< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sönmeyen Arıza Lambası. -- 3 Temmuz 2018; 3:25:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sönmeyen Arıza Lambası. -- 3 Temmuz 2018; 3:25:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yemin ediyorum sizin gibi gereksiz muhalefet yapanlar yüzünden forumun tadı tuzu kaçtı. Okudukça sinir oluyorum.
|
Arabayı yıkamacıya asla vermem. Zaten kralı gelse benim kadar özenmez.
|
Kapı içlerine basınçlı su tutmayıp ve silmeyen yıkamacı amatör demektir.
|
Islak kuru havlu ile sırasıyla siler geçerim iki üç ayda bir. Boş zamanım çok, yıkamaya verip acaba nereyi kırdılar bozdular diye hata mı arıyacam.
![]() |
Fitili kağıt gibi yirtar atar, 350bar profesyonel yikama makinaları, orijinal boyayi bile yakin tutunca alıyor.
Bir kapi fitili de az para değil. Ben sadece detay dükkanlarında yikatiyorum. Onu da başında bekleyerek. Ic aksaminda kullandigi bezden, cift kova tekniğine , yikamacinin kemer tokasina kadar hepsine karışıyorum. Beni anlıyorlar, ben de bahsis olarak görüyorum. Biraz maliyetli oluyor, disarida sadece kuyu suyu olmayan su tutuyorum. Zaten kapali garajda. Suriyeliler arttığından araba yikatmak tam bir dert oldu... |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 2 Temmuz 2018; 23:41:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polestar191 -- 3 Temmuz 2018; 0:4:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadolu87 -- 3 Temmuz 2018; 3:04:12 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sönmeyen Arıza Lambası. -- 3 Temmuz 2018; 11:27:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |