Şimdi Ara

YGS-LYS TAVSİYELERİNİZ. [MEZUNLARA YARDIM ÇAĞRISI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önümüzdeki YGS-LYS adayları biziz artık. Mezun olmuş tecrübeleri olanların tavsiyelerini, kitap önerilerini, demek istediklerini merak ediyorum ki önümüzde bir rehber olsun bizimde.
    Kendimden bahsedersem daha iyi yardımcı olabilirsiniz.
    465 ile girdiğim bir Fen Lisesinde okuyorum. Bizim dönemin sınavı(SBS ile TEOG arasındaki adı bile olmayan son 10 yılın en kazık sınavı dedikleri sınav.) zor olduğu için 465'le bile %1.10 lardaydım. 11. Sınıfın sonuna kadar yurtta kaldım ve neredeyse bomboş geçti sadece takdir alabilmek için çalıştım.

Şu an YGS adına Fizik ve Kimya bitti matematikte sadece parabol polinom var Biyolojide 2-3 konum var.
    Evde yaptığım denemelerde şu şekil bir sonuç çıkıyor:
    Türkçe:32D 5Y
    Matematik:25D 1Y
    Fen:29D 4Y
    Sosyal:15D
    Dersanede iki gün önce olduğum denemedeyse sonuç şu:
    Türkçe:23D 11Y
    Matematik:20D 1Y
    Fen:26D 9Y
    Sosyal:11D

Matematikte konu eksiğim yok gibi ama denemelerde düşük geliyor. Türkçeyi dersanede olan denemede daha kötü yapmama deneme ortamı ve sıcağı bahane gösterebiliyorum. Fenimde 3 doğru daha az yapmışım Fen'de kendime güveniyorum. Sosyali çalışınca yapabilirim denemelerde emin olduğum soruları yapıyorum yanlış çıkmıyor.

Evet durum bu bana tavsiyeleriniz demek istedikleriniz kaynak vs. Ne varsa bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SOS çağrı ışığını gören mezunlar bölgeye toplanıyor.

• Bekliyoruz hocam

• nasil hemen bitirdir ygsyi ben daha başlamadım daha tercihler açıklanmadı ne zamandan beri çalışıyosun
  • Yaz başladığında okul kursuda başladı bizde yola koyulduk hocam yavaş yavaş etrafımızdaki herkes çalışınca da tempoyu yükselttik geçti 1,5 ay işte

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss için dershane tercihi?
    16 yıl önce açıldı
    Tyt mat hakkında yardım
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.