Şimdi Ara

YGS ve LYS'ye nekadar çalışılmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ben önümüzdeki sene ygs ve lys sınavına girecek bi mağdur. Tatilin sonuna gelmek üzereyiz 1 ay falan kaldı. Tecrübeli abi ve ablalarıma bir sorum var.

YGS ve LYS'ye nekadar çalışılmalı? Bundan kastım hocamız YGS ye fazla bakma her dersten 3 kitap (simetri-femset-fem soru bankası) bitirsen yeter sen LYS'ye çalış diyolar. Ama YGS denemelerine girdiğimde ortalama 120 yapıyorum.

Sizce napmalıyım YGS yi sallayıp oturup LYS'ye mi çalışmalıyım? (Anadolu lisesindeyim sayısalım)

• kardeşim ayrı başlığa ne gerek var. ana konular var orda her türlü öneri bulunmakta. (gerekçeleriyle birlikte.)
  • 120 fena değil dershaneyle birlikte gitsen bile 140 ve fazlasına çıkarsın lys aban bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netlerimiz yakın(120-130)bende lyse abancam hemde fena başşıorum tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,ben mezunum geçen sene ygs ye yakın 120 netlere gelebildim. 1 haftadır çalışmaya başladım dershanede sınıf belirleme sınavı için çalışıyorum. şu anda ygs için 5hamle kitabını çözüyorum yanındada lys için 11. sınıf ve lys nin ağır konularını (türev integral organik gibi) bitirebildiğim kadar bitireceğim.Sizin önerileriniz neler dershanenin başlamasına 1 ay var nasıl bir çalışma yapmalıyım hedefim 10.000.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkbrk00

Merhaba arkadaşlar,ben mezunum geçen sene ygs ye yakın 120 netlere gelebildim. 1 haftadır çalışmaya başladım dershanede sınıf belirleme sınavı için çalışıyorum. şu anda ygs için 5hamle kitabını çözüyorum yanındada lys için 11. sınıf ve lys nin ağır konularını (türev integral organik gibi) bitirebildiğim kadar bitireceğim.Sizin önerileriniz neler dershanenin başlamasına 1 ay var nasıl bir çalışma yapmalıyım hedefim 10.000.

Günde 10saat çalış son ay ne kadar yol alırsan kar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne dersiniz yani bu YGS yi salla LYS'ye çalış doğrumudur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.