Şimdi Ara

Yılbaşında Ukraynaya gidecem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdiden biletimi falan alayım diyorum . Araba kiralama veya otel mevzusnu halledeyim diyorum . Passaport resmen kalktı falan. Bilmem gereken neler ? Gece hayatına karısına kızına gitmiyorum tamamen gezmek görmek öğrenmek için. 2 Farklı hava alanı görünüyor kievde hangisine inmem daha iyi olur ? Neler yapsam yararıma ? Yapmamam gerekenler neler ? Düşünceme göre 3 max 4 gün geçirim. Araba kiralayıp takılırım diyorum . Gerekirse 1-2 gece otelde kalırım. Odessa falanda gitmek istiyorum . Ukrayna hava yolu bagajsız diyor bu ne demek ? Yani el bagajım kaç kilo olsun ? Yılbaşında hava çok soğuk olur mu ?

• aracı nerden kiralayayım ? Bileti nerden alayım ? Oteli nerden kiralayayım ?
  • havaalanıncaki kiralamacıları araştır. hangisi ucuz fiyat veriyorsa ordan kirala.
    uçak biletini skyscanner.com dan arat
    oteli de booking.com dan.
  • Tuni. T kullanıcısına yanıt
    Parayı dolar olarak mı yoksa euro olarak mı götürsek daha karlı oluruz ?
  • Merhaba, havalimanı çok farketmiyor, yani Atatürk ve Sabiha gibi düşün, sonuçta havalimanından şehre 5-10 liraya geçiyorsun, hangisinin uçak bileti ucuzsa onu al derim, kriter olmasın.

Ben gittiğimde euro bozdururken komisyon(alım-satım farkı) daha düşüktü euroda, ama öyle ciddi de bir fark yok, o yüzden elinde tl varsa euroya çevir git, ama doların varsa da hiç bozdurup euroya çevirme.

Kiev merkezde araba kiralama pek ihtiyaç duymuyorsun, yani metro ağı yeterli ve şöyle bir durum var alkol kullanıyorsan sonuçta kiraladığın arabayla gece dönemeyeceksin ya yürüyerek ya taksi, bunun dışında taksi fiyatı da can yakmıyor ucuz, o yüzden tavsiyem hele hele yalnızsa hiç araba kiralama işine girme derim. Tut taksiyi istediğin yere git.

İyi eğlenceler.
  • http://www.flyuia.com/eng/information-and-services/before-you-fly/baggage/7277.html

burada yazdıgına göre 7 kg , genelde kg ya da ölçü konusunda katı oluyorlar thy esnekliği bekleme,

bence Odessaya gitmeyi düşünme 3-4 gün Kiev için güzel, eger 2-3 gün daha kalacaksan trenle Lvive geç, bildigim kadarıyla Odessa sıkıntılı...
  • anisiz A kullanıcısına yanıt
    kiev dışında ki illere de gitmek istiyorum ayrıca baya gezmeyi seven bir tipim. Alkol kullanmam tek tük. Onun harici min 2 kişi olacaz diye düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Almanya'ya gideceğim.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anisiz A kullanıcısına yanıt
    Başka hangi şehirleri öneririsiniz ? yılbaşını nerde geçirelim ?
  • bileti böyle aldım oteli falan ilerleyen günlerde halledecem inş çok pahalılaşmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Made IN Darende -- 7 Haziran 2017; 12:53:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.