Şimdi Ara

Yıldız Teknik Elektrik Mühendisliği mi Dokuz Eylül Elektrik Elektronik Mühendisliği mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki bölüm arasında çok kararsız kaldım yıldız teknik ikinci öğretim tutuyor ve dokuz eylül de kesin değil 1500 kişi var aramda gelebilme ihtimali var. Ben şimdi bu iki bölümden birini ilk sıraya yazmayı düşünüyorum. Dokuz eylülün eğitimi nasıldır, yıldız teknikte elektrik okusam elektronik derslerini alma gibi bir durum yok mu , ben daha çok elektronik dersleri almak istiyorum, tutsaydi yıldız elektronik haberleşme yazacaktım, bana bu konuda bilgi verirseniz çok memnun olurum ayrıca eskişehir osmangazi elektrik elektronik de düşünüyorum bu 3 ünü siralamam lazım benim için eğitim önemli ancak şehir hayatı da önemli 5 senemi geçireceğim yer sonuçta. Çok kararsızım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur umarım. Bu arada sıralamam mf4 :34200

• Ben de senin konumundayım hemen hemen. 30k mf4 benim sana eğer yazacaksan ki gelmesi zor(İÖ lerin çoğu kapatıldı) 9 eylül tavsiye ederim. İngilizce olmasının da etkisi var bunda tabi. Bunlar haricinde ; Anadolu ün. - Eskişehir - elektrik elektronik(ing), istanbul ve ankara ün. elektrik elektronik, ege ve istanbul ün. bilgisayar müh. tavsiye ederim. Bu yazdıklarım rehber hocamla beraber hazırladıklarımız. Bu sene sıralamarın yükseleceğini söyledi hatta hocam ama yine de belli olmaz gerileyedebilir, bunları da göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim. Ha bi de son olarak elektrik mühendisliğini geç elektronik olmadıktan sonra pek bir iş yapılamıyor genel aldığım izlenim bu.
  • Cevabın için teşekkürler, ikinci ogretimlerin kapatılacağını bilmiyordum. Ben de zaten elektronik alanında kendimi daha çok geliştirmek istiyorum ve dokuz eylülde bu eğitimin yeteri kadar verildiğini duydum. Siralamalar yükselirse dokuz eylül muhtemelen gelmez ama bence tıp kontenjanı bu sene de artacak genelde sağlık alanına yüklenme olacak buna diş, eczacılık,diyetetik felan da dahil yani dokuz eylül hala gelebilir dokuz eylül olmazsa eskişehir yazmayı düşünüyorum. Ben daha çok dokuz eylül, osmangazi ve yıldızın elektrik elektronik alanlarında (yildizda sadece elektrik) karsilastirmalarini istiyorum. Bunlara şehirler de dahil olursa çok daha iyi olur.
  • Tercihlere çok az kaldı lütfen yardımcı olun arkadaşlar
  • Yıldız
  • Elektronik istiyorsan deu iö neden düşünmüyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ytu kesinlikle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Endüstri mi Elektrik Elektronik mi?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ostro Yıldız yaz Yıldız
  • Yıldız diyen arkadaşlar niye yıldız dediler onu anlamadım bunları da belirtirseler daha iyi bir açıklama olur. Ayrıca şunu da sormak istiyorum yıldız diyenler elektronik dersleri var mi yok mu onunla ilgili bir açıklama yapabilirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sandalyedendusenosym

Yıldız diyen arkadaşlar niye yıldız dediler onu anlamadım bunları da belirtirseler daha iyi bir açıklama olur. Ayrıca şunu da sormak istiyorum yıldız diyenler elektronik dersleri var mi yok mu onunla ilgili bir açıklama yapabilirler mi?

Yıldız'ın dersleri burada

http://www.elm.yildiz.edu.tr/login/sys/admin/subPages/img/L_usis2008_plan.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut5513

quote:

Orijinalden alıntı: sandalyedendusenosym

Yıldız diyen arkadaşlar niye yıldız dediler onu anlamadım bunları da belirtirseler daha iyi bir açıklama olur. Ayrıca şunu da sormak istiyorum yıldız diyenler elektronik dersleri var mi yok mu onunla ilgili bir açıklama yapabilirler mi?

Yıldız'ın dersleri burada

http://www.elm.yildiz.edu.tr/login/sys/admin/subPages/img/L_usis2008_plan.htm

çok eski planı vermişsiniz. 2012 ve 2013 de revize edildi eğitim planı.

Edit:

En günceli:
    http://www.bologna.yildiz.edu.tr/index.php?r=program/view&id=7&aid=4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖmerI -- 10 Temmuz 2014; 13:40:47 >

• Linktekine göre elektronik dersleri var. Bölümler hakkında bilgi yok mu bana tanıtım yazısı lazım değil internette bir sürü var orda okuyan arkadaşlar veya onların arkadaşları bilgi verebilir mi nedir ne değildir zorlukları nedir şehir hakkında üniversitenin yeri hakkında bilgi istiyorum arkadaşlar

• seneye kal itü makine
  • Seneye gibi bi şansım yok samsunlu birader

• Bu bölümde okuyan arkadaşlar varsa onlardan yardım istiyorum açıklama yaparsalar çok iyi olur çünkü gerçekten kararsızım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.