Şimdi Ara

ygs nin etkisi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir arkadaşım yüzde 28 e düştü dedi ama doğru mu

• bende 30 duydum her kafadan bir ses geliyor

umarım fakir avuntusu değildir
  • bilen yok mu
  • kesin bir oran yok diye biliyorum. %28-40 arasında değişiyor.
  • Ya ne kadar saçma bu iş neden en başta dedikleri gibi %40 alınmıyor
  • Şimdi bir şey daha okudum full yapanlar için oran %28'miş yani puanınız arttıkça YGS'nin etkisi de azalıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatarslan

Şimdi bir şey daha okudum full yapanlar için oran %28'miş yani puanınız arttıkça YGS'nin etkisi de azalıyor...

full yapanlar için %40,en düşük etki de %28 demek istediniz sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: itrysohard

quote:

Şimdi bir şey daha okudum full yapanlar için oran %28'miş yani puanınız arttıkça YGS'nin etkisi de azalıyor...

yok demek istediğim şekilde yazmışım aynen kopyalayıp yapıştırıyorum buraya bakın....

"YGS ve LYS'den alınacak en yüksek puan 500 olarak alınıyor. Hem YGS'de hemde LYS'de puanlar belirlenirken en düşüğü 100 en yükseği 500 olarak belirlenir ifadesindende taban puan olan 100 hesaplamalarda hariç tutuluyor. Böyle olunca da hem YGS hemde LYS 400 üzerinden işlem görüyor. İşlem şöyle gidiyor:
    YGS .... 400x%40=160 puan
    LYS .... 400x%60=240 puan
    AOBP..(en yüksek) 60 puan
    Taban puan 100 puan

560'da 160 olan YGS katkısı % 28.571 oluyor."

• Her gördüğüm konuda söylerim,ygs nin etkisi %40 dır arkadaşlar,unutmayın geçen yıl örneğin mf4 de:1türkçe sorusu=1 tane lys geometri sorusu,1 mat1 sorusu neredeyse=1 lys fizik sorusu, 1 ygs sosyal sorusu>1 lys biyoloji sorusu idi.Yani ygs nin etkisi %28 diye şartlanmayın,hayal kırıklığı olmasın,şimdiden alın tedbirleri,tabi bu lys nin daha önemli olduğunu değiştirmez sonuçta %60 önemli bir yüzde

EDİT:Üstteki arkadaş okul puanlı hesaplamış,okul puanlı bakarsanız lys nin etkisi de düşer,ama okul puansız oran 40 a 60 dır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çok Önemli Birisi -- 29 Mart 2013; 20:55:31 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: itrysohard

quote:

yok demek istediğim şekilde yazmışım aynen kopyalayıp yapıştırıyorum buraya bakın....

"YGS ve LYS'den alınacak en yüksek puan 500 olarak alınıyor. Hem YGS'de hemde LYS'de puanlar belirlenirken en düşüğü 100 en yükseği 500 olarak belirlenir ifadesindende taban puan olan 100 hesaplamalarda hariç tutuluyor. Böyle olunca da hem YGS hemde LYS 400 üzerinden işlem görüyor. İşlem şöyle gidiyor:
    YGS .... 400x%40=160 puan
    LYS .... 400x%60=240 puan
    AOBP..(en yüksek) 60 puan
    Taban puan 100 puan

560'da 160 olan YGS katkısı % 28.571 oluyor."

ygs etkisi,ygs ve lysnin 100lük dilim içerisinde etkisinden bahsetmek için kullanılır

siz %28 deyince mesajınıza bakanlar da ygs%28 lys%72 etkiliyor gibi bir sonuç çıkarır
    neyse

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.