Şimdi Ara

Yıldırım Beyazıt ve Gaziantep Hukuk Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20bin tm2 sıralamam. Yazdım ama sizce gelme olasılığı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolstoyevski10 -- 6 Ağustos 2011; 1:42:34 >

• Kardeşim,Hukuk için Devlet üniversitelerinde en son 16 binde olman lazım.Her ne kadar yeni açılan bir üniversite olsa da Ankara'da olmasından dolayı o kadar düşük kapatacağını sanmam.Benim tahminime göre 6-7 bin civarında kapatır.
  • Peki gaziantep nasıl kapatabilir? Keşke başlığa onu da yazsaydım.
  • kardeş antep kaç binle kapatır bilmem ama antep hakkında bilgi vermemi ister misin ? memleket neresi bu arada ?
  • devletler en kötü 17 bine düşer yıldırım beyazıt ankaradan dolayı yüksek kapatır(bkz: gazi hiçbir işlevi yok ankaradan dolayı istanbul hukuktan yüksek) gaziantepte küçük bir şehir değil 13-14 gibi kapatır bence
    keşke özel hukuk yazsaydın
  • benimde sıralamam 11 binlerde ve bilerek yıldırım beyazıtı yazmadım.hem GELMEZ diye hem yeni açıldığından hemde kampüs vs. sıkıntı olduğundan.Hoş yazıpta gidenler mutlu olurlarsa ne hoş.
  • tıp ve hukuk bölümlerine kontenjanlar artsa da her geçen yıl girmek daha da zorlaşıyor,popüler meslekler çünkü bu yüzden pek şans vermiyorum gaziantep bile çok düşük bir ihtimal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Özel yazdım kıbrıstan. Bunlar gelmezse orası olacak bakalım. Ama kafam karışık ya. Neyse sağolun

Antep hakkında bilgi alabilirim evet?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.