Şimdi Ara

YGS LYS'ye yeniden girersem tercih yapmasam bile eski puanlarım iptal edilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben şu an bir bölümde okuyorum ama aklımda bu bölüme girmemi sağlayan YGS LYS puanımın tuttuğu başka bir bölüme geçmek var. Eğer şimdi YGS - LYS'ye girersem tercih yapmasam bile şu anki bölümüme girmemi sağlayan ygs lys puanlarım iptal edilir mi? Yardımınızı rica ediyorum.

• Yardımcı olabilecek kimse yok mudur?
  • Little Savage L kullanıcısına yanıt
    Merkezi yerlestirmeyi diyorsan sorun mantiksiz cunku senin yerlestigin senenin puani baz alinir . Gir ama tercih yaparsan tutacak yerleri yapma seneye kirilir obp .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım. Teşekkür ederim. Yatay geçiş başvuru süresi de geçmiş. O kötü oldu benim için bayağı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2017mimar

Merkezi yerlestirmeyi diyorsan sorun mantiksiz cunku senin yerlestigin senenin puani baz alinir . Gir ama tercih yaparsan tutacak yerleri yapma seneye kirilir obp .

Başka bir şey daha sormam gerekiyor. Eğer şimdi bu girdiğim sınavda tercih yapar ve bir yere yerleştirilirsem, şu anki üniversitemde kaydımın silinip silinmeyeceği konusunda bilginiz var mı?
    Sinava girdin ve puaninla tercih yaptin . Tercih yaptigin yerde tuttu diyelim . Senin oraya kayit olman icin okudugun yerden kaydini aldirip sonra belirlenen kayit tarihlerinde kazandigin yere kayit olman gerekiyor .

• Yani tercihte bir yere yerleşsem bile istersem eski okulumda okumaya devam edebiliyorum, doğru mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little Savage -- 16 Şubat 2017; 19:40:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sözelden ilk 100 için girenler
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Yanlis anlasilmasin iki okulu bir arada goturemezsin . Sen ozellikle gidipte kaydini okulundan kendi ellerinle almadigin surece sknti yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kavlivefiilidua -- 16 Şubat 2017; 19:45:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2017mimar

Yanlis anlasilmasin iki okulu bir arada goturemezsin . Sen ozellikle gidipte kaydini okulundan kendi ellerinle almadigin surece sknti yok

Anladım. Teşekkürler.
  • Eğer tercih yapar ve yeni bir bölüme yerleşirsen gidip ellerinle eski okulundaki kaydını silmen gerekir. (Lise diplomanı geri verecekler hatta.) Eskiyi sildirmeden yeniye kaydolamazsın zaten. Sadece ön kayıt olur o da geçici zaten.

• Niernen kullanıcısına yanıt
    Anladım. Yani bir okula yerleşsem bile o okula kaydolmayıp eski okuluma devam etme şansım var.
  • Aynen öyle.

• Niernen kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler size de!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.