Şimdi Ara

YILDIZ TEKNİK SİYASET - SÖZEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sözel mezunuyum ama 2 sene tm okudum. bu sene dershaneye kaydoldum. matematikten 15 yapabilme ihtimalim nedir? berabt bir matematiğim var ama bu üni ve bölümü çok istiyorum lys matematiği her zaman daha kolay gelmiştir bana ygs mantıktı yapamıyordum lys 15 yapılır mı ?

• mat1 olmadan mat2 zor. 15 net bence mat1 ile çıkar. minimum düzeyde mat2 bilmen yeterli. ha yok mat1im çok kötü 5-6 net anca geliyor diyorsan
    polinom, ikinci derece denklem, ikinci derece eşitsizlikler, karmaşık sayı (kutupsala girme), logaritma, matris determinat. bunlar basit konular. bunlara bak anladığın konuyu çok iyi anla, yok anlamıyorum dediğin konuyuda iyice öğrenmeye çalış öğrendiğin kadarıyla gelen orta basit arası soruları yapabilecek seviyede ol.

yalnız üslü sayılar köklü sayılar mutlak değer temel kavramlar v.s. gibi temel konuları bilmiyorsan bunları iyice öğren.
  • allah bilir ygs de 5 net yapmissindir matematikten belki de daha az?lys mattan 15 yapmak nerden cikti?ilac mi kullaniyosun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpbeyyy

allah bilir ygs de 5 net yapmissindir matematikten belki de daha az?lys mattan 15 yapmak nerden cikti?ilac mi kullaniyosun?

ygs de soru bankasından soru çözemiyordum. lys de soru bankası yarılıyorum .. anlıyor musun ? ezberle matığı karıştırma
  • KırmızıElma K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • Alpbeyyy A kullanıcısına yanıt
    kardeş bak amacın ne bilmiyorum ama böyle devam etme.Her mesajın olumsuz her mesajın iğneleyici bir aynaya bak ben insan mıyım diye sor kendine.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • meslek lisesi mezunuyum. ilk yil ygsden 11 mat yapmistim. lys mattan ise 30 :D mezuna kaldim vs simdi 40-50 arasi netlerim geliyor. yapilmayacak sey degil. yeter ki disiplinli calis.

• BluePage B kullanıcısına yanıt
    Hmm teşekkür ederim haklısın sanırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.