Şimdi Ara

Yildiz kampusu yurt sorunu!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar büyük ihtimal yildiz kampusunde olucam fakat Beşiktaş'taki yurtlar cok pahali .develt yurdu da cikar mi cikmaz mi belli degil.yalin semtlerde uygun yurtlar var mi bilen varsa yardimci olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yardimmm

• bu benimde kafamı karıştırıyor. Bilen arkadaşlar yardım etsin lütfen
  • sky1714 S kullanıcısına yanıt
    Direkt ilk seneden sıkıntı olabilir ama Gültepe civarında ucuza kiraya çıkabilirsiniz. Yalnız sanırım kızsın, bizim akrabalarımız orada oturuyor geceleri kızlar için tehlikeli olabilir. Yada tam o konuda bilgim olmasa da Avcılarda baya büyük bir devlet kız yurdu var. Oradan metrobüsle Zincirlikuyu'ya gidip oradan okula gidebilirsin ama her gün 2git 2gel 4 saatin gider.
    Yada oluyorsa Davutpaşa kampüsündeki yurtlara kayıt olabiliyorsan oradan metroyla Zincirlikuyu'ya gidebilirsin, öylede gidiş 1-1,15 saat civarı olur.
  • aynen kizim.davutpasadakiler insallah olur o zaman

• bi de gunluk yol parasi ne kadar olur asagi yukari

• sky1714 S kullanıcısına yanıt
    Aylık akbil 77tl 200 basım rahat rahat gezersin de işini görür. Davutpaşa'dan Yenikapıya gideceksin metroyla, oradan aktarma yapıp gene metroyla Zincirlikuyu'ya gideceksin, oradan da otobüsle aşağı ineceksin (yada havalar güzelse yürüyebilirsin, ben dişçi için her gittiğimde yürüyorum çok keyifli oluyor 20dk falan sürer max.)
    Eğer aylık akbil değilde normal öğrenci akbili alabilirsin. Öylede aktarmayla bi gidiş 2tl olur günde 4tl yapar ayda 20 gün okul olsa 80 tl yapar. Aylık akbil alman daha karlı olur senin için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.