Şimdi Ara

YGS Puanları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene ygs girenler için yardımcı olması amacıyla ygs puan ve netlerinizi yazarsanız yeni giren arkadaşların en azından hedeflerindeki puanı şekillendirmiş olurlar.
    Özellikle benim için YGS-5 ve YGS-6 puanlarınızı ve netlerinizi yazarsanız sevinirim...

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 19 Eylül 2010; 14:46:47 >
  •  YGS Puanları
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurdey

biraz karaladım

YGS Puanları

YGS Puanları

tebrik ederim sıran bayağı iyiymiş ygs de.yalnız LYS ye girebilme durumunu neden karaladın onu anlamadım

• 4 yıllık açıköğretim için kaçar net gerekiyor acaba?
  • 10ar net yeter
  • teşekkürler...
  • arkadaşlar başka yardımcı olacak arkadaş yok mu?
    birde puan'ınızı falan yazdıktan sonra lise türünüzüde yazarsanız sevinirim...
  • Benimde bu şekilde.Genel lise sayısal mezunuyum.

YGS Puanları
  • YGS-1: 446 puan / 10210.
    YGS-2: 446 puan / 9170.

Türkçe: 32,50
    Sosyal Bilimler: 25,00
    Temel Matematik: 37,00
    Fen Bilimleri: 36,25

Anadolu lisesi mezunuyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 22 Ağustos 2010; 20:08:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

YGS-1: 446 puan / 10200.
    YGS-2: 446 puan / 9170.

Türkçe: 32,50
    Sosyal Bilimler: 25,00
    Temel Matematik: 37,00
    Fen Bilimleri: 36,25

Anadolu lisesi mezunuyum.

Ben tm öğrencisiyim.fen-1 çalışmam gerek haliyle nasıl bir çalışma yolu izlemelimiyim sizin efn netiniz gayet iyimiş ;)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arda29

quote:

biraz karaladım

YGS Puanları

YGS Puanları

tebrik ederim sıran bayağı iyiymiş ygs de.yalnız LYS ye girebilme durumunu neden karaladın onu anlamadım

bir merak uyandırmak istedim bakanlardaacaba girebilir miymiş giremez miymiş diye

Kesin girememişsindir

• bu da bizimki

YGS Puanları
  • Öncelikle bu için Fen Lisesi Anadolu Lisesi Genel lise olayı olmadığını söylemek isterim çünkü 13-14 yaşında sınavın yarışma mantığını anlayamayan birsürü çocuk diyorum çünkü çocuk oluyosun o yaşlarda neyse demek istediğim bu iş bireysel çaba , özveri işi fen lisesinde bilgileri beyine naklettiklerini sanmıyorum.
    TR 39 1 SOS 35 5 MAT 30 5 FEN 2 0 Genel lise tm öğrencisiyim ygs5 puanım 415.655 sıralamam 29.026
  • quote:

Orijinalden alıntı: greens_t

Öncelikle bu için Fen Lisesi Anadolu Lisesi Genel lise olayı olmadığını söylemek isterim çünkü 13-14 yaşında sınavın yarışma mantığını anlayamayan birsürü çocuk diyorum çünkü çocuk oluyosun o yaşlarda neyse demek istediğim bu iş bireysel çaba , özveri işi fen lisesinde bilgileri beyine naklettiklerini sanmıyorum.
    TR 39 1 SOS 35 5 MAT 30 5 FEN 2 0 Genel lise tm öğrencisiyim ygs5 puanım 415.655 sıralamam 29.026

hıım sağol peki ygs 6 puanın kaçtı bu arada fen 2 doğru 0 yanlış mı yoksa direkt 20 mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: D(er-man)

quote:

Orijinalden alıntı: greens_t

Öncelikle bu için Fen Lisesi Anadolu Lisesi Genel lise olayı olmadığını söylemek isterim çünkü 13-14 yaşında sınavın yarışma mantığını anlayamayan birsürü çocuk diyorum çünkü çocuk oluyosun o yaşlarda neyse demek istediğim bu iş bireysel çaba , özveri işi fen lisesinde bilgileri beyine naklettiklerini sanmıyorum.

hıım sağol peki ygs 6 puanın kaçtı bu arada fen 2 doğru 0 yanlış mı yoksa direkt 20 mi?

2doğru 0 yanlış öyle bi bakıp mata geçmistim ygs6 374,650 bu düşük çünkü fen ve matın etkisi burada yüksek benim netlerde gördüğün gibi sözel ağırlıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greens_t -- 23 Ağustos 2010; 21:23:26 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.