Şimdi Ara

YGS'ye kadar sadece ygs çalıştım diyen varsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YGS'ye kadar sadece ygs çalıştım ( ağırlıklı ) lys de ne yapıcam diye kaygılanan varsa konuşulur rahatlatılır

Edit arkadaşlar tm hakkında pek bilgi sahibi değilim ama yinede matematik kısmına yardımcı olmaya çalışırım mf3-mf4 7500 (2015)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artizkim -- 16 Mart 2016; 11:33:07 >

• O adam benim iste

Suan yetistirememekden cok korkuyorum. Zaten meslek lisesinde okudugumdan sinavlara bile calismiyordum. Lys temelim 0 bile deil daha kotu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben dershaneye gidiyorum hocalar kontrol altında düzenli çalışın bizle beraber gidin rahat yetişicek diyor bakalım :)
  • valla hocam be ygsye kadar baya lys çalıştım ama suan herşey bos gibi kafam resetlendi sanki

• Benim hedef 80k mf4te temelim var mezunum ygs de 90k filan gelir yetişir mi konular

• Editlenecek.

• Geçen sene bende ygs ye kadar ağırlıklı olarak ygs çalıştım çoğu arkadaşım türev organiği bitirmeye başlamıştı ben daha limiti bilmezdim ygs dönemi bitti çalışanlar emeğinin karşılığını alamayabilir gayet normal ygs için; ama lys öyle bir sınav değil önünüzde yaklaşık 3 ay gibi uzun bir süre var

Lys Mat
    benim lisede temelim vardı ne yalan söyleyim en azından yazılılara çalıştım ama 12.sınıfta tüm konular unutulmuştu
    ÖTF ye kadar olan kısmı 1 hafta da bitirmeye çalışın sorulara tek atmanıza gerek yok ama matris determinanttan bi soru geldi mi en azından nasıl işlemler yapacağınızı bilin gerekirse 1 hafta sadece buna odaklanın bu konular erkenden biterse deneme sınavlarıyla pratiğiniz artacak.
    türev integral soruları ösym cidden çok iyi soruyor ama bu zor sorduğu anlamına gelmesin mantığını soruyor türekvle integrali harmanlıyor haliyle zor geliyor. sıkı ve düzenli çalışmayla 40 net yapılır

3 ayda çok şey değişir arkadaşlar tabi iş sizde bitiyor her gün düzenli çalışmanızda bitiyor ama cidden yapılmıycak iş değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben geçen sene ygs lys arasına organik, integral, sistemler,trigonometri,karmaşık falan hepsini bıraktım. Bazılarına az çok temelim vardı sadece ama son 1,5 ay onlara da hiç bakmadım. Ygs den sonra 3 hafta tatil verdim kendime. Ona rağmen konular yetişti. mat fen arası bir hafta sistem çalıştım. O kadar abartılacak bişey yok.
  • gkcb178 G kullanıcısına yanıt
    öyle gelmesi normal zaten çalıştığın konuları hızlı geçeceksin merak etme hemen kafana oturur tekrar deneme sınavlarıylada pekişir
  • Bende bıraktım yeni baslıyorum olacak Allahın izniyle

• Bende daha başlamadım, hedefim 90-100 bin arasi bir şey, olur inşallah..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.