabilir.Yok eğer gelemem ama almak istiyorum diyen için kargoya verebilirim kargo karşı tarafa ait olarak bu sefer 30 tl istiyorum.Zaten fiyat tamamen sembolik zira zamanında 280 tl gibi bir rakama almıştım tüm seti.

Not:Kitapların çok ama çok az bir kısmı kullanıldı.GÜVENDER YAYINLARI.

Ek Not:Bu ilan maximum 1 ay içinde kendini imha edecek(Kitaplarda tabi !)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi don quijote de la mancha -- 6 Ağustos 2014; 17:06:47 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• imha etme git birisine hayrına ver
  • Dostum ben ne diyorum ?

İhtiyacı olan gelir 10-20 atar alır gider.Ben evine gidip servis yapacak değilim.

• ben son cumlene yazdım..imha olur demişssin ya kimse 10-20 tl atmazsa evlerinede zaten kimse servis etmeni isteyeceğini sanmıyorum imha etme git hayrına çevrende hazırlanan bir öğrenciye ver..
  • Yahu arkadaş senin okumanda bir sorunmu var ? Benim çevremde ihtiyacı olsa zaten verirdim.Konu açmaya bile gerek kalmazdı.Bursada yakın çevremde olan varsa alma imkanı olana davet ettim ondan sonrası beni ilgilendirmez benim arabam yok kaç kg edecek kitapları kimsenin ayağına götüremem.Ayrıca götüreceğim insanda yok diyorum anladın umarım bu sefer ?

• Arkadaşlar Konu tarihinden itibaren tam 1 hafta süreniz var.1 Hafta içinde ilgilenen çıkmaz ise,sitenin geri dönüşüm kutusuna atacağım.Saklayayım kardeşim kullanır dicem daha liseye bile gitmiyor.Evde tozdan başka birşey yapmıyor.Emin değilim ama 280 lira civarına almıştım.Satmayı denedim alan yok bedavaya veriyorum alan yok ben iyilik meleği değilim kapı kapı kitap var kitap alırmısınız diyemem.Ha gerizekalı kütüphane alsa süper olur ama bandrol saçmalığı var.

• kitaplara yazık olacak birisi alsın şu kitapları yav
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bakın burda gaddar biri olarak lanse ediliyorum.Benim gibi kitaba değer veren bulamazsınız.Almadığım kitapların bile kıvrık sayfası olunca sinirim kalkan biriyim.Ancak bu çalışma kitapları benim gözümde en ufak değeri yok.Bunlara harcadığım zamanı okumaya adasaydım muazzam olurdu vs vs.Kitapları tabiki atmayacağım içiniz rahat olsun.Süreci hızlandırmak istedim sadece.

• kargoyu karşılayacam ben burada verecek ogrencı cok gönder ptt kargoyla..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.