Bu sene YGS-LYS'ye gireceğim. Ve uzun süredir "Mantık" konusu YGS'de çıkmayacak gibi şeyler duydum, fakat 9. sınıfta bu konuyu işledik. Peki çıkacak mı sınavda, bir bilgisi olan var mı?
hocam yapmayın Allah aşkına bu sınav 2012-2013 yılı 2.dönem 1.matematik yazılısı değilki bilelim ve yahut hocalara soralım. bence çalışmakta fayda var.bir kaç özelliği var zaten sonra çıkar filan yapamazsın küfredersin kendine içten içe o yüzden en rahatı konu bırakmamak. uzun bir zaman var planlı bir şekilde çalışılırsa yeteceğini düşünüyorum belkide kaderini belirleyecek sınavı şansa bırakmamak lazım
quote:
Orijinalden alıntı: Necrolex
Bu sene YGS-LYS'ye gireceğim. Ve uzun süredir "Mantık" konusu YGS'de çıkmayacak gibi şeyler duydum, fakat 9. sınıfta bu konuyu işledik. Peki çıkacak mı sınavda, bir bilgisi olan var mı?
Kim diyor çıkmayacak diye ya?? Garantisi var mı bu işin? Müfredatta varsa çıkabilir.Kaç sene sormadılar,pat diye 2010 da sordular.Çoğu kişide yapamadı.Sorar sorar yani ÖSYM'nin paşa gönlü bilir.
Kısa bir konu zaten 1 saatte halledilebilecek bir konu çalış strese girme bence
En iyisi işi şansa bırakmamak cidden. Sağolun arkadaşlar, çalışıp halledeceğim birkaç saate.
mantık 2 senedir ygsde çıkıyor.çalışın bence basit konu
p q r s ve t gibi 5 farklı onermenın dogruluk tablosu yapıldıgında ucunun doru ıkısının yanlıs oldugu kac farklı durum vardır??