Şimdi Ara

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİSİ ve SIRALAMAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 23 bindeyim tm3te. Psikoloji istiyorum ankarada. yıldırım beyazıt 22 bin gelme olasılığı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• daha yuksek yerler de gelebilir. hukukun tm-3e gecmesi psikolojide siralamalari degistirecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki üniversite hakkında yorum yapabilecek olan var mı? binası yok gelen hocalar gidiyor gibi yorumlar duymuştum eğitim kalitesi için ne dersiniz
  • Up

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentus

daha yuksek yerler de gelebilir. hukukun tm-3e gecmesi psikolojide siralamalari degistirecektir.

Çok mutlu olurum öyle bişey olursa. Resmen arada bi sıralamadayım. Siz psikoloji için hangi üniyi önerirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: TT00

quote:

Orijinalden alıntı: Sentus

daha yuksek yerler de gelebilir. hukukun tm-3e gecmesi psikolojide siralamalari degistirecektir.

Çok mutlu olurum öyle bişey olursa. Resmen arada bi sıralamadayım. Siz psikoloji için hangi üniyi önerirsiniz

bir fikrim yok hocam psikoloji konusunda ama fen-edb'ta hacettepe her zaman bir tik ondedir ankarada. ama yildirim beyazitin egitiminden yana korkun olmasin. iyi sayilabilir yildirim beyazit.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelir mi sizce yazarsam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yıldırım Beyazıt Üniversitesini size önermem
  • quote:

Orijinalden alıntı: albertandersen

Yıldırım Beyazıt Üniversitesini size önermem

Neden? Başka seçeneğim yok maalesef:( samsun bolu vs geliyor ancak

• Kardeş aynı durumdayız. Ama benim bir secenek daha var adana bilim ve teknoloji universitesi.

• TT00 T kullanıcısına yanıt
    Yazacaklarım tamamen benim düşüncelerim. Eğer katılıyorsanız başka alternatiflere yönelirsiniz katılmıyorsanız da Yıldırım Beyazıt Üniversitesini tercih edersiniz. Ben daha önce bir yıl Yıldırım Beyazıt Üniversitesinde okudum hem mutlu olmadığım için hem de eğitim kalitesi iyi olmadığı için bırakma kararı aldım ve şu an başka bir ünide psikoloji okuyorum. yıldırım beyazıt daha tam oturmamış bir üniversite ve ingilizce eğitim kalitesi iyi olmamasına rağmen ingilizce çok dayatılıyor sanki yabancı diller fakültesi okuyormuşsun gibi. Bölümde ise başka ünilerde ayrıntılı işlenen konular yabancı dil engelinden dolayı üstün körü işleniyor benim düşüncem ana dilde eğitim almak ama mesleğinizi uluslararası bir şekilde öğrenmek istiyorsanız ingilizcenizi geliştirebilirsiniz. ilk neden bu. ikinci ayrılma nedenim ise üniversite havası yok Etlik'te eğitim alacaksın lise havası var bildiğin ve kaç yıl geçmesine rağmen hala aynı. daha da açabilirim ama diyebileceğim şimdilik bu kadar bilmek istediğiniz başka birşey varsa pm den sorabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: albertandersen

Yazacaklarım tamamen benim düşüncelerim. Eğer katılıyorsanız başka alternatiflere yönelirsiniz katılmıyorsanız da Yıldırım Beyazıt Üniversitesini tercih edersiniz. Ben daha önce bir yıl Yıldırım Beyazıt Üniversitesinde okudum hem mutlu olmadığım için hem de eğitim kalitesi iyi olmadığı için bırakma kararı aldım ve şu an başka bir ünide psikoloji okuyorum. yıldırım beyazıt daha tam oturmamış bir üniversite ve ingilizce eğitim kalitesi iyi olmamasına rağmen ingilizce çok dayatılıyor sanki yabancı diller fakültesi okuyormuşsun gibi. Bölümde ise başka ünilerde ayrıntılı işlenen konular yabancı dil engelinden dolayı üstün körü işleniyor benim düşüncem ana dilde eğitim almak ama mesleğinizi uluslararası bir şekilde öğrenmek istiyorsanız ingilizcenizi geliştirebilirsiniz. ilk neden bu. ikinci ayrılma nedenim ise üniversite havası yok Etlik'te eğitim alacaksın lise havası var bildiğin ve kaç yıl geçmesine rağmen hala aynı. daha da açabilirim ama diyebileceğim şimdilik bu kadar bilmek istediğiniz başka birşey varsa pm den sorabilirsiniz.

Hangi üniye geçiş yaptınız peki? Ben sırf ankara olsun diye. Devlette bi bu tutuyor. Çankaya vs nasıldır sizce?

• TT00 T kullanıcısına yanıt
    Ben geçiş yapmadım tekrar hazırlanarak Akdeniz'e yerleştim. Farklı şehirlere bakabilirsiniz. Çankaya önermem.
  • Memmun musunuz akdenizden peki

• mühendislik fakültesiyle ilgili sorularınızı cevaplayabilirim
    ana konu
    2
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.