Şimdi Ara

Yıldız Teknik - Harita Mühendisliği ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • araştırma yaptımda bir kısım sırf okumak için okunan bir bölüm diyor kimisi ise aklını kullanan için harika meslek diyor. bir ufak çizim ve imza ile yarım saat içerisinde 150-200 tl cebe atabilecek, kamuda çalışma imkanı yüksek olan mezunu fazla olmayan bir üni diyor. şimdi kime inanacağız arkadaş? sizlerin yorumu nedir arkadaşlar?

ekşi sözlükte şöyle bir entry var.

"ytü türkiye'de bölümün ilk kurulduğu ve bu bölüm için çok fazla şey yapmış hocaların olduğu okuldur. pek çok öğretmeni yurt dışında çalışmış, hatta bazıları alanının en iyileri ile çalışmış, sürekli yayın çıkartan, projeler yapan, dünyanın alanında en iyisi sayılabilecek konferanslara gitmiş/gidecek kişilerdir. bazıları ders anlatamaz, biri hakkında sapık söylentisi vardır, biri geç gelen öğrencilere çay aldırır ve babannesi ile sorunları vardır, başkasına bir sayfa yazı yazar 18 alırsınız ama iyi sayılan bir öğretim görevlisi topluluğuna sahiptir."

• ben bu bölümden mezun olacağım sana en verebileceğim en güzel tavsiye sevdiğin işi yap başka birşeyi takma herkes sana şu iyidir bu kötüdür der ağzı olan konuşuyor bölüm iyidir okuması zor değil çalışırsın yaparsın üniversite gelen öğrencilerde bi rahatlık var derse girmiyorlar geçemiyince bölümden soğuyorlar zor diyorlar.Paraya gelince üniversite tercih yapan öğrencilerin hepsi para odaklı ki bende öyleydim sana bağlı herşey birazda şansın olması lazım harita mühendisliğinde çok kazananlar var aynı şekilde az kazananlarda seversen mesleğini kendini ilerletirsin istekli olursun buda avantaj olur senin için kimseyi dinleme mesleğin içinden biri varsa git onla konuş yoksa yok dayım ,amcam tanıdığım var şu kadar alıyor dinleme onları iyi olsun kötü olsun ben 4 senedir içindeyim bu mesleğin sektörüde az çok biliyorum sıralamana göre yazabileceğin mantıklı bir tercih olur

• stormback S kullanıcısına yanıt
    türkiyede en yüksek yıldız teknik ünide ve o da benim sıralamamın 10 bin gerisinde filan o beni çok işkillendiriyor zaten :(
  • En yükseği yıldızda değil itüde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Callent C kullanıcısına yanıt
    sıralamayı takma senin düşüncene göre sıralamana denk gelen bölümü yazman gerekir ,bide bölüm değilde üniversite tercih edenler var onlarıda anlamış değilim ben bu bölümü tercih ederken severek isteyerek tercih ettim öylede devam etti seninde öyle yapmanı tavsiye ederim araştır içine yatarsa tercih listene yaz
  • Berkecannnn B kullanıcısına yanıt
    itüde harita mühendisliği yok. geomatik mühendisliği var.
  • itü dekinde devlet atamasında sorun var ben o yüzden vazgeçtim kodu yok kpss de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Callent C kullanıcısına yanıt
    Geomatik mühendisliği ile harita mühendisliği aynı sadece itü mesleğimizin yurtdışındaki adını kullanmıştır bi fark yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stormback -- 8 Temmuz 2015; 13:43:16 >
  • Captain FLow kullanıcısına yanıt
    Devlet atamasında sorun yok kim diyor bunu sadece isimler farklı buda bölümdeki hocaların işgüzarlığı geomatik müh , harita müh , jeodezi ve fotogrametri müh aynı mesleklerdir bi fark yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain FLow

itü dekinde devlet atamasında sorun var ben o yüzden vazgeçtim kodu yok kpss de.

hiç güleceğim yoktu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.