Türkçe yi kazık buldum. Fizik kimya gayet iyiydi biyolojiye fazla bakmadım ama matematikte çok saçma hesap makinesi gerektiren işlemli sorular vardı. Kalitesiz bir denemeydi bence.
Bence deneme güzeldi
quote:
Orijinalden alıntı: prot47
Bence deneme güzeldi
Bu deneme hangi illerde oluyor sadece istanbul' da mı?
Bide yazım yanlışı sorusu komidin değil komodin olmaliymis
Ben bunu E yaptim. Adi uzerinde paragrafta,sanatta olay işe hayalin karismasidir diyor. Adam niye hayallerine inandirmak icin caba gostersin ki
Var olmayanı varmış gibi hissettirir diyor ondan e yapmadım ama simdi okuyunca da mantıklı geldi
Hocam böyle ince cümleler var sirf kafa karistirmak icin. Var olani varmis gibi hissettirmek bana daha cok betimleme gibi geldi. Dedigim gibi pek emin degilim ama böyle yaptim ben -,-
B degil mi yazarin uslubu ile ilgili bisey soylememis (sinava girmedim )
Bende e yaptimda yazim yanlisi bence her zamanki olmaliydi
quote:
Orijinalden alıntı: murat1225
Bende e yaptimda yazim yanlisi bence her zamanki olmaliydi
e olamaz orda var olmayanı varmış gibi hissettirir diyor yani yazdıklarıyla inandırıyor ben b yaptım ama tam emin değilim
Bide yazım yanlışı sorusu komidin değil komodin olmaliymis
B yaptım
B yaptim
Böyle bir soru çıkmış mıydı Okan'da? Çok tanıdık geldi bugün çözdüm daha.
A yaptım
quote:
Orijinalden alıntı: busra001
A yaptım
Bu soruların tümünü nerede bulabiliriz?
Ya matta koklu sayı sorusunu ne yaptiniz
purple peperr
kullanıcısına yanıt
2 yaptım
quote:
Orijinalden alıntı: busra001
2 yaptım
Sınava girememiştim ben, eğer en son yapılan bu sınavın deneme kitapçığı varmı link olarak eğer yoksa matematik ve fen 'i bana gönderebilirmisiniz ? Yarın okulda çalışacağım zamanım yok başka bu akşam çözebilirim, gönderebilirseniz çok mutlu olurum teşekkürler şimdiden arkadaşlar.